سوالات و مشکلات و راهنمای درباره Wii U

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام بنده هم به جمع وی یو داران پیوستم دست دوم دیلاکس ریجن اروپا گرفتم 900 حالا نمیدونم خوب گرفتم یا نه ؟ مساله بعد اینکه بنده زیر و بم کنسول رو گشتم ولی فروشگاه نینتندو برا خرید بازی و ... اصلا نیست یا من نیافتم شما راهنمایی کنید از ای شاپ چطور باید خرید کرد و مساله دیگر اینکه با توجه به اینکه کمی این کنسول از نظر فروش از رقبا عقب افتاده چرا نینتندو از برگ برنده اصلیش یعنی ماریو گالاکسی 3 هیچ حرفی نمیزنه نکنه قصد نداره ادامش رو بسازه اگه کسی اطلاعی داره در مورد این بازی به منم لطفا بگه و مساله اخر اگه کسی فروشگاهی سراغ داره برا بازیهای وی یو که تقریبا تکمیل باشه بازیاش شمارشو لطفا برام پ.خ کنه
با تشکر

دوستان سلام بنده هم به جمع وی یو داران پیوستم دست دوم دیلاکس ریجن اروپا گرفتم 900 حالا نمیدونم خوب گرفتم یا نه ؟ مساله بعد اینکه بنده زیر و بم کنسول رو گشتم ولی فروشگاه نینتندو برا خرید بازی و ... اصلا نیست یا من نیافتم شما راهنمایی کنید از ای شاپ چطور باید خرید کرد و مساله دیگر اینکه با توجه به اینکه کمی این کنسول از نظر فروش از رقبا عقب افتاده چرا نینتندو از برگ برنده اصلیش یعنی ماریو گالاکسی 3 هیچ حرفی نمیزنه نکنه قصد نداره ادامش رو بسازه اگه کسی اطلاعی داره در مورد این بازی به منم لطفا بگه و مساله اخر اگه کسی فروشگاهی سراغ داره برا بازیهای وی یو که تقریبا تکمیل باشه بازیاش شمارشو لطفا برام پ.خ کنه
با تشکر

بازیا wii u فروشگاه dc داره

dcinpc.com

بعد وقتی نینتندو بازی super mario 3d world منتشر کرد اعلام کرد دارن روی ماریو گلگسی 3 کار میکنن و تو خبرا بعدی حرف از 2016 بود مطمعنن wii u پر از انحصاری خواهد شد

دوستان بنده یه مموری 16 گیگ تو اسلات مموری دستگام قرار دادم ولی تو تنظیمات با جاهای دیگه منوی مربوط به مموری کارد رو پیدا نمیکنم کسی راهی بلده؟

دوستان راهنمایی کنید ریجن بازی رو از کجا میشه فهمید؟
رده بندی سنی اگر روی جعبه به حروف بود که PAL هست,اگر حروفی مثل E,T,M بود ریچن US هست.
ریجن 3 هم که ژاپنی هست که راحت می شه از حروف ژاپنی تشخیص داد.
توی ایران بعیده بازی به جزء ریجن US پیدا بشه.

دوستان عزیز بنده متوجه شدم که اشتباه بزرگی مرتکب شدم البته خدا لعنت کنه نینتندو رو که هنوز چیز مزخرفی به نام ریجن تو محصولاتش هست راستش من یه وی یو با قیمت مناسب گرفتم دست دوم هست و پال و خوشحال بودم تا اینکه متوجه شدم این لعنتی هم ریجن و از این حرفا داره و بدتر اینکه حتی ا دونه بازی پال هم تو کشور جهان سومی ما یافت نمیشه متاسفانه از خرید دیجیتالی هم به شدت متنفرم و همیشه دوست دارم فیزیکی بازی بخرم خواهشا دوستان یه راهنمایی کنن تا شاید بتونم چند عنوان پال برا دستگام پیدا کنم دوم اینکه ایا راهی برا اپدیت افلاین دستگاه هست چون برا من با اینکه سرعت و پینگم خوبه چند درصد میره و بهد پیغام میده نمیتونه با سرور ارتباط برقرار کنه
با تشکر

