سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا سلام
من کنسولم 1چراغ داد eror e71 هم داده راستش داشتم بازی می کردم صفحه گیر کرد خاموش کردم روشن کردم درست شد ولی دوباره فردا روشن کردم 1چراغ داد

ممکنه مال update dashboard باشه که البته من بعید میدونم،من تجربه این error رو دارم دقیق معلوم نیست مال چیه،تنها راه امتحان x-clamp هست.

مرسی دوست عزیز از وقتی که گذاشتید :
من آخرین باری که اینکار انجام شد بعد یک ربع گذشتن با بازی GHOST RECON2 این سه چراغ اومد .
البته بعد از سفت کردن اون پیچها از دیروز دیکه سه چراغه نشد .
لطفا طریقه بهینه استفاده کردن از این دستگاه باتوجه به روشهای کولینگی که انجام دادم مثلا هر سری چند ساعت روشن باشه بهتر چند ساعت خاموش باشه در حالت داشبورد چطور ممنون میشم .
سوال آخر ةآیا اون پیچها که پشت قاب آهنی دستگاه است که زیر اون ایکسها هست سینکهارو نگه داشته است . آیا فکر میکنید که اون گیچهارو سفت کردم دیگه سه چراغ نمیشه .
مرسی

من آخرین باری که اینکار انجام شد بعد یک ربع گذشتن با بازی GHOST RECON2 این سه چراغ اومد .
البته بعد از سفت کردن اون پیچها از دیروز دیکه سه چراغه نشد .
لطفا طریقه بهینه استفاده کردن از این دستگاه باتوجه به روشهای کولینگی که انجام دادم مثلا هر سری چند ساعت روشن باشه بهتر چند ساعت خاموش باشه در حالت داشبورد چطور ممنون میشم .
سوال آخر ةآیا اون پیچها که پشت قاب آهنی دستگاه است که زیر اون ایکسها هست سینکهارو نگه داشته است . آیا فکر میکنید که اون گیچهارو سفت کردم دیگه سه چراغ نمیشه .
مرسی

خب خدا رو شکر،اینجور که معلومه از پیچها بوده.از روشهای کولینگ گفتی air flow و 12v رو انجام دادی.اگه میتونی هیتسینک روی رم و southbridge رو انجام بده.قرار دادن فن سمت راست دستگاه (قسمتی که x ها قرار میگیرن هم خوبه چون از گرم شدن بیش از حد اونها جلوگیری میکنه،صفحه 97 و 98 رو ببین عکس گذاشته شده.
از نظر زمان هم فکر کنم بعد از هر 2 ساعتی که بازی کردی بذار یه یک ساعتی استراحت کنه(خاموش کنی بهتره)،البته با وجود بازی هایی مثل oblivion خیلی سخته!!!

در مورد سوال اخر هم بله،اون سینکها رو نگه داشته.

دیسکای ایکس 360 این مالزیا که طلایی رنگن و کنارشم ژله بهتره
یا این نقره ایا که جعبه هم داره
یه فروشنده اینو داره میگه طلاییا ضرر داره برای درایو
یکی دیگشم میگه نقره ایا ضرر داره لطفا منو یکی راهنمایی کنه؟؟؟
درایوم بنکیو هست پال

درایوم بنکیو هست پال

کلا این دیسک ها تو دراز مدت ردایو رو خراب میکنن،همون کپی ها بهترن.

درایوم بنکیو هست پال

کلا این دیسک ها تو دراز مدت درایو رو خراب میکنن،همون کپی بنفش ها بهترن.

کمک

من Dead Space رو گذاشتم و Update جدید داد, بعد وقتی Update تموم شد و دستگاه reset شد, این پیغام رو داد Console Cannot upadte , contact Microsoft or visit www.xbox.com/support
البته کامل جملش یادم نیست! هیچ دکمه ای هم کار نمی کرد,مجبور شدم Console رو خاموش روشن کنم. بعدم رفت تو بازی! حالا این مشکلش چیه? یعنی دیگه Update نمی شه؟:(

با عرض سلام به دوستان :love:

( برای سال 2005 هست و 1سالو 8 ماه که این دستگاه رو دارم )

