سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا که فکر می کنم می فهمم اون کسانی که تا الان صبر کردند و 360 نخریدند برنده ی میدانند. چون می تونند 360 های جدید رو بخرند و با خیال راحت بازی کنند. من که از بس از این ور اون ور در مورد 3 چراغ شنیدم دیگه می ترسم بازی کنم. به نظر شما تکلیف ما چیه؟

حالا که فکر می کنم می فهمم اون کسانی که تا الان صبر کردند و 360 نخریدند برنده ی میدانند. چون می تونند 360 های جدید رو بخرند و با خیال راحت بازی کنند. من که از بس از این ور اون ور در مورد 3 چراغ شنیدم دیگه می ترسم بازی کنم. به نظر شما تکلیف ما چیه؟

والا این 3 چراغ رو خیلی بیشتر از اونی که هست بزرگش کردن. عزیزم بازی کن هیچ مشکلی پیش نمیاد ;)

من یه مشکل دارم که فقط با بازی دارکنس هست اونم اینه که وقتی بازی رو میذارم بعد از 20 تا 30 دقیقه بازی گیر میکنه یا پیام دیسک کثیف هست رو میده ولی وقتی میام بیرون و دوباره میرم تو بازی حتی بعد از 2 ساعت هم هیچ مشکلی نداره فقط هم با همین بازی مشکل دارم دیسکشم ورباتیم هست و بقیه بازیها هیچ مشکلی نداره این علتش لنز دستگاه هست یا بازیه من خرابه؟

من یه مشکل دارم که فقط با بازی دارکنس هست اونم اینه که وقتی بازی رو میذارم بعد از 20 تا 30 دقیقه بازی گیر میکنه یا پیام دیسک کثیف هست رو میده ولی وقتی میام بیرون و دوباره میرم تو بازی حتی بعد از 2 ساعت هم هیچ مشکلی نداره فقط هم با همین بازی مشکل دارم دیسکشم ورباتیم هست و بقیه بازیها هیچ مشکلی نداره این علتش لنز دستگاه هست یا بازیه من خرابه؟
این مشکلو چون قبل از اینکه لنزتو تنظیم کنی داشتی و بازی که می کردی اینجوری میشد
الان مونده مطمئنم اگه بازی رو از اول شروع کنی مشکلت بر طرف میشه

يه مشکل :
من کنسولم کپي خور نشده ...
ولي چند شب پيش بعد از 8 ساعت DiRT (:biggrin1:) ارور ديسک کثيف داد !!! چرا ؟ مگه بازي اورجينال هم مشکل داره ؟ ديسک که از آينه هم تميز تر بود /:)

يه مشکل :
من کنسولم کپي خور نشده ...
ولي چند شب پيش بعد از 8 ساعت DiRT (:biggrin1:) ارور ديسک کثيف داد !!! چرا ؟ مگه بازي اورجينال هم مشکل داره ؟ ديسک که از آينه هم تميز تر بود /:)

همیشه ایراد از دیسک نیست بلکه میتونه از لنز باشه(ضعیف شدنه لنز) ، ولی در کل پیش میاد که توی یک لحظه لنز قاط میزنه و نمیتونه دیسکو بخونه و ارو ر کلین یا نخوندن دیسکو میده;) و مشکل خاصی نداره.

من برگشتم یه 360 دیگه امروز خریدم با یه ترنس آخه دلیل اون یکی نوسان بود تاریخ دستگاه 2007.2.12 خوبه ؟ J اگه کسی بازیهای PAL ستگاه قبلی مو خواست با قیمت کم میفروشم:laughing:

یه خورده وامیستادی دستگاههای اکتبر میومدند که از چیپ 65 نانو استفاده میکردند .بهرحال مبارکت باشه و امیدوارم هیچ وقت 3 چراغ نشه و دستگاه دشمنات 3 چراغ بشه.

یه خورده وامیستادی دستگاههای اکتبر میومدند که از چیپ 65 نانو استفاده میکردند .بهرحال مبارکت باشه و امیدوارم هیچ وقت 3 چراغ نشه و دستگاه دشمنات 3 چراغ بشه.
چی میگی دوست عزیز ؟ :laughing:
هنوز قضیه 65 نانومتری کاملا تایید نشده (شایدم من نشنیدم) حالا تایید هم شده
باشه الان تو اکتبریم تا بخاد بیاد تو ایران یه 6 . 7 ماهی طول میکشه تا بیاد شهرای
نزدیک مرز ایران کلا یه سالی طول میکشه تا تو بیاد تو تهران و بقیه جاها
ما الان برج 10 هستیم به زور کنسولای برج 2 گیر میاد (تو اهواز برج 4 هم هست)

میبینی ؟ 8 ماه فاصله زمانی کم چیزی نیست
حالا هم اگه بخاد 8 ماه صبر کنه فکر میکنی فروشندگان ایرانی با چه قیمتی میفروشن ؟
خدا تومن !! :eek:

من برگشتم یه 360 دیگه امروز خریدم با یه ترنس آخه دلیل اون یکی نوسان بود تاریخ دستگاه 2007.2.12 خوبه ؟ J اگه کسی بازیهای PAL ستگاه قبلی مو خواست با قیمت کم میفروشم:laughing:

چی شد ؟ دوباره عاشق 360 شدی ؟:laughing:
کار درستی کردی اگه میخای 100 % خیالت راحت باشه به فروشنده بگو
برات 12 ولتش کنه دیگه فن هم نمیخاد

اقا من کنسولم ایستاده میزارم سی دی رم بیرون نمیاد به یه چیزی گیر میکنه.
فکر کنم قاب جلوی منسول چطوری میشه قاب جلوی کنسول وا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی ایستاده بهتره یا خوابیده؟؟؟؟؟؟

اقا من کنسولم ایستاده میزارم سی دی رم بیرون نمیاد به یه چیزی گیر میکنه.
فکر کنم قاب جلوی منسول چطوری میشه قاب جلوی کنسول وا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی ایستاده بهتره یا خوابیده؟؟؟؟؟؟

پیچ گوشتی بنداز لاش راحت باز میشه:biggrin1:
هر طور خودت دوست داری .میخوای بخوابونش نمیخوای سرپا :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or