سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه عزیز این اصلا ربطی به ساعت بازی کردن نداره
مال من همی همینطور شد در صورتی که روزی 2 ساعتم بازی نمی کردم

من که رفتم یک ایکس باکس با برد جسپر خریدم به شما هم توصیه میکنم همین کار رو بکنید قیمت آرکید جسپر هم اومده پایین بهترین موقع است واسه خرید

درود
دوستان یه tv-monitor lg 22lf15 دارم که وقتی کنسولمو با کابل مانیتورش بهش وصل می کنم تلویزیون هیچ واکنشی نمیده. به کامپیوتر هم که وصل کردم هیچی نشد . ت. دفتر چه راهنماش هم برای ورودی مانیتورش فقط نوشته service only . یعنی باید چی کار کنم؟

سلام فن دستگاه من 12ولته بعضی وقتها خیلی خرخر میکنه از چیه چکارش کنم

12 ولت باعث بالا بردن سرعت فن ها و همچنین زیاد شدن صدای اونها میشه..

چرا جو گیر میشی..؟ یک لطفی هم بکن این پست بالا رو پاک کن که مشکلی پیش نیاد

سلام دوستان
من یه 360 جسپر حدود 2 هفتس خریدم.امروز بعد 2 ساعت بازی فوتبال یه دفعه هنگ کرد جوری که مجبور شدم از پاور خود دستگاه خاموشش کنم.میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟اگه نیست مشکل چیه؟

سلام دوستان
من یه 360 جسپر حدود 2 هفتس خریدم.امروز بعد 2 ساعت بازی فوتبال یه دفعه هنگ کرد جوری که مجبور شدم از پاور خود دستگاه خاموشش کنم.میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟اگه نیست مشکل چیه؟

براي من اصلا پيش نيامده.

سلام دوستان

اگه منظورت FIFA10 هستش برای من هم دو سه بار این مشکل پیش اومده و فکر کنم مشکل از خود بازیه

برای منم 2 بار اینطوری شده یکبار تو فیفا 10 یکبارم تو کشتی کج .
همه بازی هامم رو هارد نصبه تا الآن که یکماهی میشه ایکس باکس دارم تو این دو بازی هنگ داشتم اما دوستان میگن تو فیفا طبیعیه فکر کنم تو کشتی کج هم طبیعی باشه و گفتن اگه تو هارد نصب نکنی مشکل هنگ رفع میشه.

دوستان وقتی دستگاه رو روشن میکنم چراخه پاورش شروع به چشمک زدن میکنه درب دی وی دی درایوشم باز نمیشه نه تصویری نه اروری هیچه نمیده مدا دستگاه arcade jasper liton

برای منم 2 بار اینطوری شده یکبار تو فیفا 10 یکبارم تو کشتی کج .
همه بازی هامم رو هارد نصبه تا الآن که یکماهی میشه ایکس باکس دارم تو این دو بازی هنگ داشتم اما دوستان میگن تو فیفا طبیعیه فکر کنم تو کشتی کج هم طبیعی باشه و گفتن اگه تو هارد نصب نکنی مشکل هنگ رفع میشه.

طبیعی هست معمولا این برای کسانی که به لایو وصل هستن پیش میاد..

دیسک غیر اورجینال هم که زیاد هنک میکنه

دوستان وقتی دستگاه رو روشن میکنم چراقه پاورش شروع به چشمک زدن میکنه درب دی وی دی درایوشم باز نمیشه نه تصویری نه اروری هیچه نمیده مدل دستگاه arcade jasper lit on

دوستان وقتی دستگاه رو روشن میکنم چراقه پاورش شروع به چشمک زدن میکنه درب دی وی دی درایوشم باز نمیشه نه تصویری نه اروری هیچه نمیده مدل دستگاه arcade jasper lit on
چنتا چراغ چشمک میزنه؟کابلها رو دربیار دوباره جا بزن -شاید درست شد!

کلیه کابلها رو دربیار!حتی کابل برق اداپتور- مموری یا هارد هم اگه داری جدا کن!بعد از 10-20 ثانیه دوبره وصل کن و تست کن

این تاپیک رو هم بخون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or