سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب بسلامتی کنسوله من هم امروز شروع کرد به هنگ کردن. سه چراغ قرمز نمیده ولی چندین بار امروز وسطه بازیهایه مختلف هنگ کرد. چه بازیهائی که رو سی دی بود و چه بازیهایی که رو هارد نصب کرده بودم. یهو بعد از 10-20 دقیقه صفحه فریز میشه که رو صفحه نویز هم هست. Cashe رو پاک کردم، هاردو جدا کردم، سیمها رو دوباره وصل کردم. خلاصه هر چی بفکرم رسید انجام دادم ولی کماکان سیستم هنگ میکنه. (البته یه بار یک ساعتی کار کرد که فکر کردم مشکل حل شده ولی بعد که اومدم تو داشبورد و یه بازی آرکید اجرا کردم دوباره هنگ کرد). بحث سره اینه که 3 چراغ قرمز هم نمیده. دوستان کسی این مشکلو داشته؟ راه حلی دارین؟ (پرمیومه و تا حالا مشکلی نداشته. مشکله سی دی و این جور چیزا نباید باشه چون میگم بازیه رو هارد و رو DVD جفتشون هنگ کردن). چه کنیم دوستان؟ غزله خداحافظی رو بخونیم یا نه؟
این هنگ کردن یعنی اینکه زود برو بفروشش.در این حالت کنسولت به احتمال زیاد یکبار فریز میکنه بعد تصویرت به هم میریزه بعدش که خاموش میکنی و بعدش هم روشن میبینی صدا داری و تصویر نداری؟که اگر بدی درستش کنن دیگه زیاد برات کار نمیکنه.بعد شما هم اینجوری میشی:(

من وقتی میخوام بازی کنم میگه اپدیت کن دریوا هم ال تی کردم بازم میگه اپدیت کن ولی بدون هارد این مشکل رو نداره تازه وقتی یه هارد دیگه روی دستگاه میزارم اپدیت نمی خواد مشکل از چی هست
.

سلام رفیق شما اپدیت رو از اینجا بگیرید و با usb یا cd اپدیت کنید دستگاتونو.

چون اون هاردی که میزارید قبلا اپدیت شده و اپدیت نمی خواد دیگه.
و اینکه اون اپدیت با اواتو رو انجام بدید.

ببخشید میخواستم بدونم لازمه برای Jasper هم فن Intercooler خرید ؟ :biggrin1:

اگر به فکر بهینه سازی کنسول هستید بهتره که کولینگ دستی رو انجام بدید...اینترکولر اصلاً برای هیچ کدوم از برد ها پیشنهاد نمیشه، چون کارایی بر اساس هزینه ی اون نداره که ارزش خرید داشته باشه.

یکی از مطالب بسیار قدیمی در مورد مقایسه ی روش های کولینگ هستش
مقایسه بین سیستم های Watercooler، Intercooler و روش های Cooling دستی

در مورد اینکه اساساً برای جسپر کولینگ حال از هر نوعی لازم هستش توی لینک پست زیر، یک سری توضیحاتی دادم
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=870780&postcount=1848

آقا خلیل ماله منم این صدا رو میده مشکلی که پیش نمیاد؟

موضوع کاملاً طبیعی هستش

حالا این صدای به اصطلاح پیچ یا هر چیز دیگه آیا مشکلی ایجاد میکنه ؟ یا معمولی هست ؟

موضوع کاملاً طبیعی هستش

خب بسلامتی کنسوله من هم امروز شروع کرد به هنگ کردن. سه چراغ قرمز نمیده ولی چندین بار امروز وسطه بازیهایه مختلف هنگ کرد. چه بازیهائی که رو سی دی بود و چه بازیهایی که رو هارد نصب کرده بودم. یهو بعد از 10-20 دقیقه صفحه فریز میشه که رو صفحه نویز هم هست. Cashe رو پاک کردم، هاردو جدا کردم، سیمها رو دوباره وصل کردم. خلاصه هر چی بفکرم رسید انجام دادم ولی کماکان سیستم هنگ میکنه. (البته یه بار یک ساعتی کار کرد که فکر کردم مشکل حل شده ولی بعد که اومدم تو داشبورد و یه بازی آرکید اجرا کردم دوباره هنگ کرد). بحث سره اینه که 3 چراغ قرمز هم نمیده. دوستان کسی این مشکلو داشته؟ راه حلی دارین؟ (پرمیومه و تا حالا مشکلی نداشته. مشکله سی دی و این جور چیزا نباید باشه چون میگم بازیه رو هارد و رو DVD جفتشون هنگ کردن). چه کنیم دوستان؟ غزله خداحافظی رو بخونیم یا نه؟

برد کنسول چی هستش و چند وقته که اون رو دارید...روش های کولینگ دستی و یا از اینترکولر براش استفاده کردید.

