سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من کلا 8 تا بازی دارم قبلا که بازی می کردم بدون مشکل بود
ولی حالا همشون توی لود تکستچر مشکل دارن
قبلا این جوری نبود
چرا این طوری شده؟
بازی هام:
gears
gta 4
vegas 2
اینا بیشتر مشکل دارن بقیه هم کمی مشکل دارن

معلومه که به سه چراغ ربط داره...احتمال زیاد دستگاهت رو به موته.متاسفانه تو بیشتر موارد سه چراغ برمی گرده مگر اینکه خیلی حرفه ای x-clamp شده باشه.بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که ببینی چه error ای میده،

ممنون برای جوابت

ولی اینی که میگی که ببین چه error ای میده،:eek:

میشه بگی که از کجا بفهمم که چه error میده چون وقتی 3 چراق میده رو صفهی تلویزیون
چیزی نمیاد که ببینم که چه اروری میده :confused::confused::confused::confused::confused: ( البته بعد که خاموش میکنم و بعد روشن میکنم مشکل 3 چراقش حل میشه )

اگه میشه من رو یه مقدار واضه تر راهنمای کن:blushing::p

با تشکر

دوستان خواهشن يکی سريع جواب بده من کارم خيلی مهمه..
من دستگامو از برد خارج کردم cpu و gpu رو هم سينکاشو برداشتم..دسگاه من قبلاً به خاطر 3 چراغ شدن x-clamp شده بوده...آلانم دوباره همون مشکلو داره البته يه چراغ قرمز پايينی فقط چشمک ميزنه با گشن تو فرمهای خارجی فهميدم اين مشکل اگر از هارد درايو و.. نباشه برميگرده به همون مشکل قبلی که داشتم..يعنی شل شدن لحيمهاست..
حالا سوأال من اينه که در حال حاضر من چيکار کنم با دستگام؟؟ پيچ های x-clamp شلو سفت کنم ؟ چيکار کنم؟؟
نکته بعدی اينه که وقتی خواستم دستگامو تست کنم ببينم مشکلش حل شده يا نه به دستگاه بايد درايومو اينارو وصل کنم يا نياز نيست؟؟
و ادر اخر اين که برد رو بزارم تو قابل فلزيش بعد تست کنم؟؟ چون چيپ های gpu , cpu خيلی داغ ميشه..شايد يوهو به علت داغی خيل زياد همون موقع که ميخوام تست کنم بسوزه..
يکی لطف کنه اين نکات رو متذکر بشه ممنون ميشم..

به حول قوه الهی و بدون کمک بچه های بازيسنتر دستگام درست شد. البته مطمئن بودم کسانی هستند که ميتونند از تجربياتی که دارن به بنده کمک کنن ، نکردن..زحمت اين که 2 دقيقه وقت بزارنو . نزاشتند..هرچند ممکنه من اشتباه کرده باشم و تو اين مدت اين افراد به بازيسنتر سر نزده باشن ولی خدارو شکر دستگام درست شده تا الان يه 35 40 دقيقه اييم بازی کردم ، مشکلی پيش نيمد...
باره اول فقط پيچارو باز کردم و دوباره بستم ولی مشکل با برجا بود...بار دوم دوباره پيچارو باز کردم و اين باز خمير سيلکون زدم روی چيپ ها ( اصلاً هيچ اثاری از خمير روی چيپ ها نبود مخصوصاً روی چيپ cpu ) ولی بازی هم مشکل 3 چراغ رو داشتم..تا اين که ديگه خيلی نا اميد شده بودم گفتم اين بار پيچای سينک چيپ gpu رو يه مقدار شل تر بکنم شايد فرجی شد...در کمال ناباوری ديدم درست شد......
از دوستانی که x-clamp کردن و دوباره به اين مشکل مبتلا شدن به نظرم بهترين کار اينه که ترسو رها کنيد و خودتون دست به کار بشيد..و حتماً حتماً از يه خمير سيليکون مرغوب بر روی چيپ ها استفاده کنيد..چون به نظرم خيلی سريتر از قبل گرمارو انتقال ميده.

آخرین ویرایش:
سلام
من دستگام 1 چراغ داد کردم جواب x-clamp نداد(با پیچها ور رفتم ولی باز هم جواب نداد) خمیر سلیکونمsilver دار هستش به نظرتون دستگاه تعطیل شد یا اشکال از خمیر؟

سلام
من دستگام 1 چراغ داد کردم جواب x-clamp نداد(با پیچها ور رفتم ولی باز هم جواب نداد) خمیر سلیکونمsilver دار هستش به نظرتون دستگاه تعطیل شد یا اشکال از خمیر؟
چيزی که هست اينه که اين عمل کاملاً شانسيه..يا ميشه يا نميشه..من خودم وقتی پيچارو شل کردم درست شد کپ کردم..
شما بهتره شل کنی ديدی نشد دوباره شلترش کن..
قبلاً x-clamp کرده بودی؟ يا الان تازه که يه چراغ شده x-clamp کردی؟؟

چيزی که هست اينه که اين عمل کاملاً شانسيه..يا ميشه يا نميشه..من خودم وقتی پيچارو شل کردم درست شد کپ کردم..
شما بهتره شل کنی ديدی نشد دوباره شلترش کن..
قبلاً x-clamp کرده بودی؟ يا الان تازه که يه چراغ شده x-clamp کردی؟؟
قبلا 3 چراغ داده بود ولی x-clampنکرده بودم با پیچها هم همه کار کردم

سلام
بدبخت شدم
ارور e 74 یا همون 1022
البته مشکل از کابل av هستا !
چی کارش کنم
البته به جز x-clamp چون مادر بردم فالکونه ! :( حیفم میاد اصلا بازش کنم کنسول رو مگه اینکه ...
خوهشا زود جواب بدید

