سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان باید اعلام کنم مشکل Dirty Disk Error من همون This disk is unreadable کاملا حل شد!
از دومین روزی که 360 ام رو خریدم گریبانگیر این مشکل بودم.
لینک توی امضام رو یه نگاهی بندازید.
ممنونم.

سلام
من بازی Final Fantasy XI رو Orginal گرفتم
روش زده NTSC-J
من نتونستم بازیش کنم رو کنسول ام
سوال اینجاس که کنسول من هم NTSC-J هست
Asia با Japon واقعا Region هاش فرق داره

یه سوال داشتم:
این مشکل سه چراغ قرمز فقط در اثر حرارت زیاد هست؟
اگه اینجوریه پس چرا مثلا یارو میگه تا دستگاه روشن کردم یه دفعه با مشکل سه چراغ ربرو شدم؟

یه سوال داشتم:
این مشکل سه چراغ قرمز فقط در اثر حرارت زیاد هست؟
اگه اینجوریه پس چرا مثلا یارو میگه تا دستگاه روشن کردم یه دفعه با مشکل سه چراغ ربرو شدم؟
نه ... در بروز 4-5 حال اين اتفاق مي افته كه 2 تا از بيشترين هاش گرماي زياد و نوسان جريان برقه ;)

بچه ها دیشب داشتم Fifa 08 بازی میکردم اوایل بازی خواستم یه موزیک در حین بازی پلی کنم وقتی دکمه ایکس باکس دسته رو برای وارد شدن به بخش موزیک زدم دستگاه هنگ کرد و هیچ عکس العملی از خودش نشون نداد تا اینکه مجبور شدم دستگاه رو ری استارت کنم.ولی وفتی روشن کردم دیدم پروفایلم همه چیزش رفته و کاملا پاک شد و فقط اسمش باقی مونده مثلا 10 هزار تا گیم اسکور و اچیومت و تنظیماتش پاک شدن ولی سیو بازی ها بود.به هر حال بازی رو با این پروفایل ران میکردم توی بازی اگر دکمه ایکس باکس دسته رو میزدم هنگ میکردم یا اچیومت بازی ها رو از طریق خود بازی نگاه میکردم هنگ میکرد به هر حال با اون یکی پروفایل بازی رو ران کردم دیدم مثل قبل بدون مشکل اجرا شد.پس فهمیدم که این پروفایل قبلی من خراب شده و هر چی جون کنده بودم اچیومنت گرفته بودم پرید.دستگاه هم رو که حدود 4 ماه دارم تا حالا مشکل نداشته و خیلی خوب کار کرده این اولین مشکل من بود:((
زنگ زدم به طاهر گفت مشکل نرم افزاری و پروفایل قبلی دچار مشکل شده.
حالا هم راهنمایی میخواستم و هم میخواستم بدونم برای کسی قبلا چنین مشکلی پیش اومده بود؟

به غیر از گرما و نوسان برق دیگه چه چیزهایی هست؟

در ضمن برای اینکه برق نوسان پیدا نکنه باید چکار کنیم؟
شما یدونه از این محافظ های کامپیوتر ها بگیر واسه کنسول مشکلت کاملا بر ظطرف میشه واسه من که اینطوری شده و مشکل بر طرف شده

سلام به اساتید گرامی بنده قصد خرید xbox360 premiem hitachi 2007 را دارم ایا این هم مشکل گرمایی دارد
واگر هر 2 ساعت بازی کردن 1 ساعت استراحت بدم و دوباره بازی کنم2ساعت و 1ساعت اسنراحت وهمینطور ادامه بدم ایا باز دستگاه مشکل حرارتی خواهد دهشت
لطفا یک توضیح کامل از درست استفاده کردن کنسول بدهید
ممنون و تشکر از همه اساتید و نخبه گان فروم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or