هنگ کردن های متوالی و خراب شدن تصویر در حین بازی معمولاً سه عامل اصلی داره...از بزرگ شروع کنم.

GPU
بیشترین خرابی کنسول مربوط به پردازنده ی گرافیکی کنسول و یا همون GPU هستش که بر اثر گرمایی که در طول بازی در دراز مدت تولید میشه سطح BGA تحلیل میره و چنین خرابی هایی به بار میاد.

روش تعمیری این قطعه معمولاً از طریق X-Clamp و یا Reflow کردن هستش که اگر هر دو روش با هم اجرا بشند...کیفیت تعمیر بهتر هستش.

HANA
Chipset تصویر کنسول هستش که دقیقاً در بالای پردازنده ی GPU قرار داره که شایع ترین خطا که معروف به E74 هستش به بخشی از مشکلات همین HANA مروبط میشه.

تعمیر این قطعه معمولاً به روش های Reflow هستش که میشه اون رو Rework کرد

RAM
Chip های RAM که بسته به نوع برد از 4 تا 8 تا Chip تشکیل میشند در سطح بالا و زیرین برد کنسول قرار دارند
این Chip ها هم دارای سطح BGA بسیار خاص و حساسی هستند که اگر صدمه ببنید بر اثر گرما، تعمیر کردن اونها کار بسیار سختی هستش و یا اصلا قابل تعمیر نیستند و رسماً RAM ها brick شدند

تعمیرات RAM معمولاً به صورت Reflow و یا penny fix برای RAM های زیر برد هستش

-----------
چون کاربر پریمیوم نیستید به آموزش های این بخش دسترسی ندارید، برای همین لینک یکی از پست های قدیمی خودم رو قرار میدم که در مورد دلیل این اتفاقات صحبت کردم
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=746802&postcount=169
----------

اگر تهران هستید و یا شهرستان میتونم یک تعمیر خوب و حرفه ای رو توی تهران معرفی کنم (خواستید بگید تا پیغام خصوصی کنم)

برد کنسول چی هستش و چند وقته که اون رو دارید...روش های کولینگ دستی و یا از اینترکولر براش استفاده کردید.

هنگ کردن های متوالی و خراب شدن تصویر در حین بازی معمولاً سه عامل اصلی داره...از بزرگ شروع کنم.

ممنون از وقتی که گذاشتی. ایشالا از خجالتت در بیایم.
کنسول پرمیوم لانچ هست با درایو هیتاچی سامسونگ. از هیچ روشه کولینگی استفاده نکردم ولی همیشه کنسولو تو محیطه خنک و باز نگه میدارم. ممکنه با کولینگ مشکل حل بشه؟ کدوم روش رو پیشنهاد میکنید؟ کولینگ دستی یا اینتر کولر؟
من مشهد هستم اگه تعمیر کاره خوبی سراغ دارید ممنون میشم معرفیش کنید. در کل نظرم اینه که قطعاتشو بفروشم چون کنسولو خیلی تمیز نگه داشتم. همه چیش سالمه و سه چراغ هم نمیده فقط از دیروز چندین بار هنگ کرد. نمیدونم فعلا بهترین کار چیه. یه مدت دیگه صبر کنم شاید مشکه هنگش برطرف بشه یا ردش کنم بره یا اینکه تعمیر. در زمینه تعمیر زیاد حسه جالبی ندارم چون شنیدم کنسولی که تعمیر بشه کلا بیشتر از چندین ماه عمر نمیکنه. اگه شما جایه من بودی چیکار میکردی؟

سلام
متاسفانه 360 من چند روز پیش بعد از چند دقیقه روشن شدن هنگ میکرد و تصویر قاطی میشد
و بعد از چند بار خاموش و روشن کردن درست شد ولی الان بازم اونجوری شد ولی ایندفعه کنسول بعد از روشن شدن 3 چراغ قرمز میشه:eek: :(
حالا چه کار کنم آیا قابل تعمیره ؟

سلام
متاسفانه 360 من چند روز پیش بعد از چند دقیقه روشن شدن هنگ میکرد و تصویر قاطی میشد
و بعد از چند بار خاموش و روشن کردن درست شد ولی الان بازم اونجوری شد ولی ایندفعه کنسول بعد از روشن شدن 3 چراغ قرمز میشه:eek: :(

