سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
معمولاً خرابی های بار اول به خوبی تعمیر میشند ولی خرابی های دوم و سوم کار رو سخت تر میکنند و شرایط تعمیر مجدد به کیفیت تعمیر اولیه هم مربوط میشه که چقدر توی تعمیر اولیه دقت و تجربه به کار برده شده.

سطح خرابی توی BGA هر چقدر بیشتر باشه تعمیر کار مجبور میشه بیشتر با X-Clamp کردن سعی بر رفع مشکل کنه و همین تکرار باعث میشه درصد تعمیر با Reball پایین تر بیاد...چون Reballing شرایط خاص خودش رو داره و نمیشه بعد از چندین بار تعمیر با روش های مختلف آخرش دست به دامن Reball شد (البته بازم به تجربه و مهارت شخص بستگی داره و یک چیز کلی نیست)

در مورد این دو خطایی که گفتید، E73 مربوط به Southbridge کنسول هستش که معمولاً Reflow میکنند و یا از طریق روش ابتکاری Wilhelm اون رو X-Clamp میکنند (تصویر زیر)

file.php

خطای 0020 هم که یکی از ناجور ترین خطاهای موجود هستش و نمیشه راحت باهاش کنار آمد بخصوص در خرابی دوم و سوم
اطلاعات موجود درباره ی این خطا نشون میده که مشکل میتونه از سمت GPU CPU RAM باشه ولی تجربه بیشتر اوقات نشون داده که 0020 بیشتر متوجه ی GPU هستش تا CPU و RAM کنسول.

المان های اولیه ی تعمیر هم یا X-Clamp و یا Reflow که اگر جواب نگرفتید باید از برد قطع امید کرد چون اگر با روش های معمول (به غیر از Reballing) کنسول احیا بشه عمر زیادی نخواهد داشت و آخرش بازم خرابی هستش.

اگر براتون مقدور هستش کنسول رو بفرشید و یک کنسول نو Elite جسپر بخرید که خیالتون راحت باشه. اون رو هم کولینگ کنید که دیگه مشکلی برای بازی کردن در ساعات بالا نداشته باشید.
همان میثم قربانی اگر نیاز داشته باشه کنسول دست دوم و خراب رو میخره و همچنین قیمت کنسول هاش مناسب هستش و در آخر کولینگ کار حرفه ای هستند.
اقا خلیل امیدی بهش نیست که درست بشه؟

اقا خلیل امیدی بهش نیست که درست بشه؟

با اجازه اقا خلیل.
دستگاه شما حدودا مرخص شده تا همین الان هم کلی خوب کار کرده.
من به شما پیشنهاد میکنم که مادر برد دستگاه رو عوض کنید با قاب پایین دستگاه.(به خاطر پورت HDMI)

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان کنسول من یک هفته پیش تو بازی نینجا گایدن فریز شد (کیفیت دی وی دی شم پایین بود و تو بازی بعضی مواقع تیک میزد ) بعد اون موقع هر روز شش ساعتی بازی کردم که دیگه این اتفاق نیفتاد ، به نظرتون کنسولم مشکل نداشته ؟
اگه کسی تو مشهد جایی رو سراغ داره که فرم ویر کنسولمو بتونه به lt آپگرید کنه معرفی کنه . و اینکه چه قدر خرجش میشه؟

سلام
دوستان کنسول من یک هفته پیش تو بازی نینجا گایدن فریز شد (کیفیت دی وی دی شم پایین بود و تو بازی بعضی مواقع تیک میزد ) بعد اون موقع هر روز شش ساعتی بازی کردم که دیگه این اتفاق نیفتاد ، به نظرتون کنسولم مشکل نداشته ؟
اگه کسی تو مشهد جایی رو سراغ داره که فرم ویر کنسولمو بتونه به lt آپگرید کنه معرفی کنه . و اینکه چه قدر خرجش میشه؟

یه بار عیب نداره. کنسولتو تو یه جایه باز و خنک بذار ایشالا مشکلی نیست. اگه با همین فیرموری که داری میتونی بازی کنی و لایو هم نمیری بنظرم عوض نکن. سری که درد نمیکنه رو دستمال نبند.

