سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه میشه لینک منبع تایید ماکروسافت مبنی بر خش انداختن روی دیسکها رو بذارید .
حداقل توی این یکی دو سالی که اینجا هستم به تعداد انگشتان دست هم کسی این مشکل رو نداشته .

من وقتی زنگ زدم به گارانتی گفتن خود ماکروسافت گفته دستگاه هایی که همچین مشکلی دارن بدون سوال عوض کنید و همون بازی که روش خط انداخته رو براشون عوض کنید

و من رفتم و یه دستگاه نو بهم دادن و یه بازی نو ... ولی باز هم دستگاه بعد از یه مدتی خط انداخت
گفتم شاید شما هم با ابن مشکل روبرو شدین

من وقتی زنگ زدم به گارانتی گفتن خود ماکروسافت گفته دستگاه هایی که همچین مشکلی دارن بدون سوال عوض کنید و همون بازی که روش خط انداخته رو براشون عوض کنید

و من رفتم و یه دستگاه نو بهم دادن و یه بازی نو ... ولی باز هم دستگاه بعد از یه مدتی خط انداخت
گفتم شاید شما هم با ابن مشکل روبرو شدین
شما خارج از ایران زندگی میکنید ؟
البته فکر کنم این از شانس بد شما بوده که دو تا کنسولتون این مشکل و داشتن چون اگه تمام تاپیک مشکلات کنسول رو بخونید بعید میدونم جز یک یا دو مورد این اشکال دیده بشه .
بچه ها بهنظرتون فن زیر Xbox که جای دسته داره بگیرم تاثیر داره !؟
نه دوست عزیز این فنها در عمل تاثیری روی دمای قطعات کنسول نداره و خریدش پول دور ریختنه .

دوست عزیز واسه اطلاع شما و دوستان میگم که باز کردن بورد و سینکها ممکنه به سه چراغ منجر بشه چون احتمال داره موقع بستن سینکها خوب روی چیپ تراز نشن و ایجاد فشار نامتوازن روی چیپ بسرعت باعث سه چراغ میشه پس لطف کنید قبل از این کارها اول به تمام جوانب کار فکر کنید .
در ضمن اگه به این شکل که شما میگید باشه هر چند وقت یکبار کسانی که لپ تاپ و یا ps3 و ... دارن باید دستگاهشونو باز کنن و خمیر عوض کنن .
این نظریه شما راجعبه گرم نبودن باد خروجی هم کاملا باطله چون کنسولهای جدید اکثرا باد خروجی با دمای بسیار متعادلی دارن پس میشه گفت که در همین اوایل کار خمیرشون خراب شده ؟!
من با babz تقريبا موافقم چون خمير سيليكوني كه توي 360 استقاده شده نا مرغوبترين مدلي هست كه ديده شده كافيه يه بار اونم نه همون اول مثلا بعد يه ماه اون خميرو پاك كنيد يه خمير جنس خوب بزنيد بعد مي تونيد هر يه سال دوباره عوضش كنيد
توي لپ تاپ ها و PS3 هم از خمير مرغوب استفاده شده و نيازي نيست عوض كنند ولي در دراز مدت نيازه

AGHA MEHDI mdi

من تو پست اشاره ای به مادر بورد سری جدید نکردم در مورد دمای خروجی و یا تعویض خمیر سلیکون چون حتما مایکرسافت بعد این همه خرابی بیشتر از من و تو می دونسته که یه بلایی سر مادر بردای جدیدش بیاره که ضرر نکنه
بحث ما سر مادر بردهای قدیمیه که مجموعه مشکلات 360 رو شامل میشه
در ضمن تعویض خمیر سیلیکون کار افراد مجربه و اگه خودمون بخوایم این کارو بکنیم روی مادر برد سالم احتمالا یه گندی توش می زنیم

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان:cheesygri.من یه دو هفته پیش که 360 رو خاموش کردم(چون معمولا شبا و فقط با نور tv بازی میکنم)همه جا خفن تاریک شد منم 360 رو برداشتم گذاشتم توی میز و خوابیدم صبح که بیدار شدم دیدم 360 رو برعکس گذاشتم(به صورت افقی) یعنی اون پایه ها به سمت اسمون بودن!!!!!!!!!!:eek::-"(:laughing:)تا حالام چیزیش نشده حالا در کل ممکنه که چیزیش شه؟:((