ممنون از پاسخ های شما دوستان محترم
نمی دونم چی شد من هم اینجا اخراج شدم هم از دید همه دوستان منفور

دستگاه من چند مدت پیش سه چراغه شد حالا که تعمیر شده توی بازیها بدون استثنا بعد از 5 تا 10 دقیقه روشن شدن تصویر خود به خود قفل میشه قبلش هم یه صدایی مثل جزز از توی دستگاه میاد لطفآ کسی میدونه این مشکل از چیه و باید چکار کنم ؟

دستگاه من چند مدت پیش سه چراغه شد حالا که تعمیر شده توی بازیها بدون استثنا بعد از 5 تا 10 دقیقه روشن شدن تصویر خود به خود قفل میشه قبلش هم یه صدایی مثل جزز از توی دستگاه میاد لطفآ کسی میدونه این مشکل از چیه و باید چکار کنم ؟
مشکل شما دومرتبه برگشته به حالت قبل که به احتمال بسيار زياد چند بار ديگه که روشن خاموش کنيد با خطای 3 چراغ روبرو ميشيد.

ممنون از پاسخ های شما دوستان محترم
نمی دونم چی شد من هم اینجا اخراج شدم هم از دید همه دوستان منفور
شما بهتره جواب خودت رو با سرچ تو گوگل پيدا کنيد...اينجا چند وقتيه فلج شده. البته منم ميگردم الان ببينم چيزی پيدا ميتونم بکنم برات يا نه

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط M3M
سلام
بدبخت شدم
ارور e 74 یا همون 1022
البته مشکل از کابل av هستا !
چی کارش کنم
البته به جز x-clamp چون مادر بردم فالکونه ! :( حیفم میاد اصلا بازش کنم کنسول رو مگه اینکه ...
خوهشا زود جواب بدید
با سرچی که کردم ديدم نوشته اول بهتره کابل رو عوض کنيد اگر ديديد مشکل پابرجاست ايراد ممکنه از چيپ های" ANA" يا "HANA " که نزديک av cabl هست باشه..و در نهايت اگر باز هم مشکل با برجا بود ، مشکل شل شدن پايهای gpu هست..البته بايد تو اين قسمت خطای 0102 مشاهده بشه.

با سرچی که کردم ديدم نوشته اول بهتره کابل رو عوض کنيد اگر ديديد مشکل پابرجاست ايراد ممکنه از چيپ های" ANA" يا "HANA " که نزديک av cabl هست باشه..و در نهايت اگر باز هم مشکل با برجا بود ، مشکل شل شدن پايهای gpu هست..البته بايد تو اين قسمت خطای 0102 مشاهده بشه.
بابا بی خیال
این جور بشه که بگو باید یه 500 تومنی خرجش کنم :( از بد بختی شهرستانم هستم هیچ کاری نمی تونم بکنم
بد بخت بودم بد بخت تر شدم باید یه 5 6 ماهی بی خیال 360 بشم

خب،من برگشتم...اول از همه(این روش رو از خلیل آقا یاد گرفتم،کپی رایتش مال ایشونه!)

black roz

میبینم که یه پا متخصص شدی،من از طرف بقیه نمیتونم حرف بزنم وقتی یکی میاد و به خودش زحمت خوندن مطالب اینجا رو نمیده انتظار کمک کردن بیخوده(منظورم شما نیستید).این همه راهنمای فارسی اینجا هست کسی نمیخونه...در کل من یه هفته اینجا نبودم.
خوشحالم که مشکلتون حل شد،این نکته رو لطفا همه حین x-clamp کردن رعایت کنن:پیچ ها رو مرحله به مرحله ببندید و قبل از کامل سفت کردن امتحان کنید تا ببینید دستگاه رفع مشکلش حل شده یا نه

masih_2006

دستگاهت x-clamp شده؟بعد از این کار ممکنه دستگاه یه مقدار تو لود کردن کند تر بشه.البته ممکنه cache دستگاه پر شده ،تخلیش کن.

vergil

تو راهنمای صفحه اصلی نوشته شده،لطفا بخونش.

mehdi keshvari

نمیدونم چه جور توضیحی میخواید....

nazanin

این مشکل از x-clamp بد نشات میگیره.یه بار دیگه x-clamp رو با روش بهینه شده انجام بدین.این رو هم بگم x-clamp بدون کولینگ فایده نداره

m3m

چرا دپ میزنی...مگه چه خرجی باید بکنی؟
متاسفانه این یکی از بد ترین نوع error ها هستش.ممکنه مشکل از ana باشه ولی به احتمال زیاد اشکال از gpu هست که چیپ ana نمیتونه سیگنال بگیره وe74 میده.البته ممکنه از زیادی گرم شدن رمها هم باشه
این کار ها رو انجام بده:penny fix و x-clamp بهینه شده.

آخرین ویرایش:
میبینم که یه پا متخصص شدی،من از طرف بقیه نمیتونم حرف بزنم وقتی یکی میاد و به خودش زحمت خوندن مطالب اینجا رو نمیده انتظار کمک کردن بیخوده(منظورم شما نیستید).این همه راهنمای فارسی اینجا هست کسی نمیخونه...در کل من یه هفته اینجا نبودم.
من اول فايلهای pdf رو گرفتم..ولی کليه فايلهای pdf مشکل دار هستن و هيچ کدومشون باز نميشن..بعد از اين که نتونستم به اون pdf ها دسترسی پيدا کنم امدم اينجا پست زدم....
در کل بايد ابله باشم که آموزش تمامه اينا باشه بعد بيام اينجا جوابمو از کاربرا بخوام..پس حتماً يه مشکلی بوده که پست زدم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or