سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها من ذستگام یبار E73 داد درست کردم اما وقتی ایکس باکسمو رفتم از تعمیر کار بگیرم دیدم فنشو 12ولت کرده هیچی نگفتم دیگه اما صداش میره رو اعصاب انگار تراکتور روشن کردم حالا دیروزم ban شدم نورالانور شده هاردم هم ....
می خوام بدم nextgen هاردو از حالت ban در بیاره بگم فنو دوباره حالت عادی کنه؟
12 ولت به صداش الرژی پیدا کرذم
35.gif
چی کنم اگه میشه سریع جواب بدین

سلام
کنسول رفیقم داشبوردش 8955 هست ولی وقتی بازی BioShock 2 رو میذاره پیغام آپدیت میخواد.
وقتی هم که میزنه آپدیت بشه آپدیت میکنه دستگاه Restart میشه 2باره آپدیت میخواد.
مشکل چیه؟
با بقیه ی بازی ها هیچ مشکلی نداره فقط با BioShock 2.
فایل آپدیت رو هم روی فلش دیخته موقع بالا اومدن دستگاه اصلا نمیپرسه آپدیت میخواد یا نه چون آخرین ورژن هست و جدید تر از 8955 نیومده. اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.

سلام
کنسول رفیقم داشبوردش 8955 هست ولی وقتی بازی BioShock 2 رو میذاره پیغام آپدیت میخواد.
وقتی هم که میزنه آپدیت بشه آپدیت میکنه دستگاه Restart میشه 2باره آپدیت میخواد.
مشکل چیه؟
با بقیه ی بازی ها هیچ مشکلی نداره فقط با BioShock 2.
فایل آپدیت رو هم روی فلش دیخته موقع بالا اومدن دستگاه اصلا نمیپرسه آپدیت میخواد یا نه چون آخرین ورژن هست و جدید تر از 8955 نیومده. اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.

آقا میثم یا آقا خلیل یا کسی دیگه نمیتونه راهنمایی کنه؟ :(

چند مدتی هست که میبینم که اکثرا سوال میشه ورژن داشبورد چنده؟مگه ورژن ها با هم فرق داره؟

از کجا میتونم ورژن دستگاه رو بفهمم و اصلا چه ورژنی بهتره
اگه یکی توضیح بده ممنون میشم

چند مدتی هست که میبینم که اکثرا سوال میشه ورژن داشبورد چنده؟مگه ورژن ها با هم فرق داره؟

از کجا میتونم ورژن دستگاه رو بفهمم و اصلا چه ورژنی بهتره
اگه یکی توضیح بده ممنون میشم
setting>system information
سمت راست نوشته:
dashversion:xxxxx
(فکر کنم:biggrin1:)

سلام بچه ها من ذستگام یبار E73 داد درست کردم اما وقتی ایکس باکسمو رفتم از تعمیر کار بگیرم دیدم فنشو 12ولت کرده هیچی نگفتم دیگه اما صداش میره رو اعصاب انگار تراکتور روشن کردم حالا دیروزم ban شدم نورالانور شده هاردم هم ....
می خوام بدم nextgen هاردو از حالت ban در بیاره بگم فنو دوباره حالت عادی کنه؟
12 ولت به صداش الرژی پیدا کرذم
35.gif
چی کنم اگه میشه سریع جواب بدین

کسی نمی خواد جواب بده؟

من modernwarfear 2 رو لایو بازی کردم و یک آپدیت انجام دادم که برای ورود به لایو لازم بود.بعد که اومدیم با رفیقم سیستم لینک بزنیم نشد.بعد فهمیدم بخاطر ورژن بازی که ماله من رفته بالا.حالا چکار باید بکنم که دوباره بشه سیستم لینک انجام داد؟خواهشا سریع جواب بدید

ببین ورژن داشبوردش چیه!بعد براش -بصورت افلاین دانلود کن- بده بریزه با فلش یا CDرو کنسولش-ولی ربطی به ورژن داشبورد نداره ها!!!

ورژن داشبوردها یکی هست و آواتار هم داره.اون آپدیتی که انجام دادم برای بازی بود که نمیزاشت برم تو بازی تا زمانیکه آپدیت نکنم.یکی دیگه از رفیقام میگفت که کش دستگاه رو پاک کنم درست میشه.درسته؟در ضمن رفیق من آواتارش سیاه شده بود و badcompany 2 رو که گذاشت آپدیت کرد و درست شد آواتارش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or