سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دیسکهای ورباتیم که میذارم درایو یک صدای ترق و تروق آروم میده درایوم هم سامسونگه و چون تازه لنز رو دادم تنظیم میخواستم بدونم این مشکل از چیه؟طبیعیه یا نه؟مگه ورباتیم بهترین دیسک نیست؟

من دیسکهای ورباتیم که میذارم درایو یک صدای ترق و تروق آروم میده درایوم هم سامسونگه و چون تازه لنز رو دادم تنظیم میخواستم بدونم این مشکل از چیه؟طبیعیه یا نه؟مگه ورباتیم بهترین دیسک نیست؟
اگه همون اول که میزاری همچین صدایی می کنه مشکلی نداره

فرقی نمی کنه.من قبل از این یکی ایکس باکسه یه درایو سامسونگش داده بودن بهم.وسط بازی گیر می کرد و دوباره به روال عادی بر می گشت.موقع خاموش کردن صدای تراکتور می داد.موقع روشن کردن هم صدای استارت ماشین میداد.

آقايون سلام

من كنسولم امروز 3 چراغ داد بعد از 5 ماه :(( تا چند روز پيش هنگ ميكرد و رنگ قاطي ميكرد گفتم ولش كن ماله Dvd يه اما امروز 3 چراغ داد ، قبلا شنيده بودم وقتي سه چراغ ميده ارورش رو هم مينويسه اما مال من هيچي نمينويسه و هيچي نمياد :(( دعا كنيد درست بشه بعد كه درست شد بفروشمش يه دونه از اين جديدا بگيرم نظر شما ها چيه ؟

واسه منم داد البته چند روز ÷یش با قطع برق داد امروز کاملا تمام شد درست میشه؟ منم میخوام از این جدیدا بگیرم من 1.5 سال بود اینو داشتم فوقش درست بشه چند ماه بازی میکنم و بعدش از این جدیدا می خرم واسه شما چجوری شد که 3 چراغ داد همین جوری

من تا حالا عاشق 360 بودم واقعا بازیهای قشنگی داشت ولی دیگه حالم به هم می خوره ازش تا حالا کسی دستگاهشو بیشتز از 1 سال داشته ؟
:lol:
lol، تو همونی بودی که وسط انجمن ps3 حرف های ملکوتی ميزدی که 360 بگيرن و از اين چيزا ؟؟؟:laughing:

بازم میگم من هر 3 کنسولو دارم بازیهای 360 عالین ولی خودش آشغال بعدش من ps3 هم دارم شما بازی واسه تغوض داری

درود،

خوب فکر هم نکنم کسی اينجا گفته بازی های 360 اشغال هستن عزيزم، اون کسی که ميگه بازی هاش اشغاله خيلی کم لطف هست !
وقتی کنسول اشغال باشه و مطمئن نباشه، چه ارزشی داره داشتن بازی های زياد...

راجع به بازی ps3 من چندتا دارم، ولی تعويض نميکنم
تو انجمن ps3 ميتونی ببينی که کيا ميفروشن يا تعويض ميکنن.

اگرم چيز خاصی مد نظرت هست برای سری بازی های که 2 ماه ديگه مياد، بگو از دوبی برات ميآرام, همون قيمت دوبی، ميشه حدوداً 51 الی 55 تومان.

من تا حالا عاشق 360 بودم واقعا بازیهای قشنگی داشت ولی دیگه حالم به هم می خوره ازش تا حالا کسی دستگاهشو بیشتز از 1 سال داشته ؟
میشه بگی چرا ؟؟
اگه منظورت اینه که کنسولت 3 جراغ داده یه روز ماله همه میده من خودم خدا را شکر 6 ماه داره کار می کنه
ولی مطمئنم تا چند ماه دیگه 3 چراغ میده و می خوام بعد خراب شدنش مدل جدیدا رو بگیرم
بله ماله خیلی ها بیشتر از 1 سال عمر کرده
بعضیا تو تاپیک امتیازات سایت ها به بازی PES 2008 به من می گفتن اسپمر اومده اینجا رو کرده پاتوق تعویض بازی PS3 :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or