سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نا امید نشو مال من هم هنگ میکرد البته 3چراغ نمیشد که خیلی عجیب بود ولی به هرحال درست شد
شما هم بفرستش برای تعمیر(نکست جن)پیشنهاد میشه
حتی اگه هم درست بشه بعید میدونم به 3 ماه بکشونه تازه لنزش هم خرابه با یه حساب سر انگشتی بین 150 تا 200 برام خرج بر میداره.برای همین ارزش نداره به قولی آفتابه خرج لحیمه.صبر میکن از این مدل جدیدا بیاد شیراز تا یکی بخرم

پ.ن:به نظرم اینتر کولر هیچگونه تاثیری نداره من هر 2 روز یکبار بین نیم تا یک ساعت بازی میکردم ولی بازم...

حتی اگه هم درست بشه بعید میدونم به 3 ماه بکشونه تازه لنزش هم خرابه با یه حساب سر انگشتی بین 150 تا 200 برام خرج بر میداره.برای همین ارزش نداره به قولی آفتابه خرج لحیمه.صبر میکن از این مدل جدیدا بیاد شیراز تا یکی بخرم

پ.ن:به نظرم اینتر کولر هیچگونه تاثیری نداره من هر 2 روز یکبار بین نیم تا یک ساعت بازی میکردم ولی بازم...
تسلیت عرض میکنم
اینم فکر خوبی . میتونی یک ارکید بگیری مموری و دستش رو که نو هست بفروشی و هارد این کنسول رو رو ارکید بزاری و اینطوری کمتر ضرر میکنی

اگه کسی رواونور اب داشته باشی میتونی یه الیت رو با قیمت حدودا 400000تومن بگیری قیمت جهانی
399.99$هست

اگه کسی رواونور اب داشته باشی میتونی یه الیت رو با قیمت حدودا 400000تومن بگیری قیمت جهانی
399.99$هست

یه سوالی برام پیش اومده.الان که دستگاه هیچ تصویری رو نشون نمیده خوب یعنی خراب شده پس چرا 3 چراغ نمیشه؟مثل همیشه چراغش سبزه بعد میره پروفیلم رو هم میاره چون چراغ دسته چشمک میزنه دلیلش چیه؟ آخه دوست دارم حالا که خراب شده حداقل حلقه مرگ رو ببینم:cheesygri

تو برو تعمیر کن اگه 100 تومن هم خرج داشت باز هم ارزش داره
حداقل کنسول رو میتونی بفروشش
اخه حیف بی صاحاب یک قرون دو قرون نیست که :((500 هزار تومن بالاش پول دادی . حداقل درستش بفروش به یکی
احتمال خیلی زیاد درست میشه و بعد از چند وقت هم خراب نمیشه چون فقط 3 چراغ هست که تعمیر نمیشه

نه بابا فروختن همچین کنسولی به یکی دیگه که نامردیه:-" بعد هم من میخوام یدونه الیت یا آرکید بگیرم اینو هم میزارم شاید مثلا چند ماه دیگه تعمییر 360 مثل آب خوردن شد برای همین الکی باهاش ور نمیرم که بدتر بشه

دوستان من یه مشکلی داشتم . من این کنسولم هالو ادیشنهuc . رفتم بازیه eternal sonata رو براش گرفتم uc , بعد بازی رو که میزارم بعد از آرم نامکو باندای یه صفحه ی سفید میاد دیگه هیچی نمیشه !!!!!!!!!!!!! گفتم شاید دیسک مشکل داره رفتم یکی دیگه گرفتم بازم همین مشکل پیش اومد . من mass efftect and gow رو باهاش بازی کردم البته اونی دوتاشم فیری هستند . نمی دونم چه مشکلی هست ؟؟؟؟؟؟؟

دوستان من یه مشکلی داشتم . من این کنسولم هالو ادیشنهuc . رفتم بازیه eternal sonata رو براش گرفتم uc , بعد بازی رو که میزارم بعد از آرم نامکو باندای یه صفحه ی سفید میاد دیگه هیچی نمیشه !!!!!!!!!!!!! گفتم شاید دیسک مشکل داره رفتم یکی دیگه گرفتم بازم همین مشکل پیش اومد . من mass efftect and gow رو باهاش بازی کردم البته اونی دوتاشم فیری هستند . نمی دونم چه مشکلی هست ؟؟؟؟؟؟؟
به ريجن كه ربطي نداره چون اگه ريجن يكي نباشه يه پيغام مياد !
بعيده مشكل از دستگاه باشه ، بازي رو از كجا گرفتي ؟ شايد بد رايت شده

سلام.
نمی دونم سوالم رو دار جای درستی می پرسم یا نه. به هر حال ببخشید.
می خواستم بدونم آیا تماشای دی وی دی با کنسول میتونه باعت آسیب بشه. یعدی انقدر داغ بشه که 3 چراغ قرمز بده ؟

سلام.
می خواستم بدونم آیا تماشای دی وی دی با کنسول میتونه باعت آسیب بشه. یعدی انقدر داغ بشه که 3 چراغ قرمز بده ؟
تماشاي فيلم DVD به اندازه بازي كردن با دستگاه ، باعث داغ شدن نميشه يعني زياد داغ نميشه !;)

سلام.
سلام عزیز از نه اونقدر داغ نمیشه که خطا 3 چراغ بده;)

نقل قول:
نوشته شده توسط squal_leonhart

به ريجن كه ربطي نداره چون اگه ريجن يكي نباشه يه پيغام مياد !
بعيده مشكل از دستگاه باشه ، بازي رو از كجا گرفتي ؟ شايد بد رايت شده

از وست گرفتم . دو بارم گرفتم . یعنی بار اولم همین جوری شود رفتم یکی دیگه گرفتم . خودش که میگه زیاد از این فروخته،مشکلی ندشته . نمیدونم والا . خدا کنه از کنسول نباشه . بعد آرم نامکو که صفحه سفید میشه ، هیچی نمیاد . دستگاهم هنگ میکنه دیگه دسته هم جواب نمیده حتی . نمی دونم چیکار کنم ؟

ممنون. مدت فیلم تأثیری نداره ؟ یعنی اگر یک فیلم 4 ساعت باشه ممکنه کنسول پیاده بشه ؟
اگر همینطوری دستگاه روشن بمونه چطور (مثلا تو محیط داشبورد) ؟

ببخشید انقدر سوال کردم !

ممنون. مدت فیلم تأثیری نداره ؟ یعنی اگر یک فیلم 4 ساعت باشه ممکنه کنسول پیاده بشه ؟
اگر همینطوری دستگاه روشن بمونه چطور (مثلا تو محیط داشبورد) ؟

ببخشید انقدر سوال کردم !
حالا شما چه اصرای داری که با این کنسول 4ساعت فیام ببینی؟!! من توصیه نمیکنم همچین کاری رو با کامپیوتر این کارو بکن یا با DVDپلیر این کنسول با استفاده نرمال مشکل داره حالا شما میخوای سینما باز کنی با این؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or