سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احتمالا مشکل از رم کنسول باشه؟مگه کنسول روش فن نذاشتی یا فنهای اونو 12 ولت نکردی؟:mad:شاید فریز کردنش از gpu باشه یا پایه های gpu به علت داغ شدن بیش از حد شل شده باشه.پشنهاد می کنم قبل از خرابی بیشتر بفرستی برای تعمیر بعد از درست شدن حتما فنهاشو 12 ولت کن.

بچه ها من یه مشکل پیدا کردم
کنسول 34 چراغ قرمز میده
بعد هم که بر طرف میشه توی محیط داشبورد قفل می کنه
چیکار کنم ؟
سلام

وقتي 3 چراغ داد ارورشو بگير ببين چنده ؟ دكمه ي سرچر رو كه روي دستگاه نگه دار بعد دكمه Eject رو بزن انجام این کار تعداد چراغهای چشمک زن تغییر می کنند که تعداد اونها نشون دهنده یک عدد هست به ترتیب زیر :
1) یک چراغ قرمز، نشون دهنده عدد یک
2) دو چراغ قرمز، نشون دهنده عدد دو
3) سه چراغ قرمز، نشون دهنده عدد سه
4) چهار چراغ قرمز، نشون دهنده عدد صفر

خوب، رقم اول کد خطا رو که بدست آوردید، در ذهن داشته باشید.
- کار گفته شده رو تکرار کنید تا رقم دوم رو هم بدست بیاورید.
- دوباره همون کار رو تکرار کنید تا رقمهای سوم و چهارم رو هم بدست بیارید.
با کنار هم گذاشتن ارقام بدست اومده، کد خطا بدست میاد که از روی این کد میشه به نوع اشکال پیش اومده و اینکه اشکال از کجاست پی برد.

چند تا از کدهای خطای متداول اینا هستن :
0102 که شایع ترین کد خطا هست، که نشون دهنده اینه که کنسول نمیتونه تشخیص بده خطا از کجاست. در برخی از موارد میشه این مشکل رو با روش سشوار صنعتی حل کرد.

0110 که نشون دهنده مشکل در چیپ های حافظه رم کنسول هست که معمولاً با همون روش سشوار صنعتی حل میشه.

================
متاسفانه كنسول منم ديشب پس از هنگيدن هايي !!:biggrin1: ارور 0102 داد !

سلام

وقتي 3 چراغ داد ارورشو بگير ببين چنده ؟ دكمه ي سرچر رو كه روي دستگاه نگه دار بعد دكمه Eject رو بزن انجام این کار تعداد چراغهای چشمک زن تغییر می کنند که تعداد اونها نشون دهنده یک عدد هست به ترتیب زیر :
1) یک چراغ قرمز، نشون دهنده عدد یک
2) دو چراغ قرمز، نشون دهنده عدد دو
3) سه چراغ قرمز، نشون دهنده عدد سه
4) چهار چراغ قرمز، نشون دهنده عدد صفر

خوب، رقم اول کد خطا رو که بدست آوردید، در ذهن داشته باشید.
- کار گفته شده رو تکرار کنید تا رقم دوم رو هم بدست بیاورید.
- دوباره همون کار رو تکرار کنید تا رقمهای سوم و چهارم رو هم بدست بیارید.
با کنار هم گذاشتن ارقام بدست اومده، کد خطا بدست میاد که از روی این کد میشه به نوع اشکال پیش اومده و اینکه اشکال از کجاست پی برد.

چند تا از کدهای خطای متداول اینا هستن :
0102 که شایع ترین کد خطا هست، که نشون دهنده اینه که کنسول نمیتونه تشخیص بده خطا از کجاست. در برخی از موارد میشه این مشکل رو با روش سشوار صنعتی حل کرد.

0110 که نشون دهنده مشکل در چیپ های حافظه رم کنسول هست که معمولاً با همون روش سشوار صنعتی حل میشه.

================
متاسفانه كنسول منم ديشب پس از هنگيدن هايي !!:biggrin1: ارور 0102 داد !

با كمال تاسف و تاثر كونسولمن 3 چراغه شد بعد از بازي bioshok آخه اين بازي بلاي جون من شده چند بار كه باز كردم كله پروفايلمو پاك كرد امروز اومدم يه پروفايل جديد مخصوص اين بازي درست كردم كه اگه يه موقع پاك شد فقط اون بازي سيوش پاك بشه بعد از ساخت پروفايل بازي رو روشن كردم و وفتي رسيد به قسمت افتادن تو دريا و كيف پولو نشون داد تصوير هنگ كرد دستگاه رو خاموش و روشن كردم چشمتون روز بد نبينه بله باز دستگاه 3 چراغه شد با اينكه فنشو 12 ولت كردم هدسينگ gpu رو با پيج بستم ولي بزا هم مشكل 3 چراغه برام پيش اومد حالا ديگه شما چه پيشنهادي داريد واقعا مشگل از اين بازي هست يا چيزه ديگه

