سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مشکل در اتصال دسته به دستگاه

بعد از چند ماه که ایکس باکس بازی نکردم دستگاه دیگه دسته هاشو نمیشناسه هر قدر دکمه های مخصوص کوچولو رو جلو دستگاه و پشت دسته نگه می دارم فقط چراغ های سبز دستگاه و دسته دور خودشون میچرخن انگار ارتباط وایرلس همدیگه رو پیدا نمیکنن دو تا دسته رو چک کردم بازم مشکل دارن
کسی میدونه مشکل چیه

سلام من وقتی می خواهم under cover بازی کنم توی لودینگ گیر میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد.
چیکار کنم ؟ بازی را هم توی هارد و از روی دیسک اجرا کردم باز هم همون طوری هست.!:confused:

برای پخش فایل تصویری من آپدیت میکنم ولی بعد از یک بار روشن و خاموش شدن دوباره فایل تصویری که آپدیت کردم و

میشناخت پخش نمیکنه و دوباره آپدیت میخواد چیکار کنم ؟ (آپدیت تو هارد میریزم )

سلام

من امروز یه xbox360 گرفتم و تا حالا کنسول نداشتم.

2 تا مشکل دارم

1 - دکمه خاموش روشن دستگاه خیلی سفت هست و باید گوشه هاشو فشار بدم تا دستگاه روشن بشه و مرکزش حالت فشاری نداره جایی که چراغ خاموش روشن هست.

2 - چه جوری میشه از بازی اومد بیرون به همون منوی دستگاه که مربوط به live و بقیه چیزها هست؟ باید خاموش روشن کنم دستگاه رو؟

ممنون

سلام

من امروز یه xbox360 گرفتم و تا حالا کنسول نداشتم.

2 تا مشکل دارم

1 - دکمه خاموش روشن دستگاه خیلی سفت هست و باید گوشه هاشو فشار بدم تا دستگاه روشن بشه و مرکزش حالت فشاری نداره جایی که چراغ خاموش روشن هست.

2 - چه جوری میشه از بازی اومد بیرون به همون منوی دستگاه که مربوط به live و بقیه چیزها هست؟ باید خاموش روشن کنم دستگاه رو؟

ممنون
1.بهتره واسه خاموش روشن کردن کنسول از دسته استفاده کنی .اون آرم ایکس باکس وسط دسته را فشار بده روشن میشه و برای خاموش کردن هم اون رو دو سه ثانیه نگه دار و گزینه خاموش رو انخاب کن.
2.برای رفتن به داشبورد باید اون دکمه را بزنی و سپس گزینه اولی را انتخاب کنی.
ok !:smile::smile:

1.بهتره واسه خاموش روشن کردن کنسول از دسته استفاده کنی .اون آرم ایکس باکس وسط دسته را فشار بده روشن میشه و برای خاموش کردن هم اون رو دو سه ثانیه نگه دار و گزینه خاموش رو انخاب کن.
2.برای رفتن به داشبورد باید اون دکمه را بزنی و سپس گزینه اولی را انتخاب کنی.
ok !:smile::smile:

یک دنیا سپاس

ولی این xbox هم عالمی داره ها! مخصوصا فوتبال

فقط یک سوال دیگه: بازی ها رو روی هارد بریزم بهتره یا از روی دیسک اجرا کنم؟

ممنون

سلام بچه ها من ایکس باکسم 3 ماه پیش error E73 داد درستش کردم دیروز دوباره error داد به نظرتون بدم دوباره درستش کنن یا یه ایکس باکس جدید با برد jasper بخرم؟
اکس باکسم فالکونه

سلام بچه ها من ایکس باکسم 3 ماه پیش error E73 داد درستش کردم دیروز دوباره error داد به نظرتون بدم دوباره درستش کنن یا یه ایکس باکس جدید با برد jasper بخرم؟
اکس باکسم فالکونه

دوست عزيز مگر روزي چند ساعت باهاش بازي ميكردي؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or