فقط نکته چند تا داره مثلا زیر و روی برد رو واشر پلاستیکی بکار ببری به برد فشار نیاد
دوست عزيز (آقا علي) اينو به شما بگم كه براي هر ايرادي روش x-clamp رو بر روي دستگاه پياده نميكنن !
ممكنه مشكل از رم باشه يا .... (همون طور كه ميدوني x360 داراي errorهاي زيادي هست)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آقاي babz صحبت شما در مورد سيليكون و تعويض آن هست (كه همان طور mehdimdi گفتند اين حرف كاملا بي پايه و اساس هست), نه بورد جديد يا قديم !
(اگر حرف شما درست مي بود بايد مايكروسافت هر از چند گاهي فراخواني ميداد مبني بر تعويض سيليكون)

آخرین ویرایش:
من یه دستگاه دارم نمیدونم ریجن اش چیه دستگاه هم ارکید هست جعبه هم نداره
یه بازی ارکید که همراه کنسول هست اجرا میکنه که پال اما مطمئن نیستم ریجن لوک باشه
ولی تلویزیون روی ان تی اس سی تصویر میده و روی پال سیاه و سفیده و گزینه 60 هرتز هم تو داشبورد نیست
میشه به من کمک کنید وبگید دستگاه من چیه

من با babz تقريبا موافقم چون خمير سيليكوني كه توي 360 استقاده شده نا مرغوبترين مدلي هست كه ديده شده كافيه يه بار اونم نه همون اول مثلا بعد يه ماه اون خميرو پاك كنيد يه خمير جنس خوب بزنيد بعد مي تونيد هر يه سال دوباره عوضش كنيد
توي لپ تاپ ها و PS3 هم از خمير مرغوب استفاده شده و نيازي نيست عوض كنند ولي در دراز مدت نيازه
البته من نمیدونم که تخصص شما چیه ولی تابحال ندیدم کسی رو که از روی شکل خمیر اونهم بعد از مدت زیادی استفاده بفهمه که نوع و کیفیت اون چطوریه . بعدشم گفتم که مشکل اصلی بستن دوباره سینکها روی چیپ هستند که کافیه پیچها رو به یه اندازه سفت نکنید اونوقت سینک روی چیپ تراز نمیشه و قول میدیم بهتون در کوتاهترین زمان ممکن سه چراغ رو زیارت میکنید چون میدونید که عامل اصلی سه چراغ ایجاد اشکال در پایه های چیپ هستش که تغییر فشار روی اون بسیار خطرناک و مشکل زاست .
AGHA MEHDI mdi

من تو پست اشاره ای به مادر بورد سری جدید نکردم در مورد دمای خروجی و یا تعویض خمیر سلیکون چون حتما مایکرسافت بعد این همه خرابی بیشتر از من و تو می دونسته که یه بلایی سر مادر بردای جدیدش بیاره که ضرر نکنه
بحث ما سر مادر بردهای قدیمیه که مجموعه مشکلات 360 رو شامل میشه
در ضمن تعویض خمیر سیلیکون کار افراد مجربه و اگه خودمون بخوایم این کارو بکنیم روی مادر برد سالم احتمالا یه گندی توش می زنیم
اینکه نوع خمیر در سری جدید یا قدیم چیه اصلا مشخص نیست پس اصلا راجع به این موضوع نباید بحث کنیم و مطمئن باشید مشکل از خمیر سیلیکون نبوده که ماکروسافت بخاطرش دو سال کنسول معیوب بده بیرون و تغیراتی هم که داده اصلا در اون راستا نبوده .
در ضمن عوض کردن خمیر سیایکون اصلا کار مشکلی نیست بلکه باز کردن سینکها در 360 بدلیل نوع قرار گیری روی چیپ ریسک بزرگیه .
بعدش هم وقتی شما میگید که کار ما نیست و نمیتونیم انجام بدیم پس چرا ایده اینکار رو مطرح میکنید ؟!
اصلا فکر میکنید درصد تاثیر خمیر سیلیکون در انتقال گرما چقدره که حالا بخواد نوع اون هم تاثیر گذار باشه ؟
ببخشید ولی شما هر بار ایده ای رو که اساسا رد شده و مشکل داره رو مطرح میکنید و بهیچ وجه هم حرف دیکران رو قبول نمیکنید هر چند که بالاخره به واقعیت پی میبرید ولی اینو در نظر بگیرید که دوستان زیادی اینجا هستند که تازه عضو شدن و با دیدن پستهایی امثال پست شما دچار گمراهی و اشتباه در تصمیم گیری میشن ، پس لطفا قبل از توصیه راه و روشی که در نظر دارید اول روی اون خوب فکر کنید و از دیگران هم نظر بخواهید .