آخرین ویرایش:
با كمال تاسف و تاثر كونسولمن 3 چراغه شد بعد از بازي bioshok آخه اين بازي بلاي جون من شده چند بار كه باز كردم كله پروفايلمو پاك كرد امروز اومدم يه پروفايل جديد مخصوص اين بازي درست كردم كه اگه يه موقع پاك شد فقط اون بازي سيوش پاك بشه بعد از ساخت پروفايل بازي رو روشن كردم و وفتي رسيد به قسمت افتادن تو دريا و كيف پولو نشون داد تصوير هنگ كرد دستگاه رو خاموش و روشن كردم چشمتون روز بد نبينه بله باز دستگاه 3 چراغه شد با اينكه فنشو 12 ولت كردم هدسينگ gpu رو با پيج بستم ولي بزا هم مشكل 3 چراغه برام پيش اومد حالا ديگه شما چه پيشنهادي داريد واقعا مشگل از اين بازي هست يا چيزه ديگه

شما بعد از این بازی چند تا بازی رو تموم کردید ؟ بار اول که این بازی رو بازی کردید کنسول سه چراغه شد؟
کنسولتون چند بار سه چراغه شده؟
با بازیهای دیگه مشکلی ندارید؟

متاسفم اگر میشه تاریخ دستگاه ریجون و این را که خیلی مهم هست لطف کن بگو ماکسیموم چقدر باهاش بازی میکردی و اینکه چند ساعت در روز و چقدر استراحت میدادی افق و عمودی بودن را هم بگو

سلام.
یه سوالی داشتم:
X360 یه کدی داره که دستگاه رو reset میکنه ، من این کدو یه جایی دیدم ، ولی هر چی میگردم پیداش نمیکنم.
الانم یادم نیست ، یه چند تا دکمه رو میزدیم دستگاه کاملا reset میشد و به حالت کارخانه ای باز میگشت.
کسی این رو میدونه؟

ولی الان یه مشکل جدید دارم و اونم اینه که کنسول رو که روشن میکنم روی ارم ایکس باکس قفل میکنه و وارد داشبورد نمیشه
چیکار کنم ؟

اینا همه نشانه‌هایی از سه چراغ قرمزه. پس سوال تو و خیلی‌های دیگه اینه که سه چراغ قرمزو چی کار کنین. هیچ راه صد در صدی برای رفع این مشکل نیست. بهترین و مطمئن‌ترین و موثرترین راه Reflow و Reball کردنه که مثلا این‌جا توی کانادا انجام می‌شه و قطعا توی ایران انجام نمی‌شه.

بعد از اون کار، بهترین روش X-Clamp Replacment هست که اولا باید خیلی دقیق و با وسواس انجام بگیره و دوم این‌که وسایل مورد نیازشو باید داشته باشی که بعضی‌هاش توی ایران پیدا نمی‌شه.

تا چند روز دیگه وسایل رسمی و دقیق! پیش‌نهاد شده‌ برای تعمیر 360 ( از واشر نایلونی بگیر تا Arctic Silver 5) از خارج برام فرستاده می‌شه تا ببینم با ابزار کار درست و حسابی چه می‌شه کرد. نتایجو توی همین سایت می‌نویسم.

در ضمن یک روش جدید به نام Tortuga's X-clamp Replacement ابداع شده که X-Clampها رو در می‌یارن، بعد Standoffهای X-Clamp رو هم (همونا که شبیه پیچ هستن) در می‌یارن، بعد با استفاده از حدیده، اونا رو قلاویز می‌کنن و پیچ‌های مشکی رو بهشون می‌بندن. بچه‌ها زدن گویا جواب داده! البته هنوز این روش امتحانشو کاملا پس نداده. باید صبر کرد ببینیم چی می‌شه.

در ضمن یک روش جدید به نام Tortuga's X-clamp Replacement ابداع شده که X-Clampها رو در می‌یارن، بعد Standoffهای X-Clamp رو هم (همونا که شبیه پیچ هستن) در می‌یارن، بعد با استفاده از حدیده، اونا رو قلاویز می‌کنن و پیچ‌های مشکی رو بهشون می‌بندن. بچه‌ها زدن گویا جواب داده! البته هنوز این روش امتحانشو کاملا پس نداده. باید صبر کرد ببینیم چی می‌شه.[/quote]

نقل قول :
من همين كارو كردم و فن رو هم 12 ولت كردم و تازه كيس روي كنسولرو هم ورداشتم و بازي مي كنم ولي باز 3 چراغه شده ايندفعه پيچهاي رو باينكه گفته شده زياد سفت نكنيد شايد gpu ترك بره با اينحال ايندفعه حسابي سفتش كردم حالا ببينم ايندفعه چند روز دوام مي ياره ( لطفا توضيح قبل از 3 چراغه رو هم كه در تاپيك بالا دادم بخون بعد يه توضيح در اين مورد بده درضمن من روزي شايد 2 ساعت بيشتر بازي نكنم )
لطفا يه جمع بندي از مطالب و مشكلاتي كه در چند تاپيك دادم داشته باشيد شايد به يه راه حلي بهتر دست پيداكنيم . :-"

آخرین ویرایش:
ولی من شنیدم اگه کیس X360 رو برداری بازی کنی گرما کنسول خیلی بالا میره !

دقیقا منم همین فکر و میکنم چون یکی دو ماه پیش که کنسولو باز کردم و بازی کردم بعد از 15 دقیق سه چراغ داد و دو بار هم این اتفاق افتاد . کنسولو که بستم دیگه مشکلی نداشت .تازه من dvd rom رو هم برداشته بودم یه فن هم روی هتسینک کار میکرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or