سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها فن InterCooler یا SuperCooler بهتره ؟ دلیلشم میگید ؟؟؟؟ من شنیدم واسه کنسول ضرر دارن ؟؟؟؟؟
كي همچين حرفي رو زده
اينا نباشن براي كنسول ضرر داره
من اينتر كولر 3 فنه دارم خيلي عاليه ولي در باره سوپر كولر اطلاعي ندارم

بچه ها فن InterCooler یا SuperCooler بهتره ؟ دلیلشم میگید ؟؟؟؟ من شنیدم واسه کنسول ضرر دارن ؟؟؟؟؟

هیچ کدوم تاثیر زیادی در تهویه هوا ندارن فقط 12 ولت کردن میتونه خوب باشه
که خوب هم هست و خیلی هم خوبه :cheesygri
در ضمن اگه فکر میکنید برای اینکار دستکاری سخت افزاری نیازه کاملا در اشتباهید
فقط باید منبع تغذیه ی فن های کنسول رو از خود کنسول به یه آداپتور که ولتاژای مختلفی
میده تغییر بدید
اینجوری هم میتونید فن ها رو 12 ولت و هم کمتر کنید و وقتی هم که کنسول خاموشه
فن ها روشن باشن

من یه مشکلی دیشب تا حالا دارم

دسته کنسولم بیسیمه چرا بعد شروع میکنه به چشمک زدن و چرخغه 1 دسته وقتی کانکت میشه روشن میشه ولی چدد دقیقه بعد شروع میکنه به چشمک زدن و چرخیدن یعنی چراغ 2و3 روشن میشه بعد 1و4 و هی جابه جا میشه بعد دوباره مثل قبل میشه بعد دوباره چشمک زن

البته خود دسته کامل کار میکنه ولی نیست این کنسول خیلس safe آدم میترسه :mad:

من یه مشکلی دیشب تا حالا دارم

دسته کنسولم بیسیمه چرا بعد شروع میکنه به چشمک زدن و چرخغه 1 دسته وقتی کانکت میشه روشن میشه ولی چدد دقیقه بعد شروع میکنه به چشمک زدن و چرخیدن یعنی چراغ 2و3 روشن میشه بعد 1و4 و هی جابه جا میشه بعد دوباره مثل قبل میشه بعد دوباره چشمک زن

البته خود دسته کامل کار میکنه ولی نیست این کنسول خیلس safe آدم میترسه :mad:

باطریش داره تموم میشه:) یکم دیگه که بازی کنی یه پیغام میده reconect controler (یا یه همچین چیزی) و باطری جدید میندازی و ...

اقا دمتون گرم

گفتیم تو این کنسولا جدید یه وقت علاوه بر اینکه دستگاه ارور 3 چراغ میده دسته هاشم همینطوری میخواد ارور بده :laughing: :laughing: :laughing:
(البته من عاشق 360 هستم و تو این 15 سالی که به شغل شریف بازیبازی مشغول هستم هیچکدوم اندازه 360نانازم بهم حال نداده ولی حیف که جنسش :evil::mad::mad:)

امین جان فکر کنم تو کرمانشاهی درسته؟
یه سوال ازت دارم
اقا من تو اصفهان رفتم سراغ نمایندگی نکست جن (یا نکست گن) call of duty 4 گرفتم دیدم جنس dvd هاش فرق کرده و جنسش maxtec شده پرسیدم میگفت همه جا همینطوره.
نمایندگی شهر شما هم همینطوره؟قیمت چند میده؟

امین جان فکر کنم تو کرمانشاهی درسته؟
یه سوال ازت دارم
اقا من تو اصفهان رفتم سراغ نمایندگی نکست جن (یا نکست گن) call of duty 4 گرفتم دیدم جنس dvd هاش فرق کرده و جنسش maxtec شده پرسیدم میگفت همه جا همینطوره.
نمایندگی شهر شما هم همینطوره؟قیمت چند میده؟
سلام
اره کرمانشام!
والا cod4 رو روی دیسک AONE داشت ولی بازیهای دیگه مثل TIMSHIFT رو روی maxtec داشت;)

پ.ن:من با maxtec حال نکردم! قیافش رو میگم نمیدونم جنسش چطوریه!

آره این dvd ها یه نموره شکلش غلط اندازه آدم زبونم لال زبونم لال فکر میکنه که dvd هاش ممکنه بزنه دهنه لنزو ........

همینه که میگم فکرتون خرابه منظورم از ......... آسفالت بود

بچه ها من گند زدم:(
مي خواستم يكم كرم بريزم ... رزولوشن دستگاه رو كردم رو بالاترين :blushing: ... چون با مانيتور بازي مي كنم ... مانيتور خاموش ميشه و Frequency Error ميده و تصوير 360 بالا نمياد :(
چي كار بايد كرد ؟

نمیدونم اینی که میگم منظورت هست یا نه ولی من با تلوزیون تو هال داشتم بازی مکردم دستگاه رو گذاشتم رو 1080P ولی وقتی رفتم تو اتاقم چون 720p بود تصویر رو نشون نداد منم با چشم بصیرت درستش کردم اول 360 رو روشن کردم بعد با دسته همینطور زدن سمت تا راست تا مطمئن شدم رفته تو صفحه آخر(همون تنظیمات) بعد هم که دو سه بار دکمه a رو زدم خودش رفت رو 480 و تصویر اومد.اگه منظور تو هم همین بود فکر کنم باید همین کار رو بکنی

كمك

من بازي ace combat رو گرفتم دي وي ديش كپي بود گذاشتم تو دستگام دستگام گير كرد يه بار دستگامو ريست كردم سه تا چراغ قرمز روشن شد بعد خاموش كردم يه نيم ساعت ديگه يه بازي اورجينال گذاشتم تو دستگام تو همون لود اصلي xbox گير كرد و سه تا چراغ قرمز روشن شد
چي كار كنم:(چه بلايي سر xboxام اومده:confused: كمكم كنيد :((:((:((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or