سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه بچه های. من بازی کال اف 4 رو گرفتم وقتی تو دستگاه گذاشتم 5 دقیقه بعد تصویر رفت و صفحه سیاه شد بعدش که کنسول رو خاموش کردم و روشنش کردم سه چراغ داد،ارور 0021 رو داد، بلافاصله که خاموشش کردم و دوباره روشن کردمش 0020 داد. بعد از 20 دقیقه هم که امتحان کردم دستگاه سالم و ردیف بالا میاد . مشکل از چیه؟ ( این رو هم بگم که وقتی Dvd تو دستگاه می چرخید احساس می کردم سرعتش با بقیه دی وی دی ها زیاد تره) - دی وی دی ها هم مالزی هست. اگه امکان داره کمک کنید چون جمعه هست و آقا طاهر هم گوششیش رو برنمی داره
ارور 0021 نمی دونم مشکلش چی هست ولی منظور از ارور 0020 داغ شدن بیش از حد کنسول هست یا همون overheating
فردا حتما مشکلت رو به اقا طاهر بگو اون بهتر راهنماییت میکنه و
از دیسک های مالزی استفاده نکنید,این 100 بار

ارور 0021 نمی دونم مشکلش چی هست ولی منظور از ارور 0020 داغ شدن بیش از حد کنسول هست یا همون overheating
فردا حتما مشکلت رو به اقا طاهر بگو اون بهتر راهنماییت میکنه و
از دیسک های مالزی استفاده نکنید,این 100 بار

الان فقط دیگه ارور 0020 می ده که بعد نیم ساعت کنسول راحت بالا میاد . یعنی ممکنه این به خاطر استفاده از دیسک مالزی باشه؟ والا من هم از این دیسک ها مالزی متنفرم ولی وقت نکرده بودم دستگاه هم رو تنظیم لنز بکنم. آخه دستگاه هم مشکل داره با دیسک های رایتی!

حالا به نظرتون این 0020 خطریه؟:(

ببخشید بچه ها من یه 360 دارم که بعد از چند مدت کار کردن با اون (که البته سالم بود) جدیدن از بازی میکردم بیرون که یه ارور میداد وسط بازی کردن میگفت سی دی رو تمیز کنید و دستگاه رو ریسیت کنید و بعدشم میکردم بیرون حالا هم دیگه همون اول بازی این ارور رو میده کسی میتونه کمکم کنه و بگه مشکلش چیه؟ :(
بعدشم من از چه سی دی هایی استفاده کنم؟ممنون;)

الان فقط دیگه ارور 0020 می ده که بعد نیم ساعت کنسول راحت بالا میاد . یعنی ممکنه این به خاطر استفاده از دیسک مالزی باشه؟ والا من هم از این دیسک

ها مالزی متنفرم ولی وقت نکرده بودم دستگاه هم رو تنظیم لنز بکنم. آخه دستگاه هم مشکل داره با دیسک های رایتی!
البته فکر نمی کنم دیسک مالزی ربطی به این ارور داشته باشه و اگه دیسکی مشکل داشته باشه(مثلا مالزی) به همون درایو اسیب میرسونه
فقط اینکه زودتر تنظیم لنز رو انجام بده و از دیسک های رایتی استفاده کن وگرنه یه روزی میرسه که درایوت نه مالزی رو میخونه و نه رایتی
ببخشید بچه ها من یه 360 دارم که بعد از چند مدت کار کردن با اون (که البته سالم بود) جدیدن از بازی میکردم بیرون که یه ارور میداد وسط بازی کردن میگفت سی دی رو تمیز کنید و دستگاه رو ریسیت کنید و بعدشم میکردم بیرون حالا هم دیگه همون اول بازی این ارور رو میده کسی میتونه کمکم کنه و بگه مشکلش چیه؟
بعدشم من از چه سی دی هایی استفاده کنم؟ممنون
مشکل اینه که لنز کنسول شما ضعیف شده
از دیسک های مالزی به هیچ وجه استفاده نکن
همیشه از رایتی ها استفاده کن
البته رایتی ها هم باید رو دیسک های با کیفیت باشن مثلا از hp استفاده نکنی بهتره
کلا دیسکهای aone,ridata,fujifilm,verbatim کیفیت خوبی دارن

