سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هر سه 3 چراغی 3 چراغ مرگ که نی پسر عموی من 3 چراغ شد درست کرد روزی 6 ساعت بازی میکنه هیچی نشد راستی برا خودمم 3 چراغ شد البته برای کم بازی کردن نه زیاد بازی کن نه کم اون سه چراغی خطری که باید کنسول از برق بکشی اون خطری ولی بعضی ها با خوده کنسول خاموش میشه مثل برا من ولی نترس مثل همیشه بازی کن امید داشته باش ;)

ا من cache هاردم رو خالی کردم مشکلاتم از قبیل دیر لود شدن تکسچر جی تی ای دوباره شروع شد چه خاکی تو سرم کنم؟

تو بازی Gta هر بار که تو هر کوچه و خیابونی میری,تو هاردت از اطلاعات اون قسمت ایمیج میگیره و زمانی که دوباره به اون قسمت میری ,دیگه خبری از دیلی و دیر لود شدن نیست:eek::love::cheesygri

نه این اتفاق نمی افته من چند بار از یه خیابون رفتم ولی بازم همین طوره و همه ماشین ها هم رو هوا هستند اقای Console من به حرف شما این کارو کردم پس لطفا خودتون به من کمک کنید.
اقای بابز راه دیگه ای برای برگردوندن اطلاعات هارد نمی شناسید؟
یه چیزه دیگه قبلا وقتی بازی شروع میشد اخرین عکس عکس دوتا پلیس بود ولی حالا یه عکس اضافه شده!

نه این اتفاق نمی افته من چند بار از یه خیابون رفتم ولی بازم همین طوره و همه ماشین ها هم رو هوا هستند اقای Console من به حرف شما این کارو کردم پس لطفا خودتون به من کمک کنید.
یه چیزه دیگه قبلا وقتی بازی شروع میشد اخرین عکس عکس دوتا پلیس بود ولی حالا یه عکس اضافه شده!
شما درايوت چي هست؟جنس ديسكت چيه؟

من خدا رو شکر تو بازیه gta مشکل نداشتم.شاید مشکل دیر لود شدن در کل بازی 2 بار برای من اتفاق افتاد.دیسک رو هم از نکست جن خریدم.دستگاه هم الیت هست.

Benq
Aenon
ولی ربطی نداره تا قبل از اینکه cache درایو رو خالی کنم سالم بود شما پچی برای درست شدنش یا راه حلی سراغ ندارید خواهش می کنم کمک کنید.

Benq
Aenon
ولی ربطی نداره تا قبل از اینکه cache درایو رو خالی کنم سالم بود شما پچی برای درست شدنش یا راه حلی سراغ ندارید خواهش می کنم کمک کنید.
درايوهاي بنكيو كلا با اين بازي مشكل دارن.من هم درايوم همينه!ولي بعد از اينكه يه مقدار بازي ميكنم تكستچرها درست ميشه وديگه مشكلي نداره!
حالا شما كه درست بازي ميكردي چرا cache رو خالي كردي!ميذاشتي همونجور بمونه!

اخه من هرچی بازی می کنم درست نمیشه!!!
قبلا موقع شروع اخرین عکس عکس دوتا پلیس بود ولی الان عکس بعدیش اخرین عکسه!!!
واسه همین فکر نمی کنم با بازی کردن درست شه!!!
تو assassins creed هم لباس های مردم ناگهانی لود میشه طبیعیه؟

عکس اون دو تا پلیسا نشونگر اینه که تو لود کردن اونقدر تاخیر داره ,که آخرین عکسها بره سرگرم کردن یوزر پخش مین شه و معمولا تو دیسکهای playbox مشکل دیده می شه ,
یه بار امتحانی هاردو باز کن ببین بدون هارد فرق لود شدنش کند تر میشه‎?‎
اگه فرق نکرد احتمالا قضیه رو با کاربرای فسیل باید در میون بذاری

كنسولم وسط بازي هنگ كرد خطرناكه؟
اتفاقا خیلی خطرناکه;)
مال منم همینطوری بود اول یه بار میشد بعدن هفته ای 2 بار و بعدن تمام هفته 3 چراغ:biggrin1:
البته نمیخوام ناراحت بشیا ولی خطر ناکه .بار اول؟
شایدم اصلا مشکلی نداشته باشه;)

خدایا
به حق همین ماه عزیزت همه کنسولهارو از گزند بلا به دور بدار
:praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or