سوالات و مشکلات و راهنمای درباره Wii U

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
یه چند روزی هست که شدیدا رفتم تو فکره wii U
ولی انگار هک نشده.. منم چون Ps3 ارجینال هستم دیگه توانایی خرید بازی های ارجینال دیگه رو ندارم...
حالا خبری از هکش هست؟! الان چند وقته که اومده و هک نشده؟ آیا امیدی هست؟
سلام
فقط بخش wii هک شده اون هم باید یک بازی گیر بیارید برای هکش که هنوز دوستان پیدا نکردن
چند وقت پیش یک گروهی که wii رو هک کردن بودن گفتن هکش کردن اما دیگه خبری نشد

اولین پستم تو کل تاپیکای وی یو!
با عرض خسته نباشید به بنیامین و مهدی و بقیه دوستان!:d

آقا این eshop رو میشه از pc هم بهش دسترسی داشت مثل psn؟میخوام ببینم تو این یه سال که نرفتم چه قدر تغییر کرده

اولین پستم تو کل تاپیکای وی یو!
با عرض خسته نباشید به بنیامین و مهدی و بقیه دوستان!:d

آقا این eshop رو میشه از pc هم بهش دسترسی داشت مثل psn؟میخوام ببینم تو این یه سال که نرفتم چه قدر تغییر کرده
نه امکانش وجود نداره اگر اشتباه نکنم

دوستان به نظرتون wii u بخرم یا ps4 پیش خرید کنم؟ من بازی های هر دو رو دوست دارم

اگه فرض کنیم بازی‌هایی که برای این دو کنسول عرضه میشن از نظر کیفی برای شما کاملا یکسان باشن اما چون فعلا تعداد بازی‌ها برای کنسول Wii U بسیار کم هست و خبر موثقی هم از اینکه قراره در آینده بازیهای زیادی براش عرضه بشه نیست پس بهتره رو PS4 فکر کنید.

اما خب اینکه بازی‌های Wii U رو بیشتر دوست داری موضوع فرق می‌کنه:d من گفتم اگه علاقتون نسبت به بازی‌های هر دو کنسول یکسان باشه.

سلام . رفقا من اصولا نینتندو رو دوست دارم ولی نه Wii داشتم نه 3ds .یه کم راهنماییم کنید شاید بخوام Wii U بخرم .
1 -من برای بازی کردن بازی های گرافیک بالا و نمیدونم همین چیزایی که همه جا ریخته Wii U نمیخوام . بیشتر واسه این 3 تا بازی : زلدا و ماریو و متروید . میخوام ببینم اینا هیچ کودوم نسخه جدیدشون تائید شده برای Wii U ؟ البته میدونم تایید هم نشن بازم در حال ساخت هستن و بالاخره میان .
2- بازیهاش گیر میان تو بازار ؟ همین 200-250 تومن هستن ؟
3- مشکل سخت افزاری چیزی نداره که ؟ مثل بقیه محصولات نینتندو کارش درسته ؟
4- بازی های JRPG چه چیزایی براش تائید شدن یا اومدن ؟ (سبک مورد علاقه منه چون )
5- بهترین بازی هایی که تا الان اومده واسش و قراره بیان رو بگید . یه 4 تا تریلر ببینم یه کم هایپ بشم و تصمیم نهایی رو بگیرم .
6- قیمت تقریبیش هم بگید تو بازار چنده الان .
7- راستی Digital Release یا یه چیزی مثل PSN داره که کارت بخریم و بازی دانلود کنیم ؟
مرسی ...

سلام
زلدا و ماریو و متروید . میخوام ببینم اینا هیچ کودوم نسخه جدیدشون تائید شده برای Wii U ؟ البته میدونم تایید هم نشن بازم در حال ساخت هستن و بالاخره میان .
یک نسخه HD از WW برای Wii U منتشر شده,یکی دیگه هم تو راه هست.:dماریو هم می شه گفت 3 تا هست.یک NEW SUPER MARIO BROS هست,یکیش هم هست شبیه به این نسخه اما با مراحل جدید و لوییجی
یکی دیگه هم نوامبر میاد و سه بعدی هست,SUPER MARIO 3D WORLDS هست که ادامه 3D LANDS هست که برای 3DS منتشر شد.پر از نواوری و چیز های جدید هست.60 فریم هم تایید شده.
2- بازیهاش گیر میان تو بازار ؟ همین 200-250 تومن هستن ؟
برای بازی هاش می شه به صورت دیجیتالی خرید,به اون صورت بازی های جدید رو نمیارن مگر این که به یکی از دوستان سفارش بدید.اره همون قیمت هست.
3- مشکل سخت افزاری چیزی نداره که ؟ مثل بقیه محصولات نینتندو کارش درسته ؟
نه هیچ مشکلی نداره,صدایش هم از فاصله دور تقریبا نداره.
4- بازی های JRPG چه چیزایی براش تائید شدن یا اومدن ؟ (سبک مورد علاقه منه چون )
Dragon Quest X و X چیز هایی هستند که می دونم.مخصوصا X که به شدت سر و صدا کرده.
5- بهترین بازی هایی که تا الان اومده واسش و قراره بیان رو بگید . یه 4 تا تریلر ببینم یه کم هایپ بشم و تصمیم نهایی رو بگیرم .
ZOMBI U-NEW SUPER MARIO BROS-SUPER MARIO 3D WORLDS-LEGO CITY UNDERCOVER-RAYMAN L-ZELDA WWHD-BAYONETTA 2-X-MOSTERHUNTER 3-PIKMIN 3-DONKY KONG-SMASH BROS-MARIO KART 8-SONIC LOST WORLDS-THE WONDERFUL 101
6- قیمت تقریبیش هم بگید تو بازار چنده الان .
T
فکر کنم دلاکس 1400 باشه.بیسک هم که تولید نمی شه دیگه
7- راستی Digital Release یا یه چیزی مثل PSN داره که کارت بخریم و بازی دانلود کنیم ؟
اره اکثر بازی هاش به صورت قابل دانلود هست.
مرسی ...
خواهش

