سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این به خاطر این هستش که بازی بصورت 97 درصد رایت شده که یا توی بازی نمیره یا بعد از چند دقیقه ارور میده
نمیدونم چرا با بعضی از این بازیای 97 درصد رایت شده مشکل داره و بعضی های دیگه رو مثل آب خوردن اجرا میکنه . در ضمن همونطور که گفتم فروشنده وقتی گذاشت تو اون دستگاه راحت همه رو اجرا میکرد . ممکنه مشکل از لنز باشه ؟البته بعید میدونم چون کلا" شاید 15 -20 تا بازی باهاش انجام داده باشم

سلام دوستان
یه مدت نسبتا طولانی هست که دست به 360 نزدم و می خوام بعد از مدت ها برم سراغش.
این مدت کلا از جریان اپدیت ها و فریمور ها دور بودم یه سری سوال دارم.
اخرین بازی ای هم که من با 360 ام بازی کردم DEUS EX : HR بود و یه اپدیتی هم اومده بود که با نصبش هیلو ریچ و COD BO دیگه قابل اجرا نبودن.(کسی می تونه تقریبی بگه LT چند رو کنسولم نصبه چون یادم نمی یاد درست) دستگاهم هم یه Elite هست با درایو Lite on
-----------
الان من می خوام Halo 4 رو بازی کنم.لایو هم دسترسی ندارم متاسفانه و فقط بخش تکنفرش برام مهمه.دقیقا چه تغییراتی رو کنسول باید انجام بدم؟LT چند باید بریزم؟این برنز مکس چیه اصلا؟
ممنون

سلام دوستان
یه مدت نسبتا طولانی هست که دست به 360 نزدم و می خوام بعد از مدت ها برم سراغش.
این مدت کلا از جریان اپدیت ها و فریمور ها دور بودم یه سری سوال دارم.
اخرین بازی ای هم که من با 360 ام بازی کردم DEUS EX : HR بود و یه اپدیتی هم اومده بود که با نصبش هیلو ریچ و COD BO دیگه قابل اجرا نبودن.(کسی می تونه تقریبی بگه LT چند رو کنسولم نصبه چون یادم نمی یاد درست) دستگاهم هم یه Elite هست با درایو Lite on
-----------
الان من می خوام Halo 4 رو بازی کنم.لایو هم دسترسی ندارم متاسفانه و فقط بخش تکنفرش برام مهمه.دقیقا چه تغییراتی رو کنسول باید انجام بدم؟LT چند باید بریزم؟این برنز مکس چیه اصلا؟
ممنون
آپدیت: lt3
برنر مکس: به بازیایی میگن که به صورت 100% رایت شده و میشه با اون لایو بازی کرد و فرقش با بازیای معمولی اینه که بازیای معمولی به صورت 97% رایت شده و قابلیت بازی کردن در محیط لایو رو نداره!!!

---------- نوشته در 10:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------

نمیدونم چرا با بعضی از این بازیای 97 درصد رایت شده مشکل داره و بعضی های دیگه رو مثل آب خوردن اجرا میکنه . در ضمن همونطور که گفتم فروشنده وقتی گذاشت تو اون دستگاه راحت همه رو اجرا میکرد . ممکنه مشکل از لنز باشه ؟البته بعید میدونم چون کلا" شاید 15 -20 تا بازی باهاش انجام داده باشم
بازیای 97% که از اسمشون معلومه 3% کم دارن و همون 3% در راحتیه اجرا شدن بازی بسیار کمک میکنه!!!
بازیای دیگه که همون برنر مکس هستن به صورت 100% رایت شده و حتی قابلیت بازی در لایو رو داره!!!

آپدیت: lt3
برنر مکس: به بازیایی میگن که به صورت 100% رایت شده و میشه با اون لایو بازی کرد و فرقش با بازیای معمولی اینه که بازیای معمولی به صورت 97% رایت شده و قابلیت بازی کردن در محیط لایو رو نداره!!!

---------- نوشته در 10:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------

بازیای 97% که از اسمشون معلومه 3% کم دارن و همون 3% در راحتیه اجرا شدن بازی بسیار کمک میکنه!!!
بازیای دیگه که همون برنر مکس هستن به صورت 100% رایت شده و حتی قابلیت بازی در لایو رو داره!!!

