سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان.
من یک مشکلی با بازی فیفا13 دارم اگه ممکن هست کمکم کنید. این سوال رو توی بخش فیفا هم مطرح کردم.به خاطر اینکه ما اینجا هر فیفا 97 درصد گرفتم توی کریر مود ارور میداد مجبور شدم برم برنر ماکس رو بگیرم الانم اصلا اجرا نمیشه یعنی دیسک رو که میذارم توی کنسول مینویسه reading بعدش هم دیگه هیچی. یعنی نمیتونه دیسک رو بخونه.میشه یک راهنمایی بکنید ؟ ممنون میشم.

سلام دوستان عزیز
یه سوال فکر کنم زیادی پرسیده شده باشه ولی میخوام مطمئن بشم از این امر
وقتی که بازیی رو میخوام نصب کنم 45 درصد که میرسه ارور دیسک کلین میده ومیگه باید دیسک تمیز بشه!
ولی دیسک های 97درصد براحتی نصب میشن!یعنی اکثرشون و نصب کردم!
امکانش هست که لنز دستگام ضعیف شده باشه یا تنظیم بخواد؟!چون برای دیسک های 97 دصد هم خفن صدا میده!(خاش خاشی )(وقتی از روی دیسک اجرا میکنم)
همین امروز از فروشگاه هفت سنگ دو تا بازی هیلو 4و بلک 2 رو رسید دستم هردو برنر مکس!
بنظرتون به تنظیم یا تعویض لنز نیاز دارم!؟!(اصلا این فروشگاه کیفیت دیسکاش خوب هست؟ببخشید جاش اینجا نیستاا)

بدبخت شدم رفتم یا hitman برم تو لایو بعد ابدیتش سیوم رونشناخت رفتم تو برنامه ی هوریزون بعد وصل کردم ایکس باکس همه چی ناشناخته بود زدم کاممپیوتر دیگه خالی بود اما هجمی که قبلا پر بود الانم پره8-|
میشه فلش رو به چند روز پیش بر گردوند؟:-/
چی کار کنم؟:(

بدبخت شدم رفتم یا hitman برم تو لایو بعد ابدیتش سیوم رونشناخت رفتم تو برنامه ی هوریزون بعد وصل کردم ایکس باکس همه چی ناشناخته بود زدم کاممپیوتر دیگه خالی بود اما هجمی که قبلا پر بود الانم پره8-|
میشه فلش رو به چند روز پیش بر گردوند؟:-/
چی کار کنم؟:(

خالی نیست مخفی هست ولی از اونجایی که ایکس باکس دیگه نمیشناسه یعنی فایلهاش خراب شده
برای من هم شبیه همین پیش اومد با این تفاوت که کل سیو هام از بین رفت!:|
ریکاوری هم کردم ولی فایده نداشت

خالی نیست مخفی هست ولی از اونجایی که ایکس باکس دیگه نمیشناسه یعنی فایلهاش خراب شده
برای من هم شبیه همین پیش اومد با این تفاوت که کل سیو هام از بین رفت!:|
ریکاوری هم کردم ولی فایده نداشت
منم کل سیوام رقته ولی این و horizon رو وسطاش بودم !
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟

درخواست عاجزانه ای دارم از اونایی که کمکم کنن یه دستگاه 3 چراغ لعنتی دارم چیکار کنم ؟ یه بار تا حالا درستش کردم اما دوباره 3 چراغ شد خواهشا بگین که چه کسی توی ایران توی تعمیر کردن 3 راغ استاده تا بدم درست کنه...خواهشا کمک کنید دست و پام درد گرفته خمارم..تو کفم دارم میمیرم از بی کنسولی.....لعنت بهت بیاد مایکروسافت

داداش یه سوال فوری لطفا جواب بدید
راهی هست که دسته معمولی Pc رو به ایکس باکس 360 بزنیم ؟؟؟؟؟
یا کیبورد وایرلس ماکروسافت رو ؟؟ {من زدم تو منو کار میکنه تو بازی نه }
لطفا کمک کنید فوری و واجبه

دوستان لطفا راهنمایی کنید.
من ورودی کابل شبکه 360م خراب شده.یعنی یکی از اون آهنهای ریز شکسته شده و نمیتونم به لایو وصل بشم.جایی هست که این ورودی شبکه رو عوض کنن؟اصلا امکانش هست؟

درخواست عاجزانه ای دارم از اونایی که کمکم کنن یه دستگاه 3 چراغ لعنتی دارم چیکار کنم ؟ یه بار تا حالا درستش کردم اما دوباره 3 چراغ شد خواهشا بگین که چه کسی توی ایران توی تعمیر کردن 3 راغ استاده تا بدم درست کنه...خواهشا کمک کنید دست و پام درد گرفته خمارم..تو کفم دارم میمیرم از بی کنسولی.....لعنت بهت بیاد مایکروسافت​

داداش برو خداتو شکر کن بهت گفته درست نمیشه ، مثلا درستش میکرد 1 ماه دیگه باز سه چراغ میشد کلی هم هزینت میپرید این وسط :d هیچ راه دیگه ای نداری جز یه کنسول نو
این دیگه غزل خداحافظی رو خونده ، تعمیر هم بشه باز باهاش مصیبت داری
من خودم یه کنسول سه چراغ کردم اشتباه کردم دادم همین نکست جن تعمیر کرد مثلا 2 3 ماه دووم آورد و ترکید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or