سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک سوال داشتم وقتی که میخواستم profile xboxlive بسازم یک اشتباه بزرگ کردم و اونم این بود که اشتباهی کشور هند رو انتحاب کردم و الان هم که میخواهم لایو رو مدت یک ماه شارج کنم فقط میذاره با واحد پول هند شارج کنم.ایا میتونم این هند رو عوض کنم؟در ضمن جایی میشناسی کارت لایو بگیرم؟:blushing::blushing:
این رو نباید اینجا مطرح میکردی یه تاپیک مخصوص داره
http://http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1335

سلام بچه ها كنسول من ارور 0020 رو ميده من هر چي تو سايت هاي مختلف سرچ كردم يه جواب بيشتر پيدا نكردم كه اين ارور دليليش دقيقا معلوم نيست چيه بعضي جا ها هم نوشته بودن شايد بيش از حد كنسول گرم شده حالا كسي از دوستان به اين ارور برخورده قابل تعميير هست
در ضمن به نكست جن هم تماس گرفتم گفتن بايد بيمار رو حضوري ويزيت كنيم

سلام بچه ها كنسول من ارور 0020 رو ميده من هر چي تو سايت هاي مختلف سرچ كردم يه جواب بيشتر پيدا نكردم كه اين ارور دليليش دقيقا معلوم نيست چيه بعضي جا ها هم نوشته بودن شايد بيش از حد كنسول گرم شده حالا كسي از دوستان به اين ارور برخورده قابل تعميير هست
در ضمن به نكست جن هم تماس گرفتم گفتن بايد بيمار رو حضوري ويزيت كنيم

به نظر منم مشکل Overheating هستش .

game over

سلام به همه بچه های گل.کنسول منم 3چراغ شد:((حالا به نظر شما بدم تعمیر یا قطعاتشو بفروشم پول بزارم روش یه آرکید بخرم؟اگر بخوام بفروشم چقدر دستمو میگیره و اصلا به کی باید بفروشم؟درضمن تاریخش2006/5بود و 10ماه کار کرد واسم:(با تشکر از همه عزیزان

سلام دستگاه من جدیدنا بعضی وقتها یه چراق قرمز میزنه یه صفحه سیاه باز میشه به چند زبون نوشته و اخرشم بزرگ نوشته E 68 بعد که روشن خاموش میکنم درست میشه من یه فن زیر دستگاست یه super cooler هم پشت دستگاست و فنهای خودشم 12 ولت کردم البته یکی از اساتید فن گفته بخاطر اون النگ دولنگایکه به دستگاه وصل کردم مشکل برق داری
وگفته وقتی که فن خود دستگاه 12 ولت کردم کافیه نیازی به گزاشتن فن اضافه ندارم من supercooler از پشتش باز کردم فعلا که دیگه ارور نمیده خواستم من راهنمای کنید میدونید جریان این ارور چیه؟;)

سلام به همه بچه های گل.کنسول منم 3چراغ شد:((حالا به نظر شما بدم تعمیر یا قطعاتشو بفروشم پول بزارم روش یه آرکید بخرم؟اگر بخوام بفروشم چقدر دستمو میگیره و اصلا به کی باید بفروشم؟درضمن تاریخش2006/5بود و 10ماه کار کرد واسم:(با تشکر از همه عزیزان

میتونی بدی تعمیر: من NextGen رو پیشنهاد میکنم.
قطعاتشو بفروشی :میتونی در قسمت بازارچه مطرح کنی و یا با تماس با فروشگاهها درباره فروش قطعات دست2 و کنسول 3چراغ راهنماییهای بهتری بگیری.
اگه تعمیرش کنی بفروشی بهتره چون دیگه زیاد تو سر مال نمیزنن و حول حوش 300 دستتو میگیره . ولی اگه تعمیرش کنی فکر نکنم دیگه بفروشی مگر اینکه هوس آرکید کرده باشی.
حالا اینها به خودت بستگی داره که چه تصمیمی بگیری.;)

به نظر منم مشکل Overheating هستش .
حالا قابل تعميير به اميد خدا هست ديگه
بعد اين اروري بحراني مثل 0102 هست يا نه و اين گرم شدن بيش از حد روي كدوم بخش بيشتر تاثير داره

سلام دستگاه من جدیدنا بعضی وقتها یه چراق قرمز میزنه یه صفحه سیاه باز میشه به چند زبون نوشته و اخرشم بزرگ نوشته E 68 بعد که روشن خاموش میکنم درست میشه من یه فن زیر دستگاست یه super cooler هم پشت دستگاست و فنهای خودشم 12 ولت کردم البته یکی از اساتید فن گفته بخاطر اون النگ دولنگایکه به دستگاه وصل کردم مشکل برق داری
وگفته وقتی که فن خود دستگاه 12 ولت کردم کافیه نیازی به گزاشتن فن اضافه ندارم من supercooler از پشتش باز کردم فعلا که دیگه ارور نمیده خواستم من راهنمای کنید میدونید جریان این ارور چیه؟
اين ارور ميگه E68: Hard Drive Error... It could be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it, This can also be caused by a Hard Drive Eprom Error. Some also believe this might be caused by a problem with the fans.

مشكل از هارد ديسك هست يه بار هارد رو بردار بدون اون كنسول رو روشن كن در ادامه هم نوشته بعضي ها هم معتقدن مشكل از فن هست

چی یک چراغ قرمز؟؟؟:confused::eek:نکنه منظورت اینه که یک بار سه چراغ قرمز داده !
کنسول من فکر کنم تا حالا 4-5 بار 3چراغه شده.اولین بار که حسابی از چشمم افتاد ولی یکی دوتا که بازی کردم یادم رفت وباهاش کنار اومدم.ولی خداییش خیلی زد حاله:((:sick:
خدایا خداوندا تورو به صحرای سرخ کربلا:love: قسمت میدم یه کاری کن هیچ مسلمونی 3چراغ سرخ XboX360 رو نبینه:love:....
الهی آمین.

آخه extremeجون میترسم بدم تعمیر به 1ماه نکشیده 2باره 3چراغه بشه.اگه 300ببرن تعمیریشو که خوبه. pspرو میفروشم میزارم روش یه آرکید میگیرم:D.خودت که دادی تعمیر چقدر باست کار کرد؟

آخرین ویرایش:
سو تفاهم نشه ولی این گونه کنسولا رو میخرن تعمیر و تمییزش میکنن بعدشم بجای کنسول نو میفروشن به من و شما 450 تومن (یه عده کاسبهای بی انصاف و از خدا بیخبر:evil:) یه بنده خدایی میخره بعد از یه مدت خراب میشه میان میگن 360 فلانه و بهمانه!!!!!!
بخدا 50% افزایش خرابی کنسولا بخاطر همین تقلبهاس :mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or