360 خریدم هر ریجنی میزارم ارور می ده مثلا j می زارم ارور میده pal میزارو ارور میده
دستگاه j هست
دیروز فرزا j خریدم از نکست جن ارور ریجن میده الان pes pal ارور میده مشکل چیه؟

سلام. نمیدونم سوالم جاش اینجا هست یا نه .

من 8 ماه پیش یه 360 خریدم از فتحی تا یه ماه پیش هارد نداشتم از رو درایو بازی میکردم روزانه هم فوقش یه ساعت و نیم با هاش بازی میکنم . گاهی تا 10 روز هم که بازی درست و حسابی نبوده باهاش بازی نکردم . تا حالا هم مشکلی نداشته میخواستم بدونم فوقش تا چند سال دیگه با ریختن بازی ها روی هارد عمر مفید مفید میکنه؟ و اینکه الان دستگاه من احتیاج به باز شدن و تمیز کردن داره؟ ممنون.

سلام. نمیدونم سوالم جاش اینجا هست یا نه .

من 8 ماه پیش یه 360 خریدم از فتحی تا یه ماه پیش هارد نداشتم از رو درایو بازی میکردم روزانه هم فوقش یه ساعت و نیم با هاش بازی میکنم . گاهی تا 10 روز هم که بازی درست و حسابی نبوده باهاش بازی نکردم . تا حالا هم مشکلی نداشته میخواستم بدونم فوقش تا چند سال دیگه با ریختن بازی ها روی هارد عمر مفید مفید میکنه؟ و اینکه الان دستگاه من احتیاج به باز شدن و تمیز کردن داره؟ ممنون.

دوست عزیز در مورد ریخت بازی تو هارد باید بگم که ماهی رو هر وقت از اب بگیرید تازه هست یا اینکه جلو ضرر رو هر وقت بگیرید منفعت هست (پس خوب کاری کردید هارد خریدید و ایشالا... تا اومدن کنسول های بعدی شما کنسولتون کار خواهد کرد با وجود هارد)
در مورد باز کردن کنسول هم باید بگم کاری نداره که قاب کنسول رو باز کنید و با یه چیزی خاک ها رو پاک کنید

360 خریدم هر ریجنی میزارم ارور می ده مثلا j می زارم ارور میده pal میزارو ارور میده
دستگاه j هست
دیروز فرزا j خریدم از نکست جن ارور ریجن میده الان pes pal ارور میده مشکل چیه؟

رفیق uc رو امتحان کردی؟
و اینکه ارورش ارور ریجن هست دیگه؟

سلام
آقا من یه مشکل عجیب برام اتفاق افتاده اگه کمک کنید ممنون می شم، یه مدته هر بازی که احتیاج به upgrade داره با خود سی دی up می کنم ولی بعدش بازم بازی اجرا نمیشه ولی قبلا می شد(جدیدا یه هارد انداختم روش دست دومه مال اون نیست؟)

call of duty moden warfare 2 رو هم هرچی دسکش رو می ذارم تو می نومیسه unable read media
ایراد از دستگاهه یا بازی؟ کمک کنید
مرسیییییییییییییییی:love:

سلام
آقا من یه مشکل عجیب برام اتفاق افتاده اگه کمک کنید ممنون می شم، یه مدته هر بازی که احتیاج به upgrade داره با خود سی دی up می کنم ولی بعدش بازم بازی اجرا نمیشه ولی قبلا می شد(جدیدا یه هارد انداختم روش دست دومه مال اون نیست؟)

call of duty moden warfare 2 رو هم هرچی دسکش رو می ذارم تو می نومیسه unable read media
ایراد از دستگاهه یا بازی؟ کمک کنید
مرسیییییییییییییییی
سلام.
شما این تاپیک رو بخونید و اخرین اپدیت رو انجام بدید به صورت افلاین مشکلتون حل میشه(موقع ی اپدیت هارد هم تو دستگاه باشه).
در مورد COD هم باید بگم که اگه فقط همین یه دونه بازی هست مشکل از دیسک هست حتما..
.

من نمی دونستم برا هر مشکلی برا ایکس باکسم باید اینجا بگیم تاپیک زدم حال دادن قفلش کردن !!!! حالا مشکلم رو اینجا مطرح می کنم ....