سلام عزیزان یه چند تا سوال دارم خواهش میکنم زود تر جواب بدید.

1-من وی یو ام رو بعد از دو ماه بالاخره وقت کرم روشن کنم.خیلی کنسول فوق العاده ای هست.یه سوال این که تو وی یو مقل ps3 چیزی به نام سیو دیتا و گیم دیتا وجود داره؟اگه هست کدوم قسمتشه و چه جوری میشه پاکش کرد؟

2-میخواستم ببینم اگه دستگامو بخوام تنظیماتش رو به حالت کارخونه برگردونم برای دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟چون من این کار رو ده ها بار روی دو تا ps3 ام انجام دادم.

3-موقعی که دستگاه رو میخوام تنظیماتش رو به حالت کارخونه برگردونم اگه دی وی دی بازی داخلش باشه چیزی نمیشه؟

4-من فقط رو کنسولم در حال حاضر بتمن ارکهام سیتی بازی میخوام کنم.میگم اگه دی وی دی داخل دستگاه بمونه و درش نیارم و فقط وی یو رو روشن کنم و با همون بازی ، بازی کنم چیزی نمیشه؟لنز دستگاه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

5-دو سه تا گرد و غبار رفته زیر صفحه نمایش گیم پدم میگم بیش تر که نمیشه؟

6-من گیم پد وی یو رو دفه اول 2.5 ساعت زدم شارژ و چراغش خاموش شد یعنی شارژش کامل شد.یعنی دفعه اول استفاده هم باید همین قدر شارژ میکردم؟یا بیش تر میذاشتم تو شارژ؟

7-چیز هایی که باعث میشه کنسول من مشکل پیدا کنه چه چیزهایی هستند؟و چی کار کنم کنسولم رو بتونم همیشه بدون این که خراب بشه ازش استفاده کنم؟

8-اگه کنسولم مشکل پیدا کرد من باید کجا بدم برای تعمیر؟

9-کنسولم بعد از یه مدت ممکنه ضعیف بشه یا مثل روز اولش کار نکنه؟

10-سوال اخرم هم اینه که کنسول من رنگش مشکیه و تا الان روش خش های زیادی افتاده.چه طوری میتونم اون خش ها رو از بین ببرم؟و این که روی گیم پد وی یو هم خط می افته؟

ممنون میشم جواب بدید.

سلام
1-بله,تو بخش تنظمیات که برید به راحتی می تونید پیداش کنید.
1-نه خیر مشکلی پیش نمیاد.
3-خود دستگاه اگر مشکلی باشه در این زمینه به اطلاع می رسونه.
4-خیر
5-چطوری اون وقت رفته زیر صفحه نمایش گیم پد؟
6-بله وقتی چراغش خاموش شد یعنی که شارژ شده.
7-هیچ چیزی باعث نمی شه کنسولتون خراب بشه.
8-هیچ جایی تعمیر نمی کنند.شما درست استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد.
9-خیر
10-اون خط ها مهم نیست به هیچ وجه,خیر روی گیم پد خش نمی افته.

سلام
1-بله,تو بخش تنظمیات که برید به راحتی می تونید پیداش کنید.
1-نه خیر مشکلی پیش نمیاد.
3-خود دستگاه اگر مشکلی باشه در این زمینه به اطلاع می رسونه.
4-خیر
5-چطوری اون وقت رفته زیر صفحه نمایش گیم پد؟
6-بله وقتی چراغش خاموش شد یعنی که شارژ شده.
7-هیچ چیزی باعث نمی شه کنسولتون خراب بشه.
8-هیچ جایی تعمیر نمی کنند.شما درست استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد.
9-خیر
10-اون خط ها مهم نیست به هیچ وجه,خیر روی گیم پد خش نمی افته.

ممنون بابت جواب نمیدونم گرد و غبار چه جوری رفته تو حالت عادی معلوم نیست تو نور بگیرم بغلای صفحه دو سه تا غبار هست مال شما هم این اتفاق براش افتاده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or