خواهشی از دوستان
از دوستان خوب انجمن خواهش میکنم اگر پستی از یکی از دوستان رو خوندند و باب میلشون نبود از دادن پست توی تاپیک خود داری کنن و می تونن با یه نامه ابراز محبت کنن

خواهشی از دوستان
از دوستان خوب انجمن خواهش میکنم اگر پستی از یکی از دوستان رو خوندند و باب میلشون نبود از دادن پست توی تاپیک خود داری کنن و می تونن با یه نامه ابراز محبت کنن

دقیقا منظورتونو نفهمیدم ولی اگه منظورت پست من در جواب شماست باید خدمتتون عرض کنم که بحث میل و خواسته من نیست بلکه اساسا نظریه شما مشکل داره و با دادن این نظریات دیگران رو هم به مشکل میندازید ، همین چند وقت پیش بود که روی جریان درست کردن فن پشت کنسول که بیش از یک سال از منسوخ شدنش گذشته ، کلی پافشاری و نظریه میدادید (امیدوارم یادتون بیاد اون مثال تونل رسالتی رو که زدید که نمیدونم چه ربطی به بحث ما هم داشت تا نخوام که لینک بذارم) و 12 ولت رو رد میکردید و روش خودتونو توصیه میکردید . بعد از مدت کوتاهی نظر خودتونو 180 درجه چرخوندید و جالب اینکه از دوستان هم خواستید که واسه 12 ولت و ... کنسولشونو پیش شما بیارن .
بگذریم ... ولی خواهشا دوباره شروع نکنید و بدونید که pm مربوط به مسائل خصوصی میشه ولی شما دارید عموم رو به اشتباه میندازید .

البته من نمیدونم که تخصص شما چیه ولی تابحال ندیدم کسی رو که از روی شکل خمیر اونهم بعد از مدت زیادی استفاده بفهمه که نوع و کیفیت اون چطوریه . بعدشم گفتم که مشکل اصلی بستن دوباره سینکها روی چیپ هستند که کافیه پیچها رو به یه اندازه سفت نکنید اونوقت سینک روی چیپ تراز نمیشه و قول میدیم بهتون در کوتاهترین زمان ممکن سه چراغ رو زیارت میکنید چون میدونید که عامل اصلی سه چراغ ایجاد اشکال در پایه های چیپ هستش که تغییر فشار روی اون بسیار خطرناک و مشکل زاست .