این ایکس باکس من یکم خول شده تو خوندن دیسک ها اونم به این صورت که یه دیسک بازی رو مثلا یکم می خونه بعد دیسک رید ارور می ده ( فقط موقع پخش دمو اون بازی خاص)،می ده بیرون بعد همون بازی رو یه دستگاه دیگه مثل آدم می خونه ! بعد همون بازی که من گرفتم و دستگام نمی خونه اگر شونصد بارم رو دی وی دی های مختلف رایت بزنم بازم همون مشکل وجود داره در حالی که همه اون دیسک ها رو یه ایکس باکس دیگه می خونه ! بعد همون بازی با همون دیسک که دستگاه من نمی خونه رو اگه مغازه دار حال بده و یکی دیگه بده با اینکه مارک دیسک عوض نشده ولی دستگا منم ممکنه بخونه ! لازم به ذکره که این مشکل گاها پیش می آد !پیش صد تا تعمیر کارم بردم دیگه اون که خیلی حال داد گفت دستگاهت مشکل خاص داره !!!

لطفا اگه راهی به جز تعویض درایو وجود داره پیشنهاد بدید چون آخه اگه درایو مشکل داشت باید رو همه بازی ها مشکل داشته باشه نه اینجوری آخه !!!

با تشکر

من نمی دونستم برا هر مشکلی برا ایکس باکسم باید اینجا بگیم تاپیک زدم حال دادن قفلش کردن !!!! حالا مشکلم رو اینجا مطرح می کنم ....

این ایکس باکس من یکم خول شده تو خوندن دیسک ها اونم به این صورت که یه دیسک بازی رو مثلا یکم می خونه بعد دیسک رید ارور می ده ( فقط موقع پخش دمو اون بازی خاص)،می ده بیرون بعد همون بازی رو یه دستگاه دیگه مثل آدم می خونه ! بعد همون بازی که من گرفتم و دستگام نمی خونه اگر شونصد بارم رو دی وی دی های مختلف رایت بزنم بازم همون مشکل وجود داره در حالی که همه اون دیسک ها رو یه ایکس باکس دیگه می خونه ! بعد همون بازی با همون دیسک که دستگاه من نمی خونه رو اگه مغازه دار حال بده و یکی دیگه بده با اینکه مارک دیسک عوض نشده ولی دستگا منم ممکنه بخونه ! لازم به ذکره که این مشکل گاها پیش می آد !پیش صد تا تعمیر کارم بردم دیگه اون که خیلی حال داد گفت دستگاهت مشکل خاص داره !!!

لطفا اگه راهی به جز تعویض درایو وجود داره پیشنهاد بدید چون آخه اگه درایو مشکل داشت باید رو همه بازی ها مشکل داشته باشه نه اینجوری آخه !!!

با تشکر
با این اوصاف مشکل از دیسک ها نیست پس از دستگاتون هست.
دیگه چی باید بگم شما خودتون همه چیز رو کامل توضیح دادید.

با تشکر
درود

این مشکل برای من هم در حال حاضر وجود داره، والا من خودم زیاد تخصص ندارم ولی از 2-3 نفر که پرسیدم گفتن که لنزت خاک گرفته و باید تمیز بشه..
اگه از دیسک های لیبل دار استفاده میکنید (دیسک هایی که لیبل ضخیم دارن) بهترین راه اینه که لیبل رو بردارید. یه راه حل بسیار موثر اینه که با یک عدد سشوار دیسک رو گرم کنید که بهتر بتونید لیبل رو بلند کنید. (آخر روش ـه خداوکیلی! 100 درصد تضمینی!:biggrin1:)

با تشکر

اگه یکم میخونه و بعد ارور میده که احتماله قریب به یقین از لنزه کنسولته. من کنسولم همینجوری میشد که لنز عوض کردم. وقتی لنز ضعیف میشه از این مشکلات پیش میاد. شایدم با تنظیم لنز مشکلت حل بشه. یه فروشنده ای هم میگفت رو سرعت پائین که رایت کنن بهتره و ممکنه لنزهایه ضعیف هم بتونن بخونن. در کل احتماله زیاد از لنزته. نمیخواد درایوتو کلا عوض کنی فقط لنزتو عوض کن. قیمتشم فکر کنم 25 اینطورا باشه لنزه نو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or