سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود

این مشکل برای من هم در حال حاضر وجود داره، والا من خودم زیاد تخصص ندارم ولی از 2-3 نفر که پرسیدم گفتن که لنزت خاک گرفته و باید تمیز بشه..
اگه از دیسک های لیبل دار استفاده میکنید (دیسک هایی که لیبل ضخیم دارن) بهترین راه اینه که لیبل رو بردارید. یه راه حل بسیار موثر اینه که با یک عدد سشوار دیسک رو گرم کنید که بهتر بتونید لیبل رو بلند کنید. (آخر روش ـه خداوکیلی! 100 درصد تضمینی!:biggrin1:)
در مورد لبیل دارها اتفاقا این کارو خودم انجام می دادم ولی رو این بازی آخریه جواب نداد !
اگه یکم میخونه و بعد ارور میده که احتماله قریب به یقین از لنزه کنسولته. من کنسولم همینجوری میشد که لنز عوض کردم. وقتی لنز ضعیف میشه از این مشکلات پیش میاد. شایدم با تنظیم لنز مشکلت حل بشه. یه فروشنده ای هم میگفت رو سرعت پائین که رایت کنن بهتره و ممکنه لنزهایه ضعیف هم بتونن بخونن. در کل احتماله زیاد از لنزته. نمیخواد درایوتو کلا عوض کنی فقط لنزتو عوض کن. قیمتشم فکر کنم 25 اینطورا باشه لنزه نو.
آخه اگه بحث خاک و ضعیف شدن لنز باشه ، چرا وقتی دیسک عوض می شه در حالی که مارک دیسک عوض نشده مشکل نداره یا کلا همه بازی های قدیمیم رو کاملا بدون مشکل اجرا می کنه رو هارد می ریزه !!!

به نظر من جدیدا بازی ها کیفیت واقعا بدی پیدا کردن.
شما تا حالا از این بازی های شرکتی استفاده کردید؟ یه رنگ دیسک ها نقره ای هست؟
یه مشکلی که هست بازی های جدیدی هم که دانلود می کنم و خودم رایت می زنم (رو دی وی دی فیلیپس می زنم) اکثریت مشکل دارن ولی بازی قدیمی ها نه ! بازی نقره ای هم کلا یه بار همون قدیما گرفتم گذاشتم که دستگاه کلا نخوند ، به جز اون هیچ بازی نقره ای نداشتم ...

سلام آقا خلیل
من یه سوالی داشتم نمیدونم اینجا جاش درسته یا نه ولی جای خاصی برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم ،
دستگاه من کپی خور شده حالا اگر با بازی اورجینال به لایو وصل بشم بازم امکان بن شدنم هست ؟!!
اگر جواب بله هست :
آیا راهی هست که کپی خور بودن دستگاه رو از بین برد که من بتونم با بازی اورجینال با خیال راحت به لایو وصل بشم ؟!

لطفا ساده و روون توضیح بده (به قول معروف زیر دیپلم :cheesygri)

پیشایش ممنون _ یا حق

سلام آقا خلیل
من یه سوالی داشتم نمیدونم اینجا جاش درسته یا نه ولی جای خاصی برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم ،
دستگاه من کپی خور شده حالا اگر با بازی اورجینال به لایو وصل بشم بازم امکان بن شدنم هست ؟!!
اگر جواب بله هست :
آیا راهی هست که کپی خور بودن دستگاه رو از بین برد که من بتونم با بازی اورجینال با خیال راحت به لایو وصل بشم ؟!

لطفا ساده و روون توضیح بده (به قول معروف زیر دیپلم :cheesygri)

پیشایش ممنون _ یا حق

کنسول Xbox360 توسط درایو اون هستش که کپی خور میشه...این عمل توسط Firmware هایی به نام iXtreme صورت میگیره که از ابتدای کپی خور شدن این کنسول تاکنون چندین ورژن از iXtreme توسط تیم سازنده (C4eva) ساخته و عرضه شده.

در آخرین دوره ی BanWave مایکروسافت که در اواخر سال 2009 بودش، مایکروسافت توانست تمامی iXtreme ها رو شناسایی و اکثر کنسول های کپی خور شده رو Ban کنه.

بعد از BanWave تیم سازنده ی iXtreme ویرایش جدیدی از این Firmware رو به اسم LT عرضه کرد که میتونید توی تاپیک زیر اطلاعات رو بخوانید
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27688

در حال حاظر LT تنها Firmware موجود هستش که امنیت لازم رو در LIVE داره و تمامی iXtreme های گذشته، خطر شناسایی کنسول رو دارند.

فعلاً LT برای درایوهای Lite-on عرضه شده و برای سایر درایوها باید صبر کنید.

پس با آپدیت به LT مشکلی برای LIVE بازی کردن چه با دیسک اصلی و چه با دیسک کپی ندارید
(دیسک کپی باید شرایط امنیتی رعایت بشه http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27815)

در مورد برگشت درایو به زمان قبل از کپی خور بودن، بله میتوان چنین کاری کرد. درایو کنسول شما از هر سری که باشه میتونید اون رو دوباره با OFW همون سری Flash کنید تا دوباره فقط بازی های اصلی رو اجرا کنه.

کار پیچیده ای نیست، دقیقاً همون مراحل کپی خور کردن عادی هستش...به جای استفاده از فایل iXtreme از OFW اون درایو استفاده میکنند.

خلیل جان ممنون از پاسخت ،
ولی حالا یه مشکلی که هست اینه که من نمیدونم دستگاهم این lt رو داره یا نه !
من دستگاه رو تازگی ها خریدم ، آرکید جاسپر 512 مگابایت هست و از طرف که پرسیدم گفت آپدیت شده و ...
حالا راهی هست که بفهمم این lt روش هست یا نه ؟!