اینکه نوع خمیر در سری جدید یا قدیم چیه اصلا مشخص نیست پس اصلا راجع به این موضوع نباید بحث کنیم و مطمئن باشید مشکل از خمیر سیلیکون نبوده که ماکروسافت بخاطرش دو سال کنسول معیوب بده بیرون و تغیراتی هم که داده اصلا در اون راستا نبوده .
در ضمن عوض کردن خمیر سیایکون اصلا کار مشکلی نیست بلکه باز کردن سینکها در 360 بدلیل نوع قرار گیری روی چیپ ریسک بزرگیه .
بعدش هم وقتی شما میگید که کار ما نیست و نمیتونیم انجام بدیم پس چرا ایده اینکار رو مطرح میکنید ؟!
اصلا فکر میکنید درصد تاثیر خمیر سیلیکون در انتقال گرما چقدره که حالا بخواد نوع اون هم تاثیر گذار باشه ؟
ببخشید ولی شما هر بار ایده ای رو که اساسا رد شده و مشکل داره رو مطرح میکنید و بهیچ وجه هم حرف دیکران رو قبول نمیکنید هر چند که بالاخره به واقعیت پی میبرید ولی اینو در نظر بگیرید که دوستان زیادی اینجا هستند که تازه عضو شدن و با دیدن پستهایی امثال پست شما دچار گمراهی و اشتباه در تصمیم گیری میشن ، پس لطفا قبل از توصیه راه و روشی که در نظر دارید اول روی اون خوب فکر کنید و از دیگران هم نظر بخواهید .
چرا اينقدر ناراحت مي شي عزيز جوش نيار
ولي من تا اونجا كه يادمه مساله اين خمير سيليكون رو حتي آقا خليل هم تاييد كردند. مي دونم تنظيم هيت سينك كار سختي هست كه همه نتونن انجام بدن.
بعدشم تاثيرش خيلي هست در اين حد كه اگه خمير نامرغوب باشه يا مثلا 2 سال باشه كه عوض نشده باشه به صورت يك عايق در مياد و شما اگه حتي بعد از 5 6 ساعت بازي مداوم دست روي هيت سينك بذاري دماش از دماي اتاق بيشتر نيست و در واقع اكثر گرما توي خود چيپ جمع شده من خودم تجربه اين كارو دارم ولي نه برا 360 براي PC
شما خودت از كجا مي گي كه درصد تاثير خمير سيليكون كمه؟؟
پ.ن: اگه ناراحت شديد به هر دليلي ، ببخشيد هيچ قصد توهين يا جسارتي نداشتم

چرا اينقدر ناراحت مي شي عزيز جوش نيار
ولي من تا اونجا كه يادمه مساله اين خمير سيليكون رو حتي آقا خليل هم تاييد كردند. مي دونم تنظيم هيت سينك كار سختي هست كه همه نتونن انجام بدن.
بعدشم تاثيرش خيلي هست در اين حد كه اگه خمير نامرغوب باشه يا مثلا 2 سال باشه كه عوض نشده باشه به صورت يك عايق در مياد و شما اگه حتي بعد از 5 6 ساعت بازي مداوم دست روي هيت سينك بذاري دماش از دماي اتاق بيشتر نيست و در واقع اكثر گرما توي خود چيپ جمع شده من خودم تجربه اين كارو دارم ولي نه برا 360 براي PC
شما خودت از كجا مي گي كه درصد تاثير خمير سيليكون كمه؟؟
پ.ن: اگه ناراحت شديد به هر دليلي ، ببخشيد هيچ قصد توهين يا جسارتي نداشتم

فکر نکنم نوشته های من خیلی تند با لحن عصبانیت و ناراحتی نوشته شده باشه که شما اینطور برداشت کردی !دلیل هم نداره که بخوام ناراحت بشم چون تاثیری واسه من نداره که شما اینکار رو بکنبد یا نکنید . توی این مدتی هم که اینجا عضو بودم همه میدونن قصدم فقط کمک به دوستان بوده و وقتم رو واسه کمک به دوستان گذاشتم نه کاسبی و حرفهای صد تا یه غاز .
اون موقع که خلیل هم بحثشو کرد بهش گفتم که باز کردن سینک ریسک زیادی داره و خلیل هم اینو قبول کرد و اصلا به باز کردنش نمیارزه .
شما این سوال منو جواب ندادی که خمیر سیلیکون چند درصد در انتقال دما تاثیر داره و عوض نکردن خمیر بقول شما نامرغوب و فاسد شده این درصد رو چقدر پایین میاره ؟

سلام
اقا این سوال رو توی بخش NG2 پرسیدم و نمیدونم چی شد ازاینجا سر دراوردم!!:biggrin1:

اساتید اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید:
يكي از دوستام 360 UC داره و 2 تا بازي NG2 هم خريده ولي متاسفانه هيچكدوم روي دستگاهش اجرا نميشه!!! يه صفحه سياه مياد و بعد از يه مدت زياد پيغام ميده كه ديسكت رو تميز كنيد!!! pal50 و 60 رو هم امتحان كرده و نشده!!! درایوش هم سامسونگ هست. مشکل از چیه؟:clover:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or