منم شنیدم کنسولهائی که هنگ میکنن بعد از یه مدت سه چراغ میشن. کنسوله منم هنگ میکنه ولی هنوز سه چراغ نشده ولی اصلا بعید نیست بزودی بشه.
در زمینه تعمیر هم منم همین سوالو دارم. اگه تعمیر موقتی و چند ماهه باشه بنظرم ارزششو نداره. شما مدله کنسولت چیه؟ چند ساله داریش؟

سلام
دوست عزیز چه اروری میده؟ فقط 3 چراغ میده و رو مانیتور هیچ اروری ظاهر نمیشه.؟
در مورد تعمیر هم واقعا افتابه خرج لحیم هست چون معلوم نمشه یه موقه بعد از تعمیر 8 ماه کار میکنه یه موقعه 4 روز.
در زمینه تعمیر هم منم همین سوالو دارم. اگه تعمیر موقتی و چند ماهه باشه بنظرم ارزششو نداره. شما مدله کنسولت چیه؟ چند ساله داریش؟

100در100 چون اگه دستگاه با مادر برد جاسپر بخرید هم خیالتون راحت هست برای بازی کردن در طولانی مدت و اینکه موقعه ی فروش خیلی راحتر فروش میره.

منم شنیدم کنسولهائی که هنگ میکنن بعد از یه مدت سه چراغ میشن. کنسوله منم هنگ میکنه ولی هنوز سه چراغ نشده ولی اصلا بعید نیست بزودی بشه.
کنسول من پرمیوم رلیز 01/2007 هست و 2-3 سال هست دارمش !
یه دفعه ای اینجوری شد و هنگ میکرد
حالا میشه تعمیرش کرد یا نه >؟:(

دوست عزیز چه اروری میده؟ فقط 3 چراغ میده و رو مانیتور هیچ اروری ظاهر نمیشه.؟
در مورد تعمیر هم واقعا افتابه خرج لحیم هست چون معلوم نمشه یه موقه بعد از تعمیر 8 ماه کار میکنه یه موقعه 4 روز.

100در100 چون اگه دستگاه با مادر برد جاسپر بخرید هم خیالتون راحت هست برای بازی کردن در طولانی مدت و اینکه موقعه ی فروش خیلی راحتر فروش میره.
[/COLOR]

نه اصلا هیچ تصویری نمیاد !:(

اقا خلیل من دستگام بعد از دو سال برای بار دوم سه چراغ شده بردش هم لانچ هست البته ارور هایی که ازش گرفتم هم همیشه متفاوت بوده ایکس کلمپ مجدد کردیم جواب نداد بردمش پیشه اقا میثم قربانی گفت درست شدنش مشکله نتونست درستش کنه البته اقا میثم گفت برای نیم ساعت درست شده دوباره سه چراغ البته گفت با ریبال هم معلوم نیست درست بشه به خاطر بردش حالا میخوام بپرسم کسی میتونه درستش کنه شهرستان هم هستم در ضمن بعضی مواقع به جای سه چراغ e73 میده موقع سه چراغ هم 0020 میده

سلام من هم دقیقاً همین میشکل Hamid_da2007 رو دارم ، البته یه بار 3چراغ شد سریع خاموش کردم دوباره روشن کردم ، 3 چراغ رفت ولی باز فریز می کنه !
اگه میشه یه تعمیر کار خوب و با اطمینان معرفی کنید بهم مرسی

سلام بر اساتید محترم سایت
خدمت شما عرض شود که من یکی دو هفته پیش یک جاسپر الیت خریدم که دادم برادر دادگر برام lt ریختش و کلیه کارهاشو انجام داد خدایی کارشم درسته بعد از اون شروع کردم به بازی کردن ولی یه اتفاقی تا حالا 3 بار برام اتفاق افتاده اونم اینه که وقتی دستگاه رو خاموش میکنم بعد از 3 ثانیه چراغ دستگاه دوباره روشن میشه و خاموش میشه و اینکار 2 بار طول میکشه
آیا این قابلیت جدیده چسپر هستش بخاطر روشن نگه داشن فنها برای خنک کردن gpu و cpu و یا دستگاه دچا مشکل شده چون هر وقت زیاد بازی میکنم یا یه بازی سنگین اجرا میکنم اینجوری میشه ؟

نمی دونم سوالمو جای درستی پرسیدم ولی به هر حال

می خواستم بدونم که چه طوری میشه دو تا دستگاه رو با هم شبکه کرد که بشه با هم بازی کرد ؟
سیم شبکه چدره قیمتش ؟اصلا گیر میاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or