sina_darya1
کاربر سایت
منظورتون اون چراغ کوچک وسط دکمه هست؟یا اداپتور؟؟؟شاید اداپتورتون ایراد پیدا کرده باشه!دوست عزیز فقط چراغه پاورش چشمک میزه. همه ی این کارارو که کفته انجام دادم درست نشد
عزیز به احتمال زیاد دیسک هایی که میخری مشکل دارن و کیفیت مرغوبی هم نداشتنبچه ها من سه روزه xbox گرفتم امروز داشتم gears of war 2 بازی میکردم که یهو وسط بازی ارور داد که دیسک قابله خوندن نیست تمیزش کنید dvd اش هم از نوعه نقره ای بود تکین
یعد اومدم گفتم که بیام بازی bayonetta رو نصب کنم رو هارد dvd رو گذاشتم بازی اجرا شد بعد اومدم رو هارد نصب کنم دیدم که میگه قابله خوندن نیست دیسک یا کثیفه یا خط داره ولی بازی ac2 رو راحت اجرا کردم رو هارد هم نصب کردم bayonetta هم دی وی دیش بنفشه نقره ای نیست
میگم نکنه از لنز باشه ؟ این bayonetta خش هم داره اما نه اونقدر شدید
دستگاتون چیه؟دوستان سلام عید شما مبارک
من دستگام 1 چراغ قرمز میده و ارور E74 و بعضی موقع ها هم درست میشه میخوام بدونم مشکل از چیه و چطور باید درستش کنم؟
پس نگرانه اینکه xbox لنزش خراب شده نباشم نه؟عزیز به احتمال زیاد دیسک هایی که میخری مشکل دارن و کیفیت مرغوبی هم نداشتن
توی همین سایت افرادی هستن که کیفیتشون خیلی خیلی خوبه . سعی کنید از افراد مطمئن خرید کنید
دوست عزیز اصلا نگران نباش و دیگه هیچ وقت نقره ای تو دستگاه نذار. نقره ای ها لنز دستگاه سرویس میکنن.پس نگرانه اینکه xbox لنزش خراب شده نباشم نه؟
دوستان وقتی دستگاه رو روشن میکنم چراقه پاور روی کنسول شروع به چشمک زدن میکنه درب دی وی دی درایوشم باز نمیشه نه تصویری نه اروری هیچه نمیده مدل دستگاه arcade
بچه ها من سه روزه xbox گرفتم امروز داشتم gears of war 2 بازی میکردم که یهو وسط بازی ارور داد که دیسک قابله خوندن نیست تمیزش کنید dvd اش هم از نوعه نقره ای بود تکین
یعد اومدم گفتم که بیام بازی bayonetta رو نصب کنم رو هارد dvd رو گذاشتم بازی اجرا شد بعد اومدم رو هارد نصب کنم دیدم که میگه قابله خوندن نیست دیسک یا کثیفه یا خط داره ولی بازی ac2 رو راحت اجرا کردم رو هارد هم نصب کردم bayonetta هم دی وی دیش بنفشه نقره ای نیست
میگم نکنه از لنز باشه ؟ این bayonetta خش هم داره اما نه اونقدر شدید
دوستان سلام عید شما مبارک
من دستگام 1 چراغ قرمز میده و ارور E74 و بعضی موقع ها هم درست میشه میخوام بدونم مشکل از چیه و چطور باید درستش کنم؟
دستگاتون چیه؟
بهتره ببری پیش یک تعمیر کار!واقعا نمیدونم چی بگمبه محض اینکه روشن میکنم اینجوری میشه او کارایی که کفتی رو انجام دادم اون دکمه کوچیکو که میگیرم چراغهای سبز مربوط به دستها روشن میشه دکمی درایو که میزنم هچی نمیشه
:confused::smile: