سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی ممنون
این اینتر کولر من اسمش Logic3 هست و مشکیه و من هم که الیت دارم نمی تونستم nYko بگیرم
چون رنگ nyko سفیده
دو تا فن کوچک داره
اینم مشخصاتش:
http://www.logic3.com/details/?prod=244
اینتر کولر خوبی هست یا نه؟
بنظر من اگر میتونی 12ولت کن .
اگر نمیتونی بزار کنسول کارشو بکنه یعنی اینترکولر نزار نبودنش بهتر از بودنشه:دی

بعد از چند دقیقه سه چراغ میده؟؟احنمال زیاد اون x ها دارن تغییر شکل میدن قبل از اینکه بیشتر بشه x-clamp کن و به جای اونها پیچ بزار.در مورد دما هم فکر کنم داری اشتباه میکنی باید بالاتر باشه

سلام : منونم از وقتی که گذاشتد
آخه من یک ماه این دستگاه رو خریدم مدل پریمیوم هم هست روهم جمع کنی 25 ساعت بازی نکرم چطور ایکسهاش داره خراب میشه ؟ اگر قرار باشه که ایکس کلمپشکنم کدوم روش رو توصیه میکنید.

سلام
من دستگاهمE74 میداد و تک چراغ بود الان x-clamp کردم وقتی دستگاه رو روشن میکنم 3 چراغ میده ولی نه فنش کار می کنه و نه سینکها داغ میشن. راستی قبل از x-clamp کردن هم فنش کار میکرد وهم هر دو هیتسینک گرم میشدن. لطفا راهنماییم کنید. کد خطاش هم 0001 یعنی برقش مشکل داره؟

آخرین ویرایش:
آخه من یک ماه این دستگاه رو خریدم مدل پریمیوم هم هست روهم جمع کنی 25 ساعت بازی نکرم چطور ایکسهاش داره خراب میشه ؟ اگر قرار باشه که ایکس کلمپشکنم کدوم روش رو توصیه میکنید.

دست دوم نخریدی؟شاید هم شانست بد بوده البته کارهای کولینگ هم که نکردی تاثیر داره.چون هنوز اوضاعت خراب نیست روش دوم کافیه(بدون واشر فکر کنم کافی باشه) حتما بعدش کارهای کولینگ رو انجام بده.تا اینکار رو نکردی هم دیگه دستگاه رو روشن نکن.

سلام
من دستگاهمE74 میداد و تک چراغ بود الان x-clamp کردم وقتی دستگاه رو روشن میکنم 3 چراغ میده ولی نه فنش کار می کنه و نه سینکها داغ میشن. راستی قبل از x-clamp کردن هم فنش کار میکرد وهم هر دو هیتسینک گرم میشدن. لطفا راهنماییم کنید

فن رو چیکار کردی کار نمیکنه؟؟بدون فن سینکها خیلی زود باید داغ بشن.مطمئنی اشکال از برق دستگاه نیست؟کدوم error رو میده؟

آخرین ویرایش:
سلام
من دستگاهمE74 میداد و تک چراغ بود الان x-clamp کردم وقتی دستگاه رو روشن میکنم 3 چراغ میده ولی نه فنش کار می کنه و نه سینکها داغ میشن. راستی قبل از x-clamp کردن هم فنش کار میکرد وهم هر دو هیتسینک گرم میشدن. لطفا راهنماییم کنید. کد خطاش هم 0001 یعنی برقش مشکل داره؟

این پیغام و این خطا مشکل PSU یا همون پاور کنسول هستش.
چون X-Clamp کردید و با توجه به کارهایی که دوستان برروی کنسول های خراب خودشون
انجام دادند، میشه گفت که شما X-Clamp رو درست انجام ندادید و پیچ ها رو بیش از حد محکم کردید.

که همچین پیغامی به شما میده. در بعضی از موارد هم دیده شده که پاور کنسول چراغ قرمز میشه
که با شل کردن پیچ ها دوباره میشه چراغ سبز PSU رو گرفت.

خیلی وقت پیش هم یکی از بچه های سایت دقیقاً همین مشکل شما رو داشته.

این پیغام و این خطا مشکل PSU یا همون پاور کنسول هستش.
چون X-Clamp کردید و با توجه به کارهایی که دوستان برروی کنسول های خراب خودشون
انجام دادند، میشه گفت که شما X-Clamp رو درست انجام ندادید و پیچ ها رو بیش از حد محکم کردید.

که همچین پیغامی به شما میده. در بعضی از موارد هم دیده شده که پاور کنسول چراغ قرمز میشه
که با شل کردن پیچ ها دوباره میشه چراغ سبز PSU رو گرفت.

خیلی وقت پیش هم یکی از بچه های سایت دقیقاً همین مشکل شما رو داشته.

آقا من پیچها رو شل کردم گذاشتم 2 چراغ هم شد ولی باز هم 3چراغ میده و تصویر هم نداره و هیت سینک گرافیکشم بشدت داغ میشه. به نظرتون اشکال از چییه؟

آقا من پیچها رو شل کردم گذاشتم 2 چراغ هم شد ولی باز هم 3چراغ میده و تصویر هم نداره و هیت سینک گرافیکشم بشدت داغ میشه. به نظرتون اشکال از چییه؟

یکی از دلایل دو چراغ قرمز که به موقعیت مشکل شما نزدیک هستش شل بودن بیش از حد
سینک هستش که دمای پردازنده از کنترل دستگاه خارج میشه.

یک سوال:
شما هر دو پردازنده CPU و GPU رو X-Clamp کردید یا فقط یکی رو.
مشکل معمولاً از یکی از دو پردازنده هستش ولی همون بستن پیچ ها به شیوه نادرست
میتونه برای اون یکی پردازنده ایجاد مشکل، پس باید خیلی با دقت و مرحله به مرحله این کار
رو انجام بدید، اگر گردی یک پیچ رو در نظر بگیرد اون رو به 10 بخش تقسیم کنید که با چرخش
کل ده بخش پیچ یک دور بزنه.

بعد یک موردی هستش که باید خودت تشخیص بدی که صدمه به کدوم بخش پردازنده بیشتر از
همه وارد شده و باید فشار رو روی کدوم بخش بیشتر یا کمتر کنی.

البته نمیشه گفت که سه چراغ فقط مشکل پردازنده کنسول هستش
شما هنوز نگفتید که این سه چراغ قرمزی که دارید چه پیغامی پشت اون هستش
ممکن هستش که با دور هر پیچ و سفت و یا شل شدت سینک همون سه چراغ رو بده
ولی کد های اون با هم متفاوت باشه.

پس در هر باری که تست میکنید باید سریع کد اون رو هم بگیرد تا متوجه پیش رفت کار بشید
ممکنه که در آخر با دو جین از کد های مختلف مواجه بشید، که طبیعی هستش.

دست دوم نخریدی؟شاید هم شانست بد بوده البته کارهای کولینگ هم که نکردی تاثیر داره.چون هنوز اوضاعت خراب نیست روش دوم کافیه(بدون واشر فکر کنم کافی باشه) حتما بعدش کارهای کولینگ رو انجام بده.تا اینکار رو نکردی هم دیگه دستگاه رو روشن نکن.
مرسی دوست عزیز
من در پستهای قبلی براتون نوشتم من به محضض خریدن دستگاه اونو با یه آداپتور 12 ولت کردم و روش ورق آلمینیوم برای هدسینکها اجرا کردم ولی باز هم این مشکل را داشت .
البته دیروز من در حالی که با دستگاه کارم تمام شد دستگاه رو باز کردم که ببینم سینکها خیلی داغ میکنند که متوجه شدم اولین باری که من دستگاه رو بازکردم هشت پیچ پشت ایکسها رو خوب سفت نکرده بودم و اونها رو سفت کردم آیا احتمال داره بخطر همین گیچها بوده باشه البته من مادر برد رو هیچ وقت از قاب فلزی جدانکردم بصورت اشتباهی دفعه اول فقط اونارو باز کردم بعد فهمیدم که ربطی به باز کردن قاب نداره دوباره بستمش ولی اون موقع هم سفتش کرده بودم فکر کنم موقعی که داغ میشه باید سفتش کرد به هرحال ایکس کلمپش کنم یا خیر .
با تشکر فراوان

مرسی دوست عزیز
من در پستهای قبلی براتون نوشتم من به محضض خریدن دستگاه اونو با یه آداپتور 12 ولت کردم و روش ورق آلمینیوم برای هدسینکها اجرا کردم ولی باز هم این مشکل را داشت .
البته دیروز من در حالی که با دستگاه کارم تمام شد دستگاه رو باز کردم که ببینم سینکها خیلی داغ میکنند که متوجه شدم اولین باری که من دستگاه رو بازکردم هشت پیچ پشت ایکسها رو خوب سفت نکرده بودم و اونها رو سفت کردم آیا احتمال داره بخطر همین گیچها بوده باشه البته من مادر برد رو هیچ وقت از قاب فلزی جدانکردم بصورت اشتباهی دفعه اول فقط اونارو باز کردم بعد فهمیدم که ربطی به باز کردن قاب نداره دوباره بستمش ولی اون موقع هم سفتش کرده بودم فکر کنم موقعی که داغ میشه باید سفتش کرد به هرحال ایکس کلمپش کنم یا خیر .
با تشکر فراوان

ببین اول error دستگاه رو ببین مال چیه،دوما من از روی تجربه میگم اون xها رو دربیاری فقط پیچها رو بذاری بهتره من خودم این کار رو کردم.اگر نمیخوای x ها رو دربیاری سعی کن با سفت کردن تدریجی(همون طور که police-110 گفته)و تست کردن دستگاه به سفتی مورد نظر برسی ولی نظر من اینه که x ها رو بیخیال شی...

با توجه به اینکه میگی با وجود روشهای کولینگ هم مشکل داشتی حدث میزنم با باز کردن اشتباهی پیچها باعث تغییر شکلشون شدی(هر چند جزئی)که گرم شدنشون سبب سه چراغ میشه

آقا سلام
من کنسولم 1چراغ داد eror e71 هم داده راستش داشتم بازی می کردم صفحه گیر کرد خاموش کردم روشن کردم درست شد ولی دوباره فردا روشن کردم 1چراغ داد :((
چیکار کنم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or