آخرین ویرایش:
البته فکر نمی کنم دیسک مالزی ربطی به این ارور داشته باشه و اگه دیسکی مشکل داشته باشه(مثلا مالزی) به همون درایو اسیب میرسونه
فقط اینکه زودتر تنظیم لنز رو انجام بده و از دیسک های رایتی استفاده کن وگرنه یه روزی میرسه که درایوت نه مالزی رو میخونه و نه رایتی

آره حق با شماست.:love: ولی نگفتید این ارور 0020 ارور ناجوریه ؟:eek:

آره حق با شماست.:love: ولی نگفتید این ارور 0020 ارور ناجوریه ؟:eek:
اینو دقیق نمیدونم از اقا طاهر بپرسی بهتره
ولی تا اونجایی که می دونم این ارور فقط به گرمای بیش از حد مربوط میشه
شما یه بار کنسول رو تو محیط باز و دور از منبع گرما بزار ببین باز هم ارور میاد
اگر فن های کنسول 12 ولت بشه که چه بهتر
که 12 ولت کردن رو هم اقا طاهر انجام میده
البته بنظرم دیگه زیاد روشن و خاموش اش نکن و هر چی زودتر ببرش برای تعمیر

الان فقط دیگه ارور 0020 می ده که بعد نیم ساعت کنسول راحت بالا میاد . یعنی ممکنه این به خاطر استفاده از دیسک مالزی باشه؟ والا من هم از این دیسک ها مالزی متنفرم ولی وقت نکرده بودم دستگاه هم رو تنظیم لنز بکنم. آخه دستگاه هم مشکل داره با دیسک های رایتی!

حالا به نظرتون این 0020 خطریه؟:(

هر اروری میتونه خطر ساز بشه. :(
شما فنهات 12 بودن؟ از اینترکولر و این آشغالها استفاده میکردید یا نه؟
از هیچ دیسکی به جز رایتی استفاده نکنید. ;)

بهترین کار اینه که شما ببریدش پیش یه تعمیر کار حسابی (مثل آقا طاهر) و نشونشون بدید.
شاید وقتش باشه که X-Clamp ها رو عوض کنید. ;)
بعدش هم میشه بگید دستگاهتون چه مدل بود؟ تاریخ ساختش کی بود؟ :confused:

هر اروری میتونه خطر ساز بشه. :(
شما فنهات 12 بودن؟ از اینترکولر و این آشغالها استفاده میکردید یا نه؟
از هیچ دیسکی به جز رایتی استفاده نکنید. ;)

بهترین کار اینه که شما ببریدش پیش یه تعمیر کار حسابی (مثل آقا طاهر) و نشونشون بدید.
شاید وقتش باشه که X-Clamp ها رو عوض کنید. ;)
بعدش هم میشه بگید دستگاهتون چه مدل بود؟ تاریخ ساختش کی بود؟ :confused:

نه فن هام رو 12 نکرده بودم. از اینترکولر هم استفاده می کردم. زیاد بازی نمی کردم . مثلا شاید خیلی زمانی که پشت سر هم بازی کردم 1 ساعت بود.

من هم فکر می کنم موقعشه که X-Clamp کنم و یک تنظیم لنز برای خوندن دیسک های رایتی. دستگاهم ماله 6/2006 هست الان یک سالی و خورده ای می شه دارمش. تا حالا اذیت نکرده بود. مدل دستگاه هم پرمیومه.

