سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان

من دیروز داشتم با دستگاه بازی میکردم تازه 15 دقیقه نشده بود که دستگاه رو روشن کرده بودم که در عرض 1 ثانیه برق اومد و رفت دستگاه تا برق رفت 3 چراغ شد بعد سریع دستگاه رو از برق کشیدم و5 دقیقه بعد دوباره روشن کردم و بازی کردم ایا خطری دستگاه من رو تهدید میکنه یا کرده ؟ ایا نیاز به تعمیر داره؟

ببين دوست عزيز مشكلي براش پيش نيومده ولي سعي كن از يه محافظ برق خوب استفاده كني

تا در موقع برق رفتن مشكلي براش پيش نياد چون مشكلات در دراز مدت بوجود مياد.

من دیروز داشتم با دستگاه بازی میکردم تازه 15 دقیقه نشده بود که دستگاه رو روشن کرده بودم که در عرض 1 ثانیه برق اومد و رفت دستگاه تا برق رفت 3 چراغ شد بعد سریع دستگاه رو از برق کشیدم و5 دقیقه بعد دوباره روشن کردم و بازی کردم ایا خطری دستگاه من رو تهدید میکنه یا کرده ؟ ایا نیاز به تعمیر داره؟
برای خیلی از دوستان این اتفاق پیش اومده ولی مشکلی نیست!
با توجه به گفته turaj محافط بزار که دوباره دچار این مشکل نشی.;)

ببخشید جناب leery ولی من شنیدم فالکون خودش x-clamp شدست ایا اگر سه چراغ بشه باز باید از این روش استفاده کنی ممنون از شما دوست عزیز
بله فالکون x-clamp شده است که بعد از اینکه 3 چراغ میده دوباره با یک روش جدید زندش میکنند.
مهدی جان راست میگه شما تمام سیستم این کنسول رو دستکاری میکنید کپی بازی میکنید زیاد بازی میکنید و میخواهید تا 150 سال اینده براتون کار کنه ولی همیشه همه چی مطابق میل نیست و به اندازه ای که استفاده کردین ازش جوابتونو پس میده!:biggrin1:

خیر هیچ وقت این گونه نمیشه!اگه شما بلد باشی که چی کار کنی میتونی به عمر کنسول مدتها اضافه کنی.
100% همینطوره. من کنسول لانچ داشتم که 1 سال کار کرد و آه هم نگفت. چون وارد بودم. ولی مادربورد نقش بسیاری در دوام کنسول خواهد داشت.

شخصا امید زیادی به آمار خوب چاسپر دارم.

من یک فیلمی خریدم :biggrin1: می خوام با 360 نگاه کنم. قبلا هم خیلی فیلم دیده بودم ولی اینبار این ارور را می ده و نمی شه اجراش کرد. البته از قسمت my video تونستم بدون زیر نویس بیارمش و زبان اصلی ببینم ولی با زیر نویس می خوام.

توی کامپیوتر هم به عنوان فایل صوتی می شناسش...!!!

ارور 360:

mixed media disc

سلام دوستان

من یک فیلمی خریدم :دی می خوام با 360 نگاه کنم. قبلا هم خیلی فیلم دیده بودم ولی اینبار این ارور را می ده و نمی شه اجراش مرد. البته از قسمت my video تونستم بدون زیر نویس بیارمش ولی با زیر نویس می خوام.

mixed media disc
خوب مگه منو نداره خود فیلم؟اگه داره توی منوی خود دیسک باید زیر نویس رو فعال کنی.

خوب به جای اینکه بنویسه DVD می نویسه mIXED MEDIA DISC
نه وقتی روی میری توی Videos liberty و روی فیلمت انتخاب میکنی اگه یک منو برات باز میکنه (منوی خود فیلم که مثلا بک گراند فیلم پشتشه!)گزینه setting رو انتخاب کن و زیرنویس رو فعال کن.(البته اگه فیلمت اون منویی که من میگم رو داشته باشه!)

خوب به جای اینکه بنویسه DVD می نویسه mIXED MEDIA DISC
این به چند دلیل میتونه باشه
1-این فرمت رو 360 نمیتونه بخونه مثل Divx
2-دیسک ناقص هست
3-به غیر از فیلم چیز های دیگه ای هم تو DVD وجود داره

این چند مورد بود که برای خودم اتفاق افتاده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or