سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از وست گرفتم . دو بارم گرفتم . یعنی بار اولم همین جوری شود رفتم یکی دیگه گرفتم . خودش که میگه زیاد از این فروخته،مشکلی ندشته . نمیدونم والا . خدا کنه از کنسول نباشه . بعد آرم نامکو که صفحه سفید میشه ، هیچی نمیاد . دستگاهم هنگ میکنه دیگه دسته هم جواب نمیده حتی . نمی دونم چیکار کنم ؟
عجيبه ! بهترين كار اينه كه چند تا بازي ديگه باهاش تست كني و يه چند ساعت بازي كني ، اون وقت معلوم ميشه دستگاهت مشكل داره يا نه !

سلام خدمت دوستان متاسفانه دستگاه من براي بار دوم3چراق شد ارورش هم 0110 است .
ابته قبلا هم 3 چراق شده بود كه ارور 0102 داشت كه درستش كردم(با سشوار صنعتي برام درستش كردن) و يه 2 ماهي هم كار كرد كه از هفته پيش دوباره ارور داد و هر كاري هم كردم درست نشد .كلي ضد حال خورديم . البته تو اين 2 ماه من روي دستگاه رو باز گذاشته بودم .
ميخواستم ببينم اين ارور0110 براي چي هست و آيا اميدي هست درست بشه ؟
لطفا يكي بدادم برسه كه بدون360 ميميرم

نه. می خوام نهایتش رو بدونم تا برای دیدن دو ساعت فیلم تنم نلرزه !
میتونی نگاه کنی کنسول خودت هست ولی اگه 3چراغ رو دیدی تنت که نمیلرزه میره رو ویبره:cheesygri(شوخی کردم)
ولی خودمونیم قسم خوردی کنسولت رو بسوزونی بابا شجاع دل:biggrin1:

خوب هي از اين تاپيك دوري مي كرديم مثل اينكه نميشه و پاي ما هم به اين تاپيك باز شد . من يه مشكل برام پيش اومده دقيقا 4 ساعتو 10 دقيقه هستش كه دستگاه من هرچي DVD ، CD توش ميزام مي نويسه Unplayable Disc نمي دونم چرا هميشه براي من يه سري اتفاقات تو لحظه اي مي افته كه نبايد بي افته . البته من سابقه اين مشكلو دارم يه بار اين مشكل دقيقا يه هفته بعد از خريد دستگاه افتاد دقيقا يه سال پيش كه يه شب تا صبح خاموش موند درست شد حالا ايندفعه نمي دونم با اين كلكها گول بخوره يا نه :) خواهشا اگه مشكل از لنزه يه قيمت لنز هم بگيد كه ديگه پست اضافه ندم ممنون . ;) كاش لاالق مي زاشت Bioshock رو تموم مي كرديم همش نيم ساعت ديگه گيم پلي مونده بود تا 140 تا Achivement بگيرم كه اجل محلتش نداد :) .

ضمن اينكه پست بالاي من رو ميخونيد من توي اين پست ميخوام بگم كه متوجه يه موردي شدم وقتي Dvd رو داخل دستگاه ميزارم هيچ صدايي نمي ياد و انكار اصلا آرميچري كه Dvd رو ميچرخونه اصلا نمي چرخه فكر مي كنيد مشكل از اون باشه نه لنز ؟

ضمن اينكه پست بالاي من رو ميخونيد من توي اين پست ميخوام بگم كه متوجه يه موردي شدم وقتي Dvd رو داخل دستگاه ميزارم هيچ صدايي نمي ياد و انكار اصلا آرميچري كه Dvd رو ميچرخونه اصلا نمي چرخه فكر مي كنيد مشكل از اون باشه نه لنز ؟
اینجا که نمیشه عیب یابی کرد ببر پیش یکی از این فروشگاههایی که تعمیر هم میکنن من کنسولم هنگ میکرد دادم به نکست جن مشکلش رو هل کرد حالا شما به همون شماره ای که من دادم زنگ بزن مشکلش
هل شدنی به نظر میرسه در ضمن اقاطاهر ایرادش رو هم بهت میگه که من فکر میکنم از همون لنز باشه
شماره نکست جن:66958764

آقایون 360 ما هم هنگی شد
اولش سه چراغ داده بود ، فرستادیم نکست جن تعمیرش کنه
درست شد
اومد خونه حالا هر ده دقیقه فریز میشه و هنگ می کنه
بنظرتون حوله پیچ بکنم؟
به درایو صدمه ای نمی زنه؟
راستی حرارت هم داده شده بهش ها !

آقایون 360 ما هم هنگی شد
درست شد
بنظرتون حوله پیچ بکنم؟

اقا چند با تعمیر کردی ؟
بعد هنگ دستگاهت اینطوری بود (توی داشبورد هنگ نمی کرد ولی توی بازی ها هنگ میکرد)
نمیدونم
فنش 12v
فکر کنم کنسولت مرخصه بفرستش
iran xbox ضرر نداره شاید درست شد
تاریخ کنسولت کی بود

آقایون 360 ما هم هنگی شد
درست شد
بنظرتون حوله پیچ بکنم؟
به هيچ وجه اينكار رو نكن با اين كار ممكنه كنسول كلا مرخص بشه

بچه ها اين Iranxbox كه كار تعميرات انجام ميده آدرس شماره تلفن نداره توي سايتش رفتم چيزي پيدا نكردم فقط يدونه نمايندگي بود كه اونم توي سعادت آباد بود كه برام سخته برم اونجا .
به Next Gen زنگ زدم گفت كه از DVD هاي مالزي استفاده مي كردي گفتم خوب حدود 80 درصد DVD هام مالزي بوده گفت به خاطر همينه . مگه DVD هاي مالزي بدرد نمي خورن ؟ ما بلاخره نفهميديم كپي به درد نميخوره يا مالزي هركي يه چيزي ميگه .

آخرین ویرایش:
این شماره ی موبایل ارش تمجیدزاد هست(صاحب iranxbox) :

09122098841

میلاد جان این همه بچه ها گفتن از دیسکهای مالزی استفاده نکنین درایو رو خراب میکنه شما اصلا توجه نکردی!
دیسکهای کپی بهترین...

نمي دونم چرا ولي دست خودم نبود :biggrin1: يه گوشم در بود اون يكي دروازه . البته اين اواخر توي اين دو سه ماهه بيشتر بازيهاي كپي ميخريدم چون زودتر مي يومدن ولي چه كنم كه ديگه كار از كار گذشته بود خدا كنه با تقويت لنز درست بشه وگرنه صدبار آورزو مي كردم سه چراغ ميداد (خرج خريد لنز بالاتره :) ) . امين دستت درد نكنه
. (حالا با اين همه بازي مالزي چيكار كنم من بدم نمكي ببره لااقل جاش نمكو سبدو از اينجور چيزا مي گيريم :))

مشکل در لایو

یک سوال داشتم وقتی که میخواستم profile xboxlive بسازم یک اشتباه بزرگ کردم و اونم این بود که اشتباهی کشور هند رو انتحاب کردم و الان هم که میخواهم لایو رو مدت یک ماه شارج کنم فقط میذاره با واحد پول هند شارج کنم.ایا میتونم این هند رو عوض کنم؟در ضمن جایی میشناسی کارت لایو بگیرم؟:blushing::blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or