سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پس یعنی هنوز امید هست؟ چون دستگاه من اصلا وارد داشبورد نمیشه
همیشه امید هست.امیدت به خدا باشه.فقط به دست طاهر بسپار ونه کس دیگه.اگرهم طاهر نتونست درست کنه بازم سعی نکن که بفروشیش.نیگهش دار بالاخره یه راهی برا درست کردنش پیدا میشه.من خودم مفت دادمش رفت و پشیمونم:(
پ.ن:راستی مهدی خان میبینم:) که شما هم رفتی قاطی کاربر فعالا.بابا این همشهریهای مارو اینقدر کاربر فعال نکنین :eek:دیگه تحویلمون نمیگیرن:(.البته شوخی کردم.هم شما و هم امین واقعا فعالید.حقتونه که ارتقا درجه پیدا کنید:cheesygri

همیشه امید هست.امیدت به خدا باشه.فقط به دست طاهر بسپار ونه کس دیگه.اگرهم طاهر نتونست درست کنه بازم سعی نکن که بفروشیش.نیگهش دار بالاخره یه راهی برا درست کردنش پیدا میشه.من خودم مفت دادمش رفت و پشیمونم:(
پ.ن:راستی مهدی خان میبینم:) که شما هم رفتی قاطی کاربر فعالا.بابا این همشهریهای مارو اینقدر کاربر فعال نکنین :eek:دیگه تحویلمون نمیگیرن:(.البته شوخی کردم.هم شما و هم امین واقعا فعالید.حقتونه که ارتقا درجه پیدا کنید:cheesygri

منم معتقدم که به همین زودیا تعمیر شدن 360 عادی خواهد شد یعنی اینکه براحتی و با ضریب اطمینان بیشتر ی کنسول تعمیر میشه و دیگه نگرانی بابت تعمیرش نخواهد بود .

پ.ن: بابک جون مدیرا حال دادن مارو فعال کردن ، ما اوچیک شما و برو بچیم ، من همیشه سعی کردم کمکی(هر چند ناچیز)به دوستان کرده باشم که اگه یه نفر هم از پستهام استفاده کرده باشه برام کافیه ;)

من داشتم بازی میکردم که یک دفعه تصویر قطع شد بعد که تصویر اومد رنگها قاطی شده بود و تصویر بنفش شده بود بعد دو سه بار خاموش روشن کردم تصویر اومد بعد تا میرفتم تو بازی دوباره قطع میشد گفتم شاید از کابل باشه وصلش کردم به کابل کامپیوتر که دوباره بعد از چند دقیقه تصویر رفت.میخواستم بدونم مشکل از چیه؟دستگاه در حال خواندن غزل خداحافظیه؟

من داشتم بازی میکردم که یک دفعه تصویر قطع شد بعد که تصویر اومد رنگها قاطی شده بود و تصویر بنفش شده بود بعد دو سه بار خاموش روشن کردم تصویر اومد بعد تا میرفتم تو بازی دوباره قطع میشد گفتم شاید از کابل باشه وصلش کردم به کابل کامپیوتر که دوباره بعد از چند دقیقه تصویر رفت.میخواستم بدونم مشکل از چیه؟دستگاه در حال خواندن غزل خداحافظیه؟
به احتمال زیاد آره فکر کنم از GPU باشه که دیگه درست نشدنی
خیلی ها این مشکل داشتن و خراب شده

دوست عزیز
دستگاه شما 4 چراغ نمیدهد و فقط تصویر بهم میریزه
اگه 4 چراغ میده نکس جن تعمیر میکنه و احتمالا مشکل از چیپ Hana اگه درست گفته باشم هست که به امید خدا حل میشه

سلام. دوستان من یه مشکلی اساسی واسه هاردم پیش اومده.. آقا من داشپورت رو با سی دی آپدیت کردم و هارد رو به ساتای مادر برد وصل کردم ولی برنامه xplore360 یه ارور موقع خوندن هارد میداد با حروف ناخوانا و بعد یه پیغام کانورت اومد و من ok زدم! الان دیگه xbox هارد رو نمیشناسه.. کمک .. گیمرتاگم به درک چه طوری میشه هارد رو فرمت کرد ؟

دوست عزیز
دستگاه شما 4 چراغ نمیدهد و فقط تصویر بهم میریزه
اگه 4 چراغ میده نکس جن تعمیر میکنه و احتمالا مشکل از چیپ Hana اگه درست گفته باشم هست که به امید خدا حل میشه
نه 4 چراغ داده نه 3 چراغ وقتی روشن میشه مثل همیشه چراغش سبزه فقط تصویر نمیاد
میگم اگه درست شدنی نیست یا اینکه اگه بفرستم تعمیر دوباره خراب میشه بیخیالش بشم؟

جناب HotGoal یه سوال هم داشتم دستگاه شما که چند وقت پیش سه چراغ شد تاریخش 29/11/06 نبود؟چون فکر کنم یه جا گفتید تاریخش این بوده مال من هم تاریخش همینه که اگه اینطور باشه فکر کنم دستگاه های این تاریخ همشون مشکل دارن چون دو نفر دیگه هم با این تاریخ دستگاهشون سه چراغ داد

جناب HotGoal یه سوال هم داشتم دستگاه شما که چند وقت پیش سه چراغ شد تاریخش 29/11/06 نبود؟چون فکر کنم یه جا گفتید تاریخش این بوده مال من هم تاریخش همینه که اگه اینطور باشه فکر کنم دستگاه های این تاریخ همشون مشکل دارن چون دو نفر دیگه هم با این تاریخ دستگاهشون سه چراغ داد
اول اینکه علی هستم
دوم نه ماله من 2006/11/09 هست و کنسول من سه چراغ نداده فقط هنگ می کرد همین
و الان درست شده و همین امروز رسیده دسم
در ضمن اگه تعمیر هم بشه مطمئنا چند وقت دیگه خراب میشه
خوده من هم در فکر خرید یه Arcade Pack هستم البته بعد از خراب شدنش

سلام. دوستان من یه مشکلی اساسی واسه هاردم پیش اومده.. آقا من داشپورت رو با سی دی آپدیت کردم و هارد رو به ساتای مادر برد وصل کردم ولی برنامه xplore360 یه ارور موقع خوندن هارد میداد با حروف ناخوانا و بعد یه پیغام کانورت اومد و من ok زدم! الان دیگه xbox هارد رو نمیشناسه.. کمک .. گیمرتاگم به درک چه طوری میشه هارد رو فرمت کرد ؟

آقا مشکل ارور رو حل کردم و از هارد بکاپ گرفتم.. تنها مشکل اینه که هارد کانورت شده.. دوستان برنامه ای هست که بشه توی ویندوز هارد xbox رو فرمت کرد؟

نه 4 چراغ داده نه 3 چراغ وقتی روشن میشه مثل همیشه چراغش سبزه فقط تصویر نمیاد
میگم اگه درست شدنی نیست یا اینکه اگه بفرستم تعمیر دوباره خراب میشه بیخیالش بشم؟
نا امید نشو مال من هم هنگ میکرد البته 3چراغ نمیشد که خیلی عجیب بود ولی به هرحال درست شد
شما هم بفرستش برای تعمیر(نکست جن)پیشنهاد میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or