ali954
کاربر سایت
بابا مردیم بس که این 3 چراغو دیدیم . پس این جاسپر کی میخواد بیاد ؟؟
محسن جان بزار اون بیاد مشکلاتش معلوم شه بعد بگو جاسپر
با اون سیستمی که داری 360 میخوای چیکار؟
بابا مردیم بس که این 3 چراغو دیدیم . پس این جاسپر کی میخواد بیاد ؟؟
1-چرا دقت نکردی برادر؟اگه فقط رو قسمت پلاستیک برد افتاده احتمال زیاد مشکلی براش پیش نمیاد(امیدوارم)
2-سینک x شکل؟منظورتون رو نمیفهمم...ولی در کل اشکال زیادی دارن نگران نباش.
3-میشه،ولی اگه بزنی گرما بهتر انتقال پیدا میکنه(من خودم نزدم)
4-نه نیازی نیست،فقط حتما پیچ هات طوری باشه که برد بدون فشار تو قاب فلزی جا بگیره و نیازی به فشار دادن برای قرار گیری پورت ها تو جای خودشون نباشه.
؟1-
2- ببینید 2 تا سینک داریم دیگه ! یکیش دو تیکه هست که واسه من با یه سیم مسی به هم دیگه وصلند
من این سینک رو نمی گم اون یکی
3- من یه خمیر سیلیکون گرفتم ولی سفیده ! مثل امپول هم هست ! نمی دونم دیدین یا نه حالا این رو بزنم یا اصلا نزنم چون فکر نکنم خوب باشه ( البته سیلیکون روی cpu , gpu رو پاک کردم ولی روی سینک ها رو نه )
4- 0k
راستی این هم عکس برد من و جای خط
وضعیت خیلی خرابه؟
تاپیک های این قسمتو من خیلی خوندم فالکون ها تا اونجا که من می دونم مشکلی نداشته.اقا این همه که تو این تاپیک سه چراغ شدن مادربوردشون فالکون بوده؟
چند نفر فالکون بودند؟![]()
این دیسک ها به درد نمی خورن.تو بلند مدت لنز دستگاه رو سرویس میکنن...این تیکه آب زدن رو از کجا اوردی خدا میدونه
تیکه نیست یک بار این سی دی های nextgen رو گرفتم یک خورده کثیف شده بود رفتم شستم رنگش رفت بعد سی دی های این نکست جن (aone) اصلا روی کنسول من اجرا نمیشن چند بار هم فرستادم همون برگردوندند به اسم تعویض ولی این playbox ها هم این مشکل رو ندارن هم تا به حال هرچی گرفتم جواب دادن کیفیت هم در سطح همون بازی ها هست فقط یک موقع هایی صدا میده
حالا اگر لطف کنین معرفی کنین که من ممنون میشم
عکست زیاد کیفیت نداره خط معلوم نیست.
اون خمیر سیلیکون خوبه،تو کامپیوتر هم استفاده میشه بزن ولی دقت کن رو برد نریزه و لایه نازکی باشه.سیلیکون باقی مونده روی هیتسینک رو هم کامل پاک کن.
در مورد سینک هم ،دستگاه شما فالکونه؟عجیبه که این مشکل پیش اومده برات...
ولی قبلا که همه مشخصه های فالکون رو داشت ولی الان که باز کردم ...نه خدا رو شکر یا بد بختانه فالکونهm3m
منظورت هیتسینک روی cpu هست دیگه؟من تا به حال اون شکلی ندیدم نمیدونم مال فالکونه یا نه.اینو ببین تا مطمئن شی:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9929
برای اون خط هم دقت کن ببین اتصالات روی برد آسیب دیدن یا خط فقط خود برد رو خراشیده
.
اگه می خواهی کنسول رو باز کنی و اولین بارته مثل من چند تا توصیهسلام
من جایی که هستیم وسایل خیلی خاک میگیره می خواستم بپرسم که مشکلی نداره دره 360 رو باز بزارم? اونوقت وقتی باز بزارم کنسول خوب وای نمیسته،کاری میشه کرد؟
یا راهه حلی هست که بشه فن های کنسول رو یه جوری تمیز کرد؟
چون اینقدر خاک میاد تو که پی سیم رو هر 1-2 هفته یکبار با بلور تمیز می کنم