دوست عزیز بنده 1 سال میشه که تمام بازیام رو خودم 97% رایت میکنم و با همشون هم راحت لایو میزنم و هیچ مشکلی چه از لحاظ لایو و چه کپی کردن رو هارد و اجرای بازی نداشتم تا اینکه این Dishonored بازی درآورد و اجرا نمیشه

دوست عزیز بنده 1 سال میشه که تمام بازیام رو خودم 97% رایت میکنم و با همشون هم راحت لایو میزنم و هیچ مشکلی چه از لحاظ لایو و چه کپی کردن رو هارد و اجرای بازی نداشتم تا اینکه این Dishonored بازی درآورد و اجرا نمیشه

دوست عزیز یه کلک درست کردن اهنگ پخش میکنی با XBOX و بازی نصب میکنین انجامش دادین تا الان .

من دستگام آپدیت LT3 هست تا Tekken tag 2 رو هم خونده ولی هر چی چند بار PES2013و Dead or alive 5 رو میگیرم اجرا نمیکنه کاری نمیشه کرد؟DVD هم اصلا خش نداره ولی ایرور تمیز کردن دیسک یا ریست کنسول میزنه.درایوم هم Lite on هست!

دوستان متخصص تو رو خدا کمک کنید :
آقایون من Xbox ام ماله 4 سال پیش هست ، جدیدا ( بعد از قضیه همون97% و ... ) دیگه اصلا بازی ها رو درایو دستگاه نمیخونه!! من فقط 2 تا بازی 97% انجام دادم ( اونم چون نمیدونستم ) اما بقیه همه برنر مکس بوده ، ولی یادمه باره اول که برنر مکس گرفتم همون باره اول بازی نصب میشد ، اما الان ( بعده 3 ماه ) میخوام بازی رو نصب کنم بالاخره یک جاییش ارور میده! بازی رو که اصلا بالا نمیاره که هیچ ، نصبم نمیکنه ( مشکل از دیسکم نیست ) ، حالا دوستان مشکل از کجاست به نظرتون؟ یعنی مشکل از لنز دستگام هست؟ من تو کله این 4 سال فقط بتونم بگم 8 بار فیلم روش نگاه کردم و کلا 3 تا بازی بوده که رویه هارد نصب نبوده و من بازی کردم. یعنی با این حال بازم لنزم مشکل داره؟ + امروز رفتم، فروشنده گفت شاید از لنز نباشه شاید از موتور دستگاهت باشه که بازی ها رو نصب نمیکنه و ... !8-|

دوستان میشه صدای هدست رو زیاد کرد ؟
من هدست رو مستقیم به پشت ایکس باکس وصل کردم , اما متاسفانه صدا تا یه حدی بیشتر نمیشه چون روی هدست دکمه Volume نداره.
میشه کاریش کرد که صداش بیشتر بشه ؟ اتصالی چیزی داره ؟

آقا من یه 360 چهار گیگ افتاده دستم آکبند . میخاستم مال خودمو که 250 گیگ براق هست بفروشم و این آک رو نیگه دارم (هاردو نیگه دارم) . دوستان صلاح میدونین . 4 گیگ ها خرابی اینا نمیدن که . کیفیت بوردشون اینا خوبه ؟

همه درایو های اسلیم لایتون هستن ؟

آقا من یه 360 چهار گیگ افتاده دستم آکبند . میخاستم مال خودمو که 250 گیگ براق هست بفروشم و این آک رو نیگه دارم (هاردو نیگه دارم) . دوستان صلاح میدونین . 4 گیگ ها خرابی اینا نمیدن که . کیفیت بوردشون اینا خوبه ؟

همه درایو های اسلیم لایتون هستن ؟

یکی نبود جواب ما و بده ؟

ببخشید این سوال رو می پرسم عزیزان

برای آپدیت کردن Xbox آیا آموزشی هست که خودمون براحتی انجام بدیم با دانلود کردن و .... ؟

که اصلا مشکلی برای دستگاه ایجاد نشه

ممنون

ببخشید اگر سوالم نا بجا بودو ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or