سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمی دونم سوالمو جای درستی پرسیدم ولی به هر حال

می خواستم بدونم که چه طوری میشه دو تا دستگاه رو با هم شبکه کرد که بشه با هم بازی کرد ؟
سیم شبکه چدره قیمتش ؟اصلا گیر میاد؟

سلام. این تاپیک پاسخ به سوال شماست

آقا دکمه RT کنترلر من از کار افتاده ( یه ماه نیست خریدم ... خیلی هم مراقب و مواظب بودم)

درست می شه ؟ نمی شه؟
بنظر نمیا شکسته باشه یا گیر کرده باشه چون از نظر فیزیکی خوبه البته صدای تق تقش کمتر شده D:

چیکار کنم؟

اقا خلیل من دستگام بعد از دو سال برای بار دوم سه چراغ شده بردش هم لانچ هست البته ارور هایی که ازش گرفتم هم همیشه متفاوت بوده ایکس کلمپ مجدد کردیم جواب نداد بردمش پیشه اقا میثم قربانی گفت درست شدنش مشکله نتونست درستش کنه البته اقا میثم گفت برای نیم ساعت درست شده دوباره سه چراغ البته گفت با ریبال هم معلوم نیست درست بشه به خاطر بردش حالا میخوام بپرسم کسی میتونه درستش کنه شهرستان هم هستم در ضمن بعضی مواقع به جای سه چراغ e73 میده موقع سه چراغ هم 0020 میده
فعلا که اقا خلیل سرشون شلوغه اقا خلیل یه لطفی کن ما رو دریاب:(

درود

کنسولم وقتی روشنه قسمت فلزی دور هارد برق داره ! دلیلش چی میتونه باشه ؟
کنسولم الیت فالکونه و 2ساله با 12v و SD بدونه مشکلی داره کار میکنه. شبکه فلزی پشت فن و شبکه ای که مربوط به کیس هست هم جدا کردم (پشت کنسول).

;)

سلام بر اساتید محترم سایت
خدمت شما عرض شود که من یکی دو هفته پیش یک جاسپر الیت خریدم که دادم برادر دادگر برام lt ریختش و کلیه کارهاشو انجام داد خدایی کارشم درسته بعد از اون شروع کردم به بازی کردن ولی یه اتفاقی تا حالا 3 بار برام اتفاق افتاده اونم اینه که وقتی دستگاه رو خاموش میکنم بعد از 3 ثانیه چراغ دستگاه دوباره روشن میشه و خاموش میشه و اینکار 2 بار طول میکشه
آیا این قابلیت جدیده چسپر هستش بخاطر روشن نگه داشن فنها برای خنک کردن gpu و cpu و یا دستگاه دچا مشکل شده چون هر وقت زیاد بازی میکنم یا یه بازی سنگین اجرا میکنم اینجوری میشه ؟

کسی جواب ما رو نمیده ؟

کسی جواب ما رو نمیده ؟

سلام من خودم چاسپر الیت دارم تا حالا این اتفاق واسم نیوفتاده.
یه بار هم از ساعت 7 تا 3 صبح بازی کردم و همچین مشکلی پیش نیومد.
(داشتم evil 5 بازی میکردم)

اقا خلیل من دستگام بعد از دو سال برای بار دوم سه چراغ شده بردش هم لانچ هست البته ارور هایی که ازش گرفتم هم همیشه متفاوت بوده ایکس کلمپ مجدد کردیم جواب نداد بردمش پیشه اقا میثم قربانی گفت درست شدنش مشکله نتونست درستش کنه البته اقا میثم گفت برای نیم ساعت درست شده دوباره سه چراغ البته گفت با ریبال هم معلوم نیست درست بشه به خاطر بردش حالا میخوام بپرسم کسی میتونه درستش کنه شهرستان هم هستم در ضمن بعضی مواقع به جای سه چراغ e73 میده موقع سه چراغ هم 0020 میده

معمولاً خرابی های بار اول به خوبی تعمیر میشند ولی خرابی های دوم و سوم کار رو سخت تر میکنند و شرایط تعمیر مجدد به کیفیت تعمیر اولیه هم مربوط میشه که چقدر توی تعمیر اولیه دقت و تجربه به کار برده شده.

سطح خرابی توی BGA هر چقدر بیشتر باشه تعمیر کار مجبور میشه بیشتر با X-Clamp کردن سعی بر رفع مشکل کنه و همین تکرار باعث میشه درصد تعمیر با Reball پایین تر بیاد...چون Reballing شرایط خاص خودش رو داره و نمیشه بعد از چندین بار تعمیر با روش های مختلف آخرش دست به دامن Reball شد (البته بازم به تجربه و مهارت شخص بستگی داره و یک چیز کلی نیست)

در مورد این دو خطایی که گفتید، E73 مربوط به Southbridge کنسول هستش که معمولاً Reflow میکنند و یا از طریق روش ابتکاری Wilhelm اون رو X-Clamp میکنند (تصویر زیر)

file.php

خطای 0020 هم که یکی از ناجور ترین خطاهای موجود هستش و نمیشه راحت باهاش کنار آمد بخصوص در خرابی دوم و سوم
اطلاعات موجود درباره ی این خطا نشون میده که مشکل میتونه از سمت GPU CPU RAM باشه ولی تجربه بیشتر اوقات نشون داده که 0020 بیشتر متوجه ی GPU هستش تا CPU و RAM کنسول.

المان های اولیه ی تعمیر هم یا X-Clamp و یا Reflow که اگر جواب نگرفتید باید از برد قطع امید کرد چون اگر با روش های معمول (به غیر از Reballing) کنسول احیا بشه عمر زیادی نخواهد داشت و آخرش بازم خرابی هستش.

اگر براتون مقدور هستش کنسول رو بفرشید و یک کنسول نو Elite جسپر بخرید که خیالتون راحت باشه. اون رو هم کولینگ کنید که دیگه مشکلی برای بازی کردن در ساعات بالا نداشته باشید.
همان میثم قربانی اگر نیاز داشته باشه کنسول دست دوم و خراب رو میخره و همچنین قیمت کنسول هاش مناسب هستش و در آخر کولینگ کار حرفه ای هستند.

دوستان اونجوری که دوستم تعریف می کنه کنسول رو که روشن کرده e 101 داده و سه چراغه شده...الیت و جسپر بوده...
چرا؟
ممکنه مشکل از پلی اند شارژ کیت باشه...
ممنون میشم مشکلش رو بگید تا برای من و بقیه ی دوستان پیش نیاد؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or