360 من تا حالا 1 بار 3 چراق شده و وقتی دستگاه رو دادم تعمیر ( 2 ماه پیش ) :love:

تا الان بعضی وقتها که دستگاه رو روشن میکنم 3 چراق ان روشن میشود و بعد تا خاموش میکنم و بعد روشن میکنم مشکل حل میشه ( از وقتی تعمیر کردم تا حالا 2 بار این جوری شده )

میشه یکی از دوستان به که این دیگه چه نوع مشکلیه و ایا به 3 چراق ربط داره :confused:

و یه سوال دیگر که دارم اینه که وقتی یه دستگاهی اگه یک بار 3 چراق بشه و بعد خاموش کنیم باز همان 3 چراق هست یا ذبعد خاموش و روشن کردن درست میشه

با تشکر

( برای سال 2005 هست و 1سالو 8 ماه که این دستگاه رو دارم )

360 من تا حالا 1 بار 3 چراق شده و وقتی دستگاه رو دادم تعمیر ( 2 ماه پیش )

تا الان بعضی وقتها که دستگاه رو روشن میکنم 3 چراق ان روشن میشود و بعد تا خاموش میکنم و بعد روشن میکنم مشکل حل میشه ( از وقتی تعمیر کردم تا حالا 2 بار این جوری شده )

میشه یکی از دوستان به که این دیگه چه نوع مشکلیه و ایا به 3 چراق ربط داره

و یه سوال دیگر که دارم اینه که وقتی یه دستگاهی اگه یک بار 3 چراق بشه و بعد خاموش کنیم باز همان 3 چراق هست یا ذبعد خاموش و روشن کردن درست میشه

معلومه که به سه چراغ ربط داره...احتمال زیاد دستگاهت رو به موته.متاسفانه تو بیشتر موارد سه چراغ برمی گرده مگر اینکه خیلی حرفه ای x-clamp شده باشه.بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که ببینی چه error ای میده،

درود
دوستان من الان بازی fc2 رو گزاشتم تو دستگاه لودینگش اومد بعد یه ارور داد . دستگاهو خاموش و روشن کردو 1چراغ قرمز داد دوباره خاموش روشن کردم دیگه هیچ بازی اجرا نمیکنه فقط تو داشبورد می مونه .
چی کارش کنم ؟؟؟؟

ديشب وسط بازی بودم که استارت زدم تا رفتو بيام ديدم دستگاه هنگ کرده..بعد دستگارو خاموش کردم دوباره روشن کردم..ديدم اصلاً هيچ چراغی روشن نميشد تا اين که يوهو يه چراغ قرمز چشمک زن داد...
چندبار روشن خاموش کردم بازم همون پيغامو داد..رو صفحم خطای e79 ميده.....البته يه چندبار هم اول 3 چراغ شد بعد يه چراغ..دستگاه من x-clamp شدست..در حال حاضر بنده چيکار کنم؟

سلام
بدبخت شدم
ارور e 74 یا همون 1022
البته مشکل از کابل av هستا !
چی کارش کنم
البته به جز x-clamp چون مادر بردم فالکونه ! :( حیفم میاد اصلا بازش کنم کنسول رو مگه اینکه ...
خوهشا زود جواب بدید

آخرین ویرایش:
.قرار دادن فن سمت راست دستگاه (قسمتی که x ها قرار میگیرن هم خوبه چون از گرم شدن بیش از حد اونها جلوگیری میکنه،صفحه 97 و 98 رو ببین عکس گذاشته شده.

خیلی ممنون دوست عزیز
فقط امکان داره این قسمت رو برام بیشتر توضیح بدید ممنو.ن میشم .

سلام
xbox منeror 0102 میده چشه زنده میمونه(تا حالا هم 3چراغ داده هم eror E71):biggrin1:
دیگه به اینجور چیزا عادت کردیم:-"

آخرین ویرایش:
بچه ها من يك مشكل عجيب دارم. از بعد از اين كه بورن رو شروع كردم هر بازي كه مي خرم زماني كه مي خوام دوربينشو تكون بدم بر عكس ميره!الان هم تو فاركراي اين مشكلو دارم. اگه كسي مي دونه كه بايد چي كار كنم به من بگه . خواهش مي كنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or