سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام وقتتون بخیر. ببخشید کسی اطلاع داره این قسمت هایلایت آبی که تو تصویر مشخص کردم برای چی هست؟ میخواستم هیتسینک رو در بیارم که این قسمت رو خراش دادم فکر میکنم مسیرش رو قطع کردم. الان کنسول روشن میشه. یه دفعه اولین بار که بعد از این اتفاق کنسول رو روشن کردم وسط بازی خاموش کرد بعدش دیگه عادی کار میکنه. میخواستم بدونم ممکنه تو طولانی مدت به کنسول آسیب بزنه؟ تشکر
ببخشید من شهرستانم دسترسی به تعمیرکار ماهر ندارم. اگه فروم یا تعمیر کار ماهری رو میشناسید که سوالمو جواب بدن ممنون میشم معرفی کنید. حق مشاوره هم برای این سوال پرداخت میکنم

ببخشید من شهرستانم دسترسی به تعمیرکار ماهر ندارم. اگه فروم یا تعمیر کار ماهری رو میشناسید که سوالمو جواب بدن ممنون میشم معرفی کنید. حق مشاوره هم برای این سوال پرداخت میکنم
سلام
شما با یک ذره بین اون trace های مسی رو چک کن . با دوربین macro گوشی هم میشه خوب دیدش اگر گوشت داره. ببین اگر قسمتی قطع شده ببر برات متصل کنند. ممکنه اتصال صحیحی نداشته باشه

سلام
شما با یک ذره بین اون trace های مسی رو چک کن . با دوربین macro گوشی هم میشه خوب دیدش اگر گوشت داره. ببین اگر قسمتی قطع شده ببر برات متصل کنند. ممکنه اتصال صحیحی نداشته باشه
خیلی ممنونم از پاسختون. فقط اطلاع ندارید که این قسمت برای چی هست؟ میگم شاید از قسمت های اضافی باشه که قطع شدنش فرقی نداشته باشه

• Wow
Reactions: x23are
سلام
خیلی ممنونم از پاسختون. فقط اطلاع ندارید که این قسمت برای چی هست؟ میگم شاید از قسمت های اضافی باشه که قطع شدنش فرقی نداشته باشه

منظورم از قسمت اضافی اون قسمت هایی هست که برای دیباگ و از اینجور کارا استفاده میکنن. این تصویر دقیقتر از جاییه که خراش دادم. خط داخل دایره محل خراش هست.

Attachments

• Xbox_360_Trinity_1.jpg
    Xbox_360_Trinity_1.jpg
    871.5 KB · مشاهده: 13
آقا من دوباره کنسولو روشن کردم دیدم بازم بعد از چهار پنج دقیقه تو محیط داشبورد هم خاموش میشه. ظاهرا کنسول به سرد و گرم شدن حساسه. وقتی که کنسول کاملا خنک میشه و روشنش میکنم یه بار خاموش میشه ولی همون موقع اگه مجددا حتی اگه چندبار هم خاموش روشن کنم خاموش نمیشه. البته مطمئن نیستم این مشکل به خاطر خراشی که ایجاد کردم باشه. احتمال میدم به خاطر اینکه دستم به سیم های جیتگ خورده باشه یا حتی من چون کنسولو دسته دوم خریدم وقتی که بازش کردم دیدم اطراف برد حافظه 4 گیگ چسب دوطرفه زده. من اونو کندم فکر کردم اضافیه. احتمالا داشته یه ایرادی رو برطرف میکرده. حالا اگه شما بهتر اطلاع دارید لطفا منو راهنمایی کنید. تشکر

نه عزیز جان قسمت اضافی تو هیچ بردی نداریم! قطعا هر چی هست یه دلیلی داره و خللی توش ایجاد بشه باعث مشکلی میشه.
دقت کنید اون مسیرها هم دقیقا از قسمت پردازنده اومده. پس در اسرع وقت نسبت به ترمیمش اقدام کنید.

آقا من دوباره کنسولو روشن کردم دیدم بازم بعد از چهار پنج دقیقه تو محیط داشبورد هم خاموش میشه. ظاهرا کنسول به سرد و گرم شدن حساسه. وقتی که کنسول کاملا خنک میشه و روشنش میکنم یه بار خاموش میشه ولی همون موقع اگه مجددا حتی اگه چندبار هم خاموش روشن کنم خاموش نمیشه. البته مطمئن نیستم این مشکل به خاطر خراشی که ایجاد کردم باشه. احتمال میدم به خاطر اینکه دستم به سیم های جیتگ خورده باشه یا حتی من چون کنسولو دسته دوم خریدم وقتی که بازش کردم دیدم اطراف برد حافظه 4 گیگ چسب دوطرفه زده. من اونو کندم فکر کردم اضافیه. احتمالا داشته یه ایرادی رو برطرف میکرده. حالا اگه شما بهتر اطلاع دارید لطفا منو راهنمایی کنید. تشکر
نه عزیز جان قسمت اضافی تو هیچ بردی نداریم! قطعا هر چی هست یه دلیلی داره و خللی توش ایجاد بشه باعث مشکلی میشه.
دقت کنید اون مسیرها هم دقیقا از قسمت پردازنده اومده. پس در اسرع وقت نسبت به ترمیمش اقدام کنید.
ببخشید این پیام رو هم اگه ممکنه جواب بدید. تشکر

من متوجه شدم چرا کنسول خاموش میکرد. به خاطر خراش نبود. به خاطر فلت لمسی پنل جلو بود. ایراد داشت. دستکاری کردم خوب شد. حقیقتش من زیاد وارد نیستم. عکس از تریس مسی گرفتم. البته سه قسمت خراش داره. میتونید بهم بگید که تریس قطع شده یا نه؟؟ تشکر

Attachments

• 20251002_001216.jpg
    20251002_001216.jpg
    808.7 KB · مشاهده: 8
  • 20251002_001239.jpg
    20251002_001239.jpg
    1.1 MB · مشاهده: 7
  • 20251002_001424_001.jpg
    20251002_001424_001.jpg
    993.8 KB · مشاهده: 9
ظاهرا کسی جواب سوالای منو نداره. یه سوال دیگه دارم. من حقیقتش نمیدونم چرا حافظه 4 گیگ اینترنال تو منوی کنسول نشون داده نمیشه. کسی میدونه چرا؟ به خاطر جیتگه؟

ظاهرا کسی جواب سوالای منو نداره. یه سوال دیگه دارم. من حقیقتش نمیدونم چرا حافظه 4 گیگ اینترنال تو منوی کنسول نشون داده نمیشه. کسی میدونه چرا؟ به خاطر جیتگه؟
داداش با تعمیرکارهای معتبر تتو تهران هماهنگ کن پست کن واسشون واسه تعمیر با پست هم بگیر سخت افزار باید تست بشه باز بشه با فروم و مشاوره انلاین که کار درست نمیشه درضمن ممکنه وسایل خاصی لازم باشه که تعمیرکارا دارن شما نداشته باشی

• Like
Reactions: Rezahajizadegan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or