mobilenama
کاربر سایت
ديگه 360 و پر از اين ايرادها!:biggrin1:آقا وقتی من میخوام بازی بزارم ، وقتی دیسک رو میزارم و دکمه رو میزنم در بسته نمیشه و چراغ دستگاه چشمک زن میمونه و کافیه من یه دست کوچیک بزنم بهش تا بسته بشه
این دیگه چجور مشکلیه؟ حل میشه؟چیجوری؟ دردسرسازه؟ ......؟
موفق باشید
من یه xb360 elite دارم که چند روز پیش وسط بازی به علت نوسان برق بازی رو قطع کرد و سه چراغ(بالا چپ-پایین چپ-پایین راست) قرمز شد. من دستگاه رو خاموش کردم و از برق کشیدمش، بعد از چند ساعت هاردش رو جدا کردم و روشنش کردم مشکلی نداشت و دوباره هارد رو وصل کردم و بدون مشکل ازش استفاده کردم.
ولی امروز بدون اینکه برق نوسان کنه بازی دوباره قطع شد و همون 3 چراغ قرمز روشن شد و من دوباره همون کاره دفعه پیش رو کردم و الان مشکلی نداره. میخواستم بدونم این مشکل از چیه؟ در ضمن این هر دوبار درحین بازی GTA IV اتفاق افتاده و در کل زیاد هم با 360 بازی نمیکنم
اينتر كولر تاثيري نداره.بده نكست جن 12 ولت كنه!!!دوستان می خاستم بدونم اگه 3 چراغ درست بشه کنسول برای 3 چراغ شدن حساس میشه چون من یه intercooler هم گرفتم یا اگه خوب مراقبت کنی نمیشه تا حالا کسی 3 چراغ شده دیگه نشده باشه
(يا خودت بكن!!!)lerry جان ممنون که جواب دادی ولی می خواستم بدونم اگه 360 یک بار 3 چراغ بده برای 3 چراغ شدن مستعد میشه ؟ یا نهاينتر كولر تاثيري نداره.بده نكست جن 12 ولت كنه!!!(يا خودت بكن!!!)
عزیزم 3 چراغ شدن مستعد بودن نمی خواد.lerry جان ممنون که جواب دادی ولی می خواستم بدونم اگه 360 یک بار 3 چراغ بده برای 3 چراغ شدن مستعد میشه ؟ یا نه
خواهش ميكنم.lerry جان ممنون که جواب دادی ولی می خواستم بدونم اگه 360 یک بار 3 چراغ بده برای 3 چراغ شدن مستعد میشه ؟ یا نه
فدات شم رامین جون یعنی به نظرت روزی چند ساعت کافیه باهاش بازی کنم ؟خواهش ميكنم.
اسم من رامينه كوچيك شما!:biggrin1:
ببين كنسولي كه 3 چراغ ميده ديگه مثل اولش نيست.درست ميشه ولي بايد مراعاتشو بكني ديگه چون خودت هم ميدوني ديگه كيفيت ساخت در حد استكان!!!:biggrin1:
سلامفدات شم رامین جون یعنی به نظرت روزی چند ساعت کافیه باهاش بازی کنم ؟
البته این نظر دوستان
فدات شم رامین جون یعنی به نظرت روزی چند ساعت کافیه باهاش بازی کنم ؟
بيشتر از 2 ساعت پشت سر هم بازي نكن!ديگه حداكثر روزي 4 ساعت و يك استراحت چند ساعته هم بهش بده.سلام
چون اسم منم رامینه:biggrin1:
جوابتو میدم
نگاه کن شما بهتره روزی 6 ساعت بازی کنی یعنی 3 تا 2 ساعت البته این نظرمنه یااگه میخوای بیشتر بازی کنی 3 تا 3 ساعت بازی کن که بین هر3 ساعت 3 ساعت استراحت بده:biggrin1:البته این نظر دوستان
امروز 04:50
بيشتر از 2 ساعت پشت سر هم بازي نكن!ديگه حداكثر روزي 4 ساعت و يك استراحت چند ساعته هم بهش بده.
ديگه اخه بيشتر از اين هم در روز بازي كني از كار و زندگي ميفتي!:biggrin1:
ممنون از جفته رامینا . ولی من قبل از این هم بیشتر از 2- 3 ساعت هم بازی نمی کردم ولی ترکید { برای سلامتیه ماکرو و بیل صلوات}سلام
چون اسم منم رامینه:biggrin1:
جوابتو میدم
نگاه کن شما بهتره روزی 6 ساعت بازی کنی یعنی 3 تا 2 ساعت البته این نظرمنه یااگه میخوای بیشتر بازی کنی 3 تا 3 ساعت بازی کن که بین هر3 ساعت 3 ساعت استراحت بده:biggrin1:البته این نظر دوستان
![]()