سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازي ace combat رو گرفتم دي وي ديش كپي بود گذاشتم تو دستگام دستگام گير كرد يه بار دستگامو ريست كردم سه تا چراغ قرمز روشن شد بعد خاموش كردم يه نيم ساعت ديگه يه بازي اورجينال گذاشتم تو دستگام تو همون لود اصلي xbox گير كرد و سه تا چراغ قرمز روشن شد
چي كار كنم:(چه بلايي سر xboxام اومده:confused: كمكم كنيد :((:((:((:((:((

کنسولتو تازه گرفتی؟ احتمال زیاد کنسولت یا تعمیری بوده بهت انداختن و یا توی بار ضربه ای خورده که مشکل اساسی واسش پیش اومده . تنها راهت اینه که پسش بدی چون دیگه بعیده که واست کنسول بشه.

سلامmovahhed
دوست عزیز بنده جواب سوال شما را یک بار دادم
را ه حل این است که از وقتی این مشکل پیش امد شما بر روی پایه های قطع شده (با اصطلاح لحیم مرده ) خمیر فلکس بمالید و سپس توسط هویه smd پابه ها را احیا کنید
سوالی بود در خدمتم

بچه ها من میخوام کنسول بخرم
امکان داره بعد از خرید یهو خراب بشه؟
منم موقع خرید خیلی از این فکر ها میکردم و اضطراب داشتم ولی اینو بهت بگم تا راحت بشی
این کنسول مثل هیچ مشکلی نداره و اصلا هم داغ نمیکنه اینقدر که بچه ها میگن برو بخر حال کن

بابا اين قدر فكر نكن كنسول سال 2007 تا الان من جايي نديدم بن بشه
اگه بخواي فكر كني ديگه زندگي معنايي نداره
ريسك هم قسمتي از زندگيه
ولي برو بخر بالاش يك پيشوني بند بيمه اسيا نصب كن تا ديگه نگران 3 چراغ نشي

تو رو خدا کمک کنید

دیروز داشتم بازی می کردم یهو ایکس باکسم فریز شد و هنگ کرد از اون به بعد وقتی روشنش می کنم چه بازی توش باشه چه نباشه بعد از 2 دقیقه هنگ می کنه:( آیا درست میشه ؟ چش شده اصلا ؟ من فقط 6 ماهه که خریدمش.

دیروز داشتم بازی می کردم یهو ایکس باکسم فریز شد و هنگ کرد از اون به بعد وقتی روشنش می کنم چه بازی توش باشه چه نباشه بعد از 2 دقیقه هنگ می کنه:( آیا درست میشه ؟ چش شده اصلا ؟ من فقط 6 ماهه که خریدمش.
دقیقا همون مشکلی که واسه من پیش اومد اگه زیاد خاموش و روشن نکرده باشی درست میشه

منظورتون از زیاد خاموش و روشن کردنش چیه ؟ در ضمن می ترسم ، روشنش کنم خرابتر نمیشه؟ مگه میشه خود به خود درست بشه؟ 5 دفعه خاموش روشنش کردم؟

آخرین ویرایش:
hotgoal درست میگه
اگه دیدید کنسول پشت سر هم هنگ میکنه,هی روشن و خاموش نکنید کنسولو و صبر کنید تا دوباره هنگ کنه
چون اخرش منجر به 3 چراغ قرمز میشه
صبر کنید تا کنسول خنک بشه بعد امتحان کنید

مهدی خان
شما نمیدونی چیکار میشه کرد ؟
من این همه دارم جلز و ولز میکنم کسی چرا یه جواب درست درمون به من نمیده ؟
دوست عزیز کنسول شما امکان درست شدنش شاید 10% هم نباشه . امتحان کردنش هم 40 یا 50 تومن خرج داره (بدی واست تعمیر کنن) اگه برات مبلغی نیست بده تعمیر . خودت کار خاصی نمیتونی واسش بکنی . اگه من بودم یه کنسول کور میخریدم و از هارد و دسته کنسول قبلیم استفاده میکردم (در صورت داشتن توان مالی)
مهدي من ديشب خواب ديدم كنسولم 3 چراغ داده:):-"
امین میترسم اخرش بجای کنسولت خودت سه چراغ بدی :laughing:کم بهش فکر کن .
اساسی ترین مشکلی که واسه 360 پیش میاد که احتمال درست شدنش بسیار کمه. سه چراغ هم میده ؟
دقیقا همون مشکلی که واسه من پیش اومد اگه زیاد خاموش و روشن نکرده باشی درست میشه
شما خیلی شانس اوردی که درست شده البته اگه دوباره مشکلش برنگرده چون احتمال بازگشت مشکل بعد از مدتی زیاده اینو از روی تجربه میگم، امیدوارم اینطور نشه

منظورتون از زیاد خاموش و روشن کردنش چیه ؟ در ضمن می ترسم ، روشنش کنم خرابتر نمیشه؟ مگه میشه خود به خود درست بشه؟ 5 دفعه خاموش روشنش کردم؟

من می گم دیگه کنسولو روشن نکن شما رفتی 5 بار خاموش روشن کردی ؟ :laughing:
بابا ایول دیگه بری یکی دیگه بگیری بهتره به دردسرش نمیرزه اصلا دیگه روشن نکن شاید شانس آوردی سالم از آب ذر اومد
شما خیلی شانس اوردی که درست شده البته اگه دوباره مشکلش برنگرده چون احتمال بازگشت مشکل بعد از مدتی زیاده اینو از روی تجربه میگم، امیدوارم اینطور نشه

هر چی شما می گی درسته ;)
در ضمن میشه بگی تا حالا چند تا کنسول تعمیر کردی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or