سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در ادامه ي حرف شما :
افقي گزاشتن كنسول هم براي من كه 12 ولت كردم تاثير داشته ...
راستي چرا ؟:cool::cheesygri:blushing:

در ادامه حرف شما:
البته من از روز اول تا حالا عمودی گذاشته بودم! :biggrin1:
نمیخوام هم بحث اینو راه بندازم که عمودی یا افقی چون کلا یه بحث سلیقه ای هست.
اگه خواستی عمودی بذاری که هیچ.
ولی اگه میخوای افقی بذاری، حتما با سطح زیرش فاصله ای ایجاد کن.
مثلا من یه بار میخواستم افقی بذارم (کنسولم درش باز بود!!) 4 تا قوطی نخ دندون Oral-B گذاشتم زیرش.
خلاصه اینکه یه جوری فاصله ایجاد کن.

دوستان 2 تا سوال : امروز وصط بازی يهو ديدم چراغای دستم 2 تا 2 تا روشن خاموش ميشن و هی چشمک ميزنن. يعنی چی؟
2- تازه داشتم مس افکت بازی ميکردم 2 بار هنگ کرد . هيچ کاری نميتونستم بکنم جز خاموش روشن کردن کنسول. ديسکش هم پلی باکس شبرنگی بود.
مشکلی پيش نمياد؟ برای خود کنسول و يا درايوم؟

دوستان 2 تا سوال : امروز وصط بازی يهو ديدم چراغای دستم 2 تا 2 تا روشن خاموش ميشن و هی چشمک ميزنن. يعنی چی؟
2- تازه داشتم مس افکت بازی ميکردم 2 بار هنگ کرد . هيچ کاری نميتونستم بکنم جز خاموش روشن کردن کنسول. ديسکش هم پلی باکس شبرنگی بود.

1- باطری دستت ضعیف شده .
2- بیشتر این دیسک ها این مشکلات رو دارن . بهتره از این دیسکها استفاده نکنی . رو درایو فشار میاره .(حتما از وحید گرفتی ؟)

چک کن ببین توی بازیهای دیگه هم هنگ میکنه یافقط تویه بازی خاص هست این موضوع اگه احیانا بازهم
هنگ کرد ( توی بازیهای دیگه)یاتوی دشبورد اصلا روشنش نکن ودراولین فرصت ببرش برای تعمیر;)
در مورد سئوال اولت هم دوستمون توضیح داده اینم بگم که این چشمک زدن ادامه پیدا میکنه تاجایی که ارتباط
دسته با کنسول قطع میشه این روگفتم که یه وقت کپ نکنی:cheesygriبه هرحال 2راه داری بایه شرکت باطریسازی
قرارداد ببندی یا باطری های قابل شارژ360روبگیری :love:

بایه شرکت باطریسازی
قرارداد ببندی
خداييش از این يکی خيلی خشم آمد. لامصب دسته هاش باطری رو قورت ميدن!.
باطری آلکالاين گزاشته بودم بعد از 2-3 روز اونم با روزی 3-4 ساعت بازی تمام شد.!!

ویبره رو خاموش کن تا عمر باطری بیشتر شه.
بهتره از باتریهای با قابلیت شارج مجدد استفاده کنی;)

آخرین ویرایش:
باتری قابل شارژ چقدر چه مارکی خوبه؟

هرچند اینجا جای این سوالات نیست و اف تاپیکه ولی در صورتی که میخواید باطری شارژی و شارژر بخرید فقط و فقط سونی با هلوگرام بخرید . باطریش جفتی 5 تا 6 تومن 2500 میلی آمپر و شارژر هم بسته به زمان شارژ کردن باطری از 12 ساعت تا 15 دقیقه که قیمتشون 12 تومن تا 60 تومن متغیره . پیشنهاد من یه کوئیک شارژر سونی که 4 تا باطری داره و قیمتش 32 تومنه مدت شارژ هم 5 ساعت واسه 4 تا باری و 2/5 ساعت واسه 2 تا باطری . در ضمن این باطری ها ی سونی همگی ژاپن و شارژر هاشون چینیه . فقط مراقب باشید که انواع تقلبی این باطریها و شارژر هاس سونی فراوانه و قیمتش هم نصف این قیمتهایی که عرض کردم (هولوگرام فراموش نشه) عمر این باریهای سونی تقریبا 5 بابر باطریهای آلکالاین هستش و بسیار مناسبند واسه دوربینهای دیجیتال و کلا وسایلی که مصرف باطریشون زیاده .

آخرین ویرایش:

این باطری دوراسل هم بد چیزی نیست 10-12روز کار میکنه باروزی 2-3ساعت بازی کردن ولی درکل باطری
قابل شارژراه حل بهتری هست البته پک باطری قابل شارژخود 360هم هست که قیمتش هم بدنیست 29
تومن هست البته اصلی نیست ولی خوب به هرحال باطری هست;)

بچه ها ميخوام تمام اطلاعات هارد 360 رو بريزم رو يک چيزه ديگه چون ميخوام بفروشمش و نميخوام مخصوصا سيو بازی هام و اچايومنت هام از دست بره. لطفا راهنمايی کنيد بطور کامل. ممنون.

آچیومنت هات که نمی پرن.می تونی توی XBox بعدی Account خودت رو ریکاور کنی.البته اگر به XBL تا الان وصل شدی.

دلیل فروش چیه ؟ مگه تازه نخریدیش ؟

بچه ها ميخوام تمام اطلاعات هارد 360 رو بريزم رو يک چيزه ديگه چون ميخوام بفروشمش و نميخوام مخصوصا سيو بازی هام و اچايومنت هام از دست بره. لطفا راهنمايی کنيد بطور کامل. ممنون.

بايد يه Momory بخري كه 64 مگ جاداره و فقط واسه 350ـه ... بعد Profile رو با تمام اطلاعات و اچيومنت هاش بريز تو اون ... مموري هم فكر كنم 30-40 تومن باشه
آچیومنت هات که نمی پرن.می تونی توی XBox بعدی Account خودت رو ریکاور کنی.البته اگر به XBL تا الان وصل شدی.

دلیل فروش چیه ؟ مگه تازه نخریدیش ؟
Red Ring of Death

آخرین ویرایش:
بايد يه Momory بخري كه 64 مگ جاداره و فقط واسه 350ـه ... بعد Profile رو با تمام اطلاعات و اچيومنت هاش بريز تو اون ... مموري هم فكر كنم 30-40 تومن باشه
بابا راهنمايی کامل بکنيد. من Mp3Playerدارم که ميتونم بهش وصل کنم. اما کامل بگيد چجوری؟ شايد 1 بار ديگه بيشتر روشن نشه.!
راستی سيو هامم با پروفايلم کپی ميشه؟

بابا راهنمايی کامل بکنيد. من Mp3Playerدارم که ميتونم بهش وصل کنم. اما کامل بگيد چجوری؟ شايد 1 بار ديگه بيشتر روشن نشه.!

راستی سيو هامم با پروفايلم کپی ميشه؟

عزیز اولا که فکر کنم منظور ایشون مموری مخصوص XBox360 بود.در ضمن باید توی فروم های مربوط به XBox هم بگردی ببینی میشه با MP3Player همچین کاری کرد یا نه.

Save هم کاری به GamerTag نداره.GamerTag برای نشون دادن اطلاعات فردی هست و یه سری چیزای دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or