اقا میشه وادر بورد عوض کرد اگه میشه چقدر میگیرند؟؟؟
اره توی همین سایت یکی از بچه ها میگفت کجا میفروشنفالکون 250 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..........................مطمعنی..........
خودت!!! مگه خودت چه مشکلی داری؟ مگه اصلا چه مشکلی داره 360 تعمیر کنی؟ کافیه 2 تا ویدیو توی YT با جزوه خلیل بخونی و از روش rbjtech استفاده کنی.............خودم!!!!!!!!!!:confused:
یک نفر هم هست اصفهان بفرستم براش خراب تر نمیشه؟
بله فالکون من چند روز پیش از یه جا پرسیدم 250 تومن بود به نظر من ارزش نداره عوض کنی صدو خورده ای روش بذار نو بگیرفالکون 250 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟..........................مطمعنی..........

بدم نکست جن و چند تا فن توش بذارم دیگه خراب نمیشه؟
اگه یه ماه بعد دوباره خراب شد چی؟نکست جن دوباره قبول میکنه یا دیگه تمومه؟
لطفا جواب بدین...لطفا...![]()
مادر برد فالکون بهمراه کولینگ درست مرگ نداره مادر بردهای سری قدیم هم که کولینگ شده و سه چراغ میشه احتمالا قبلا مدت زیادی بدون کولینگ کار کرده و در اثر حرارت زیاد خمیر سلیکونش فرسوده شده و بعدا اثرشو نشون میده من به بچه هایی که مازربورد سری قدیم دارن و حتی کولینگ هم کردن پیشنهاد میکنم دمای خروجی gpu رو چک کنن اگه باد ولرم مایل به گرم نده عمر خمیرشون به پایان رسیده و گرمارو به هیتسینک انتقال نمیده پس تا به قسمت بست gpu به برد آسیب نزده یه خمیر خوب بگیرن عوض کنن
میخواستم بدونم کسی مثل من xbox360 روی dvd هاش خط میندازه ؟ این مشکل رو خود ماکروسافت قبول کرده میخواستم اگه کسی میدونه بگه جریانش چیه
من در 12 ولت از منبع داخلی استفاده کردم حالا 2 تا سوال دارم :
1. من بن میشم تو لایو
2.اگر از منبع خارجی استفاده کنم می تونم ولتاژ رو بزارم رو 9 یا 10 چون الان صداش مثله هواپیما هست