سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم همین مشکل رو پیدا کردم
حتی دیسک بازیام دیر خونده میشه یا اصلا خونده نمیشه
من از یه حرفه ای پرسیدم گفت که مشکل از فرم ور دستگاهه حالا فردا میرم که ردیفش کنم

برا من مشکلی با خوندن و اینا نداره و اوکی هست!!! فقط کند باز میکنه منو ها رو

تو چند صفحه قبل دیدم یکی گفته بود که کنسولش کند شده!!!
منم این مشکل رو دارم
الان تازگیا دستگاه رو به LT3 آپدیت کردم و داشبرت رو هم آپدیت کردم،! ولی خیلی دیر لود میشه، یعنی وقتی روشن میکنم طول میکشه تا منو ها بیاد، یا مثلا اگه برم تو قسمت های منو و برگردم باز طول میکشه که منو ها رو باز کنه! چیکار باید بکنم ؟؟

واسه همه اینجوریه این داشبورد جدید
چون از لحاظ بصری یه کم تغییر توش ایجاد کردن که تا اون لود بشه یه کم طول میکشه . اگه هم کنسولت همیشه به لایو وصله یه کم دیرتر نسبت به حالت عادی لود میشه
احتمالا اپدیت بعدی این مشکل حل شه

والا اون کسی که میدم L میریزه معمولا توش رو هم تمیز میکر و باد میگیرفت!!
حالا دوباره خودم یه باد داخلش رو میگیرم
-----
میتونه از کش دستگاه باشه ؟؟ یعنی حافظه کش رو پاک کنم ؟؟؟ اونوقت اگه پاک کنم سیو واطلاعاتم پاک میشه ؟؟ چه بلایی سرش میاد

شما سیوهاتون رو به یک حافظه فلش انتقال بدید بعد پاک کنید دوباره سیو هاتون رو برگردونید

بعضی ها میگن وقتی داری لایو بازی میکنی اگه یه دفعه وسط بازی شروع کنه به گیر کردن یعنی داری بن میشی
راسته یا نه؟؟؟؟ آخه من یه بار اینجوری شد سریع خاموش کردم:-s

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:40 PM ارسال شده بود ----------

بعضی ها میگن وقتی داری لایو بازی میکنی اگه یه دفعه وسط بازی شروع کنه به گیر کردن یعنی داری بن میشی

کسی نبود؟؟؟؟:((=((

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:40 PM ارسال شده بود ----------

کسی نبود؟؟؟؟:((=((

اگه قرار بشین بن بشین میشین پس به این چیزام ربطی نداره الکی وقتتونو هدر ندین موفق باشین .

یه مشکل دیگه هم دارم!!
یعنی دو تا
امروز کنسول رو باز کردم و قابش اینارو شستم، کثیف شده بود
یکی اینکه دیدم درایو به هیج جا وصل نیست !! و هیچ پیچی نداره ( احتمالان دادم LT که زدم پیچ میچارو نبسته!! شایدم اصلا پیچ نداره کلا )
یکی اینکه درب درایو وقتی به صورت عمود میزارم در درایو باز نمیشه. یکم اریب میکنم باز میشه و وقتی هم به صورت افقی هست که مشکلی نداره ولی حتما باید توش یه دیسک باشه وگرنه باید بزنی تو سرش و کلی هی دکمه رو بزنی تا باز بشه. احتمالا از تسمه درایو باشه دیگه درسته ؟؟ خودم میتونم تعویض کنم ؟؟ اخه از بیرون پرسیدم گفتن 20 - 25 تومن اگه خودم میتونم چه تسمه ای باید بگیرم و چطوری تعویض میشه و اون پیچ ها چقدر مهمه ؟؟؟ از کجا میتونم پیچ ها رو تهیه کنم

سلام من ایکس باکسم یک مشکل داره صدای دستگاه قطع شده لطفا راهنمائ کنید بازی ها صدا ندارند
کلا صدای ایکس باکس قطع شده .باید چیکار کنم
ممنون

بچه ها خداوکیلی جواب بدید من 3تا بازی تو هفته های مختلف خریدم ac3 و hitman بعدش cod bo2 هر سه تاش وقتی میرفت تو بازی بعد یه مدت دیسک نمیچرخید ولی کنسولم فیریز نمیکرد ac3 را ر عوض کرد گذاشتم درست شد هیتمن هم عوض کرد درست شد بعد میگه لنزت ضعیفه حالا cod امروز خریدم دیسکش بعد دموی اول بازی دیگه نمیچرخه میخوام بدونم مشکل ربطی به لنز داره چون دیگه کفرما در اورده میخوام ببینم راست میگه اگه راست نمیگه لنزت ضعیفه میخوام فردا برم یکم چیز بارش کنم بیام احساسات یک گیمرا که میدونید مخصوصا
یارو اس ام اس میده میگه تخصص ما نشانه برتری ما:(

بچه ها خداوکیلی جواب بدید من 3تا بازی تو هفته های مختلف خریدم ac3 و hitman بعدش cod bo2 هر سه تاش وقتی میرفت تو بازی بعد یه مدت دیسک نمیچرخید ولی کنسولم فیریز نمیکرد ac3 را ر عوض کرد گذاشتم درست شد هیتمن هم عوض کرد درست شد بعد میگه لنزت ضعیفه حالا cod امروز خریدم دیسکش بعد دموی اول بازی دیگه نمیچرخه میخوام بدونم مشکل ربطی به لنز داره چون دیگه کفرما در اورده میخوام ببینم راست میگه اگه راست نمیگه لنزت ضعیفه میخوام فردا برم یکم چیز بارش کنم بیام احساسات یک گیمرا که میدونید مخصوصا
یارو اس ام اس میده میگه تخصص ما نشانه برتری ما:(
100 دصد ضعیف شده شک نکن دستگات چیه ؟ فت ؟
برق رو ازش جدا کن کلا هارد هم جدا کن دوباره بزن امتحان کن درست نشد بده تعمیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or