issac clarck
کاربر سایت
عزیزم مشکل اسلیمه دیگه.. سنسورش یهو قاطی میکنه.. بدون اینکه تکونش بدی چراغ 1 و 2 عوض میشه.. مال منم همینطوره
عزیزم مشکل اسلیمه دیگه.. سنسورش یهو قاطی میکنه.. بدون اینکه تکونش بدی چراغ 1 و 2 عوض میشه.. مال منم همینطوره
بخاطر یک چراغ ؟؟آخه مگه Slim مشکلات سری Fat رو برطرف نکرده؟یعنی Arcade و Elite این مشکلات رو ندارن؟اگه این جور باشه فامیل من یه آرکید داره ازش بردارم.
آخه مگه Slim مشکلات سری Fat رو برطرف نکرده؟یعنی Arcade و Elite این مشکلات رو ندارن؟اگه این جور باشه فامیل من یه آرکید داره ازش بردارم.
:-bاگه ان کنسول فت باشه بله هستش و میشه با جی تگ سی پی یو کی رو در اورد و بعد ناند رو رمز گشایی کرد و دی وی دی کی رو در اورد.سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم بچه ها
می خواستم بدونم اگر یه کنسول درایور نباشه و key اون هم موجود نباشه راهی هست که درایو جدیدی به کنسول شناسوند؟
ممنونم
موفق باشد
من وقتی میخواستم به لایو وصل شم همون طور که همه میدونن بهم گفت که به آدیتی رو نصب کنم . این کار رو کردم اما بعد اون تب موزیک و ویدو و پیکچرم رفت تو تب اپس. این موضوع عادی هست یا نه؟
سلام
من تازه بتل 3 خریدم
dvd اولیش برای بافت های hd هست
حالا میگه 1.5 گیگ حجمشه
ولی توی هارد داخلی کنسولم که 1.7 گیگه میگه نمیشه
میگه هارد های دیگر را انتخاب کنید
من یه اسلیم 4 گیگ دارم
کمکم کنین اینطوری بازی شبیه کالاف 1 شده![]()
سلام
x360 مدل 2007 من چند وقت پیش یک چراغ داد و اسلیم گرفتم
حالا می خوام پروفایل کنسول قدیمی رو به جدید انتقال بدم اما می نویسه کروپ شده
ایا راه حلی برای انتقال ان وجود دارد؟
سلا بر همه دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده /یه مدتی بازی تکن تگ 2 رو گذاشتم رو کنسول و اپدیتش رو کردم و داشبورد کنسول حالا 15574 هستش و دقیقا تو اجرا کردن بازی ها مشکل داره بازی ها رو ارور میده لطفا رهنمایی کنید
کمک...