LMFAO 0oo0
کاربر سایت
black roz
من که گفتم منظورم شما نبودی.ولی این یه تیکه رو خیلی بد اومدی اگه منظورت اینه که تمام pdf های اینجا مشکل دارن...چون من همشون رو امتحان کردم.
masih-2006
نه مشکلی پیش نمیاد ولی تا اونجا که یادمه تمام download هات پاک میشن.
قبلاً من فايلهای pdf زيادی از اينجا دانلود کرده بودم..همش مييامد...جديداً اينجوری شده..من که گفتم منظورم شما نبودی.ولی این یه تیکه رو خیلی بد اومدی اگه منظورت اینه که تمام pdf های اینجا مشکل دارن...چون من همشون رو امتحان کردم.
قیمت روز رو خبر درستی ازش ندارم.گرماش هم که معلومه اگه گرما نداشته باشه مشکوکه ولی نه دیگه 1200 اول کمه بعد بیشتر میشه در حد 20-30 یا خیلی اگه خطری بشه حدود 40 که باس خاموش شه و این دماها تا 1.5 - 2 ساعت اول معمولی هست(مال من که تا2 ساعت همون 30 و خورده ای هست.ولی این دیگه ps3 نیست که بخوای باش هر جور خواستی کار کنی خیلی ناز نازی هستا خیلی مراقبش باش ریخت 3چراغو نبینی.هر 2 ساعت 1.5 تا 2 ساعت استراحت بده دمای محیطم کم کن و جریان هوا هم دور وبر کنسول باشه.البته دوستان اطلاعاتشون بیشتر من هست اگه جایی رو اشتباه گفتم بگنسلام دوستان
من دیروز 360 گرفتم مدل پریمیوم ریجن PAL به قیمت 450 نمی دونم خوب خریدم یا نه ؟
با این حال با اینکه فالکون هستش وقتی روشنش می کنم هنوز 10 دقیقه نگزشته باد گرم میده بیرون و همچنین صداش یکم زیاده البته نمی دونم صدای 360 خوبش تا چه حدی هستش
ولی وقتی میزارمش کنار PS3 خودم صداش 360 یه جورایی شبیه ........
می خواستم بدونم این مسائل طبیعی هستش یا نه ؟
شما الان تو قسمت آموزش x-clamp بهتره يکی از اون 2 تا آموزش رو دانلود کنی ببينی اجرا ميشه يا نه..من وقتی ميخوام فايل رو اکسترکت کنم ميگه فايل ناقصه..
1 سوال دارم....
من وسط بازی فیفا بازی رو Pause کردم.... دیگه حال نداشتم که برم توی داشبورد و بازی رو در بیارم... دستگاه رو همونطوری از جلو خاموش کردم... مشکلی پیش نمیاد؟
در مورد صداش چی ؟ صداش تا چه حد باشه خوبه ؟اینقدر حساس نباشید،احتمال اینکه کنسول از کارخونه بیاد و مشکل داشته باشه در حد صفره.اون دمای خروجی به هیچ عنوان ملاک حرارت داخلی دستگاه نیست،بانبراین نمیشه با توجه به اون گفت دمای دستگاه چند درجه هست.
متاسفانه کم استفاده کردن و استراحت دادن تاثیر چندانی تو سه چراغ نداره و حتی تو برد فالکون هم پیش میاد...بهترین کار انجام حداقل airflow و 12v هست.
در مورد صداش چی ؟ صداش تا چه حد باشه خوبه ؟
به نظر من صداش یکم بلنده مخصوصا وقتی درایوش شروع به کار می کنه نمی دونم شاید به خاطر PS3 هستش که اصلا صدا نداره به خاطر همین به نظرم میاد صداش بلنده
در مورد صداش چی ؟ صداش تا چه حد باشه خوبه ؟
به نظر من صداش یکم بلنده مخصوصا وقتی درایوش شروع به کار می کنه نمی دونم شاید به خاطر PS3 هستش که اصلا صدا نداره به خاطر همین به نظرم میاد صداش بلنده
خب،من برگشتم...اول از همه(این روش رو از خلیل آقا یاد گرفتم،کپی رایتش مال ایشونه!)
m3m
چرا دپ میزنی...مگه چه خرجی باید بکنی؟
متاسفانه این یکی از بد ترین نوع error ها هستش.ممکنه مشکل از ana باشه ولی به احتمال زیاد اشکال از gpu هست که چیپ ana نمیتونه سیگنال بگیره وe74 میده.البته ممکنه از زیادی گرم شدن رمها هم باشه
این کار ها رو انجام بدهenny fix و x-clamp بهینه شده.