سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز مشکلی برای XBox 360 پیش نمیاد اگر این طوری بازی کنی.یه InterCooler یا SuperCooler برای احتیاط بخری بد نیست.
اگر صبر کنی شاید قیمت مدل Elite بکشه پایین.در ضمن توی این 1-2 هفته مدل Halo Special Ediiton میاد.بگذار اونم بیاد بعد قصد خرید کن چون این 2 تا مشکل گرمایی ندارن.

دوست عزیز مشکلی برای XBox 360 پیش نمیاد اگر این طوری بازی کنی.یه InterCooler یا SuperCooler برای احتیاط بخری بد نیست.
اگر صبر کنی شاید قیمت مدل Elite بکشه پایین.در ضمن توی این 1-2 هفته مدل Halo Special Ediiton میاد.بگذار اونم بیاد بعد قصد خرید کن چون این 2 تا مشکل گرمایی ندارن.

البته خیلی ها 12 ولت کردن خود فن 360 رو به خریدن اینترکولر یا سوپر کولر ترجیح داده اند که منم 12 ولت کردن رو ترجیح میدم

بین اینترکولر و سوپر کولر ، هم سوپرکولر بهتر هست که البته صداش هم بیشتره

موفق باشید;)

من دو بازی ace combat و guitar hero رو از iranxbox گرفتم همیشه رو hp بود که مشکلی نداشت ولی این دو تا رو یک دیسک به اسم ridata هست و ace combat رو بگیر نگیر میگره و gh رو هم خیلی با سر و صدا میگره و بعضی وقتها هنگ میکنه یا دموهای داخلش رو نشون نمیده میخواستم بدونم این دیسک خوبه یا بده و اگه خوبه مشکل از کجاست؟

من دو بازی ace combat و guitar hero رو از iranxbox گرفتم همیشه رو hp بود که مشکلی نداشت ولی این دو تا رو یک دیسک به اسم ridata هست و ace combat رو بگیر نگیر میگره و gh رو هم خیلی با سر و صدا میگره و بعضی وقتها هنگ میکنه یا دموهای داخلش رو نشون نمیده میخواستم بدونم این دیسک خوبه یا بده و اگه خوبه مشکل از کجاست؟
از هر چی از همون اول استفاده می کردی بدون مشکل بوده
الان هم همینو بگیر

بچه ها الان داشتم بازی Pgr 4 می کردم که هنگ کرد
بعد که ریستارت کردم درست شد البته خیلی وقت پیش هم اینجوری شده بود
که فکر کنم از Gpu باشه که خیلی ها هم واسشون همچین مشکلی پیش اومده می خواسنم بدونم که اگه این هنگ کردنا زیاد بشه ( خدا نکنه ) کنسول 3 چراغ میده دیگه نه ؟

که فکر کنم از Gpu باشه که خیلی ها هم واسشون همچین مشکلی پیش اومده می خواسنم بدونم که اگه این هنگ کردنا زیاد بشه ( خدا نکنه ) کنسول 3 چراغ میده دیگه نه ؟
هنگ کردن با فواصل زمانی زیاد عادیه و هیچ مشکلی نیست و هر وسیله ای هم ممکنه
هر از گاهی هنگ کنه حتی مغز انسان :laughing: :biggrin1:
اما هنگ کردن های پی در پی مثلا هر چند روز یک بار بده و خطریه :mad::(:((

نه مشكلي پيش نمياد اگه ميخواست با 10 تا هنگ 3 چراغ بده كه تا الان 360 روي زمين بن نميشد
منم كه 4-5 ماه گرفتم فكر كنم تا الان 3 بار هنگ كرده ولي چيزيش نيست چون ديسك فوتبالم خش داشت به خاطر اون بود

متاسفانه این ridata توی شیراز هم اومده و منم چون میخواستم cod4 را زود دستم باشه خریدم خدا را شکر اجرا شد یکم صداش زیاد بود ولی یک بار بزی moh را خریدم اصلا داشت منفجر میشد انداختمش دور

والی ماله من هر بار نمیده چون بعدش دوباره نشستم بازی کردم
----
نه مشكلي پيش نمياد اگه ميخواست با 10 تا هنگ 3 چراغ بده كه تا الان 360 روي زمين بن نميشد
منم كه 4-5 ماه گرفتم فكر كنم تا الان 3 بار هنگ كرده ولي چيزيش نيست چون ديسك فوتبالم خش داشت به خاطر اون بود
عزیز اگه به خاطر خش و بقیه مسائل که به درایو و دیسک و لنز مربوط میشه هنگ نمی کنه بلکه اون Error رو میده که باید دستگاه ریستارت یا دیسکو پاک کنی میده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or