اقا من بازیه dante inferno رو خریدم وقتی میزارم تو دستگاه open tray میده!
چی کار کنم؟!؟!
دستگام بازی های جدید چون mw2 رو که wave4 هستن رو اجرا می کنه ولی اینو نمیتونه اجرا کنه عجیبه!

سلام دوستان من یه سوال دارم . اگه بخوای فن هات رو 12 ولتی کنی چه قیمتی داره بعد رو کنسولت تاثیر داره . یکی که 12 ولتی کرده بگه که خوبه بده !؟ :biggrin1:

من xbox ام falcon مدل 2008/12/28 هست بعد ارور e74 میده یک چراغ قرمز هست باید چیکار کنم هزینش چقدره؟
اگه یه چاسپر بخری خیلی بهتر هست ولی هزینه درست کردنشم حدودا بین 20 تا 35 هست

سلام دوستان من یه سوال دارم . اگه بخوای فن هات رو 12 ولتی کنی چه قیمتی داره بعد رو کنسولت تاثیر داره . یکی که 12 ولتی کرده بگه که خوبه بده !؟

هزینش بین 6 تومن تا 12 تومن هست. (همه کارشون یکی هست ولی خوب قیمت ها....)
خوب تاثیر که حتما داره
ولی حالا یه مشکلی که هست اینه که من نمیدونم دستگاهم این lt رو داره یا نه !
من دستگاه رو تازگی ها خریدم ، آرکید جاسپر 512 مگابایت هست و از طرف که پرسیدم گفت آپدیت شده و ...
حالا راهی هست که بفهمم این lt روش هست یا نه ؟!

تنها راه استفاده از برنامه جانگل فلش هست یا ببرید بیرون و بگید براتون تست کنند. یا اینکه خودتون دست به کار بشید و با برنامه ی جانگل فلش کار کنید.

سلام دوستان
اقا ما داشتیم mw2 بازی میکردیم ناگهان تصویر برفکی شد نه اون برفکی که هیچی معلوم نشه مثله اینکه با یه lcd شبکه 3 ببینی ( با انتن بد ) البته خود برفکا هم شارپ هستن

اوه اوه داره بدتر میشه مشکل چیه؟!

سلام. نمیدونم سوالم جاش اینجا هست یا نه .

من 8 ماه پیش یه 360 خریدم از فتحی تا یه ماه پیش هارد نداشتم از رو درایو بازی میکردم روزانه هم فوقش یه ساعت و نیم با هاش بازی میکنم . گاهی تا 10 روز هم که بازی درست و حسابی نبوده باهاش بازی نکردم . تا حالا هم مشکلی نداشته میخواستم بدونم فوقش تا چند سال دیگه با ریختن بازی ها روی هارد عمر مفید مفید میکنه؟ و اینکه الان دستگاه من احتیاج به باز شدن و تمیز کردن داره؟ ممنون.

دوست عزیز ! اجرای بازی از روی هارد فقط کمک میکنه که دستگاه شما داغ نکنه ! وگرنه هیچ ضرری برای درایور دستگاه نداره ! درایو دستگاه به این سادگی که فکر میکنید خراب شدنی نیست !!! نکته اینجاست که اگر بازی روی هارد ریخته بشه درایو شما خیلی کند کار میکنه ! در بعضی مواقع اصلا کار نمیکنه ! و این باعث میشه که سرو صدای کنسول کم بشه و میزان حرارت هم خیلی میاد پایین ! فقط همین !!

دوستان......
من دستگاهم....
mw2 رو اجرا مي كنه همه چي رو اجرا مي كنه..
ديشب 3 تا بازي خريدم...
بايوشاك 2 و دانته و دارك سايدر...
بعد مي زارم توي دستگاهم پيغام آپديت ميده...
مي زنم آپديت مي كنه ولي باز هي همون پيغام رو ميده 70 دفقه آپديت كردم ولي فاييده نداره...
ورژن دستگاهمم ixtream 1.51 درايور هيتاچي هستش...
.
چه كنم؟!
هي ميگه آپديت كن اجرا هم نميشه مشكلم چيه تر و خدا عجب بدبختيه ها.

دوستان......
من دستگاهم....
mw2 رو اجرا مي كنه همه چي رو اجرا مي كنه..
ديشب 3 تا بازي خريدم...
بايوشاك 2 و دانته و دارك سايدر...
بعد مي زارم توي دستگاهم پيغام آپديت ميده...
مي زنم آپديت مي كنه ولي باز هي همون پيغام رو ميده 70 دفقه آپديت كردم ولي فاييده نداره...
ورژن دستگاهمم ixtream 1.51 درايور هيتاچي هستش...
.
چه كنم؟!
هي ميگه آپديت كن اجرا هم نميشه مشكلم چيه تر و خدا عجب بدبختيه ها.
درود
این مشکل برای منم وجود داشت... علتش اینه که شما یه بازی رو گذاشتی توی دستگاه که روی اون بازی آپدیت ناقص وجود داشته و شما هم آپدیت کردی. تنها راه حل این مشکل دانلود آخرین ورژن داشبورد و ریختن اون روی دستگاه هست...

درود
این مشکل برای منم وجود داشت... علتش اینه که شما یه بازی رو گذاشتی توی دستگاه که روی اون بازی آپدیت ناقص وجود داشته و شما هم آپدیت کردی. تنها راه حل این مشکل دانلود آخرین ورژن داشبورد و ریختن اون روی دستگاه هست...
نسخه آفلاينش هستش؟
يا بايد با دستگاهم به اينترنت وصل بشم؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or