سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای خدا من دارم گيج ميشم.
دوست عزيز من نميتونم برم تو فروم ایکس باکس بپرسم به دلايلی.
آقايون در کل من ميخوام قبل از فروش هاردم سيو و اچايومنت هامو بريزم رو يک چيزه ديگه مثل Mp3playerتا از دست نرن. راستی Flash Memoryهم دارم.

ای خدا من دارم گيج ميشم.
دوست عزيز من نميتونم برم تو فروم ایکس باکس بپرسم به دلايلی.
آقايون در کل من ميخوام قبل از فروش هاردم سيو و اچايومنت هامو بريزم رو يک چيزه ديگه مثل Mp3playerتا از دست نرن. راستی Flash Memoryهم دارم.

من البته اطلاع ندارم، اما فک کنم حتما باید فلش مموری استاندارد 360 داشته باشی. 256 یا 512 .

اقا دكمه Search كنسول كار نميكنه دستگاه دسته رو نميشناسه درست ميشه دارم ديونه ميشم ????

احتمال داره چیزی داخلش رفته باشه.سعی کن به یه چیزی مثل سوزن یه مقدار قضای داخلش رو چک کنی و پاک سازی کنی.البته یه مقدار از چند جهت دکمه رو فشار بده شاید کار کرد.

وقتي دسته با يه دستگاه ديگه كار ميكنه ديگه خود كنسول نميشناسه بايد Search كنيد تا درست شه .
دستگام ديگه پير شده افتاد رو خرج . قيمت Play & Charge Kit چقدره زنگ زدم شادي گفت 20 ولي ميدونم ميري ميگه Play & Charge Kit ديگه چيه . از كداجا بگيرم Nextgen,Westgame,IranXbox نداشت ؟؟

بابا شماها كاملا علاف هستيد بجاي اينكه اين همه دنگ و فنگ بكشيد و كارهاي بيهوده انجام دهيد كنسولتون رو بفروشيد بريد يه halo يا elite بخريد راحت بازيتون بكنيد
اره حتما الان داريد به خودتان مي گوييد مگه ما مثل تو خر پوليم
ولي اگر بيشتر فكر كنيد مي فهميد منطقي ترين كار اينه كه بجاي اينكه يك xbox 360 permium بخريد و به اون هزار تا وسيله ي خنك كننده وصل كنيد تا نسوزه وباستون فوقش دو سه سال كار كنه يه halo يا elite بخريد تا هميشه باستون كار كنه
پيشنهاد من:1.اگر اشنايي در خارج داريد كه به ايران هم سر مزند بگوييد يكي باستون بگيره بياره كه اونور اب ارزونتر است
2.كنسولتان را بفروشيد و كم كم پولاتونو جمع كنيد بعد يك چيز مطمـن بخريد

بابا شماها كاملا علاف هستيد بجاي اينكه اين همه دنگ و فنگ بكشيد و كارهاي بيهوده انجام دهيد كنسولتون رو بفروشيد بريد يه halo يا elite بخريد راحت بازيتون بكنيد
ولي اگر بيشتر فكر كنيد مي فهميد منطقي ترين كار اينه كه بجاي اينكه يك xbox 360 permium بخريد و به اون هزار تا وسيله ي خنك كننده وصل كنيد تا نسوزه وباستون فوقش دو سه سال كار كنه يه halo يا elite بخريد تا هميشه باستون كار كنه
پيشنهاد من:1.اگر اشنايي در خارج داريد كه به ايران هم سر مزند بگوييد يكي باستون بگيره بياره كه اونور اب ارزونتر است

صلاح مصلحت خویش خسروان دانند:-"
دیگه امر دیگه ای باسمون نداری;):biggrin1:

آخ چقدر دلت خوشه. من اگر اونقدر پول داشتم نميرفتم 360 دسته 2 بگيرم که الان هم 3 چراغ بشه. آخه زمان ما از این هيلو ها نبود.
اینجا هم تازه آقا پيام اومده برای بچه ها با قيمت خوب هيلو مياره. که ميخوام پولامو جمع کنم و بگيرم. اما اون 360 قبلی که کلی به ما ضرر زد و هيچی هم جاشو پر نميکنه.

سلام . من یک سوال از جناب PRINC OF PERSIA داشتم :
ببخشید دوست عزیز شما الان چه مدتی هست که با روش X clamp دستگاه خودتون رو تعمیر کردید ؟ ایا از اون موقع تا حالا مشکلی براتون پیش اومده یا نه ؟ فن شما 12v هست ؟
هزینه این X clamp چقدر شد ؟

اگه میشه یه توضیح مختصری بدید .

1. كي گفته ما مي گيم تو خر پولي ؟؟ مگه 200-300 تومني كه مي خوايم بزاريم رو پول Premium تا يه Halo يا Elite برداريم خرپولي مي خواد ؟؟؟؟
2. مگه دو سه سال كمه ؟ خوب تا اون موقع ديگه نسل عوض ميشه ... مي خوايم چي كار ؟
3. كي گفته 1000 تا دستگاه خنك كننده به كنسول مي بنديم ؟؟ يه 12ولت كني خلاصي ... بقيه هم از روي علاقه و كنجكاويه كه 6-7 فن مي بندن ...
4. چند بار بگيم ... باسه اشتباس ... بگيد واسه

سلام . من یک سوال از جناب PRINC OF PERSIA داشتم :
ببخشید دوست عزیز شما الان چه مدتی هست که با روش X clamp دستگاه خودتون رو تعمیر کردید ؟ ایا از اون موقع تا حالا مشکلی براتون پیش اومده یا نه ؟ فن شما 12v هست ؟
هزینه این X clamp چقدر شد ؟

اگه میشه یه توضیح مختصری بدید .
با درود من کلا یه6ماهی میشه که کنسولم روگرفتم از همون اول 12ولتش کردم بعد از حدود 5ماه بازی کردن
دستگاه هنگ میکرد بردم نکست جن اقاطاهر باروش ایکس کلمپ تعمیرش کرد الانم خیلی خوب کار میکنه
البته لازم به ذکرهست که من روزی 3-4ساعت باهاش بازی میکنم تاریخش هم 2007هست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or