دوستان عزیز بنده متوجه شدم که اشتباه بزرگی مرتکب شدم البته خدا لعنت کنه نینتندو رو که هنوز چیز مزخرفی به نام ریجن تو محصولاتش هست راستش من یه وی یو با قیمت مناسب گرفتم دست دوم هست و پال و خوشحال بودم تا اینکه متوجه شدم این لعنتی هم ریجن و از این حرفا داره و بدتر اینکه حتی ا دونه بازی پال هم تو کشور جهان سومی ما یافت نمیشه متاسفانه از خرید دیجیتالی هم به شدت متنفرم و همیشه دوست دارم فیزیکی بازی بخرم خواهشا دوستان یه راهنمایی کنن تا شاید بتونم چند عنوان پال برا دستگام پیدا کنم دوم اینکه ایا راهی برا اپدیت افلاین دستگاه هست چون برا من با اینکه سرعت و پینگم خوبه چند درصد میره و بهد پیغام میده نمیتونه با سرور ارتباط برقرار کنه
با تشکر

متئسفانه ریجن لاک هست و باید بازی با ریجن شما همخوانی داشته باشه

یا میتونید خرید دیجیتالی کنید با کارتهای eshop مخصوص اروپا یا ریجن پال
یا اینکه بازیهاش رو (احتمال زیاد) فیزیکی بگید براتون سفارشی بیارند
فکر کنم dc این کار رو بکنه برای مثال
متئسفانه بازی حتی ریجن ntsc کم گیر میاد چه برسه به pal

فریمور دستگاه شما چیه الان ؟
ممنون

برای خرید فیزیکی برو از سایت play-asia.com ریجن پال رو انتخاب کن و بازیها رو انتخاب کن.
توی گوگل بنویس اورجینال کی. اولین سایتی که اومد برو توش. لینک بازی مورد نظرتو توی تناس با ما بفرست براشون. قیمت میدن بهت. اگه خواستی اینجوری راحت میتونی فیزیکی بخری.

دوستان یه سوال این دوره انالوگ وی یو که پلاستیکه از جنس خود بدنه احساس میکنم ساییده شده و انالوگ رو میچرخونم همه جاش روون نمیچرخه . چی کار کنم؟ :(

نمیدونم والا! جی کار کردی با دسته؟!:d
یه ذره آب دهن بزن ببین روون تر میشه یا نه. اگه دیدی روونتر شد، خیلی کم چربش کن شاید بهتر شه.

من یک بار برای همیشه این سوال دوستان که می گن Wii U خوبه یا نه یا امثالش رو جواب بدم.
اگر شما به بازی هاش علاقه دارید,قطعا خوشتون میاد.کلی امکانات عالی داره و نینتندو و سازنده های مستقل و بعضی از شرکت های ترد پارتی بزرگ ساپورتش می کنن و بدونید که ارزش خریدن رو داره.
نگران تردپارتی ها هم نباشین,هنوز بعضی هاشون ساپورت می کنن,در اینده هم بیشتر می شن با توجه به روند صعودی Wii U تا اون موقع هم نینتندو با بازی های تردپارتی اختصاصی و سازندگان مستقل ساپورتش می کنه.
اگر هم نه همینطوری می خواید کنسول بخرید و می خواید امتحانش کنید بهتره سراغش نرید.

من هم خریدم Wii u

-اون صفحه miiverse رو وقتی رو tv هست چجوری میشه کنترل کرد؟ فقط موقعی که میاد رو controller می تونم ایکون هاش رو انتخاب کنم

-چجوری میشه از conteroller pro به عنوان player 2 استفاده کنم؟ وقتی روشنش می کنم چراغ player 1 روشن میشه!

من هم خریدم Wii u

-اون صفحه miiverse رو وقتی رو tv هست چجوری میشه کنترل کرد؟ فقط موقعی که میاد رو controller می تونم ایکون هاش رو انتخاب کنم

-چجوری میشه از conteroller pro به عنوان player 2 استفاده کنم؟ وقتی روشنش می کنم چراغ player 1 روشن میشه!

مبارک باشه

در مورد سوال اول تاجایی که میدونم اگر مثلا wii remote داشته باشید میتونید در صفحه tv تکون بدید .

در مورد سوال دوم متسفانه نمیدونم الان
میگم ببخشید برای چی میخواد تغییر بدهید ؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or