راستش رو بخوای به غیر طاهر به کسی اعتماد ندارم فردا می برم مغازش که ببینه چشه!:(

اینو دقیق نمیدونم از اقا طاهر بپرسی بهتره
ولی تا اونجایی که می دونم این ارور فقط به گرمای بیش از حد مربوط میشه
شما یه بار کنسول رو تو محیط باز و دور از منبع گرما بزار ببین باز هم ارور میاد
اگر فن های کنسول 12 ولت بشه که چه بهتر
که 12 ولت کردن رو هم اقا طاهر انجام میده
البته بنظرم دیگه زیاد روشن و خاموش اش نکن و هر چی زودتر ببرش برای تعمیر

مرسی که کمکم می کنی. والا محیط اینقدر سرده که خودم میلرزم موقع بازی!:eek: نمی دونم چه مرگش شده البته آقا طاهر می گفت همین مراقبت ها رو کردی که 1 سال دووم آورده. حالا انشاالله درسته شه! :love: آره من هم خاموشش کردم دیگه روشنش نمی کنم:(

ببخشید خوب من الان باید با این لنز ضعیف چیکار کنم؟:(

شما باید تنظیم لنز کنید. پیش کسی هم بغیر طاهر نبر (Nextgen.ir) . البته من یک دفعه با طاهر جان که صحبت می کردم گفت ممکنه با تنظیم لنز هم نشه بازی های رایتی رو بازی کرد. این هم یک جور شانسیه! که نتونی تنظیم لنز کنی باید با همون مالزی ها بسازی تا درایوت بسوزه. امروز من دارم می رم نکس جن انشالله کنسول من هم درست شه! من 360 رو بخاطر Resident evil 5 گرفتم. توکل به خدا :love: ببینیم چی میشه

به نقل Joopi-Gam3r :مشکل اینه که لنز کنسول شما ضعیف شده
از دیسک های مالزی به هیچ وجه استفاده نکن
همیشه از رایتی ها استفاده کن
البته رایتی ها هم باید رو دیسک های با کیفیت باشن مثلا از hp استفاده نکنی بهتره
کلا دیسکهای aone,ridata,fujifilm,verbatim کیفیت خوبی دارن

نه فن هام رو 12 نکرده بودم. از اینترکولر هم استفاده می کردم. زیاد بازی نمی کردم . مثلا شاید خیلی زمانی که پشت سر هم بازی کردم 1 ساعت بود.

من هم فکر می کنم موقعشه که X-Clamp کنم و یک تنظیم لنز برای خوندن دیسک های رایتی. دستگاهم ماله 6/2006 هست الان یک سالی و خورده ای می شه دارمش. تا حالا اذیت نکرده بود. مدل دستگاه هم پرمیومه.

راستش رو بخوای به غیر طاهر به کسی اعتماد ندارم فردا می برم مغازش که ببینه چشه!:(

من مطمئنم اشکال از همین 12 ولت نکردن و اینترکولر هست. :-"
البته ارور 0020 هنوز دقیق معلوم نشده که چی هست ولی به احتمال زیاد همون گرم شدن بیش از حد هست.

راستی خیلی عجیبه که جدیدا هر کی 2006 داره، به یه مشکلی برخورده. :confused:

ببخشید خوب من الان باید با این لنز ضعیف چیکار کنم؟:(

خیلی عجیبه!
من دیروز یه عالمه جواب شما رو داده بودم حالا امروز اومدم میبینم اصلا انگار نه انگار چیزی پست کردم!!
به هر حال دوستان همون چیزهایی رو گفتن که من نوشته بودم ;)

من بردم دادم nextgen ولی گفت باید 60 تومن بدی من 2 هفته ی دیگه برات عوضش میکنم لنزو منم عجله داشتم رفتم دادم توپ خونه او ن بهم گفت تعویض لنز 45 تومن تا یکشنبه :eek: حالا من مشکلم با تنظیم حل میشه یا با تعویض؟:(
راستی joopi_gam3r جون تو گفتی لنزم ضعیفه ولی نگفتی که تنظیمش کنم یا تعویضا...

من بردم دادم nextgen ولی گفت باید 60 تومن بدی من 2 هفته ی دیگه برات عوضش میکنم لنزو منم عجله داشتم رفتم دادم توپ خونه او ن بهم گفت تعویض لنز 45 تومن تا یکشنبه :eek: حالا من مشکلم با تنظیم حل میشه یا با تعویض؟:(
...

ببین هر ارزونی بی خود نیست . من خودم دستگاهم رو از توپخونه گرفتم. کلا جای مطمئنی نیست! من جات بودم می دادم نکس جن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or