سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از اون بازیهایی که ریجنشون فری هست می تونم استفاده کنم؟

چقدر من بدشانسم!!!آداپتور وصل کردم به دستگاه زدم تو برق یهو فیوز پرید دوباره اینبار آداپتور رو از دستگاه در آوردم زدم به برق بازم فیوز برق پرید
زنگ زدم به فروشنده گفتن که احتمالاً ولت(یا وات نمی دونم)آداپتور با جریان برق شهر همخونی نداره یا آداپتور رو بیارید عوض کنیم یا تبدیل به سر راه آداپتور بزنید
شما نظری در این مورد ندارید؟

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Beta-5

آخرین ویرایش:
فک کنم بتونی از ایکس باکس لایو پروفالت رو دانلود کنی

---------- نوشته در 12:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 PM ارسال شده بود ----------

این صدای خرخر ربطی به برنرمکس یا معمولی بودن دیسک نداره اول دیسک رو عوض کنید اگر باز همچین صدایی داشت کنسول رو پیش یک تعمیرکار ببرید

می دونی که ممکنه اشکال از چی باشه ؟
آیا امکان این هست که درایو رو تعویض کنم و یه درایو جدید نصب کنم ؟
اگر دوباره آبدیت LT3 بریزم درست نمی شه ؟
آخه می خوام قبل از اینکه دست کسی بدمش خودم بدونم مشکلش از چیه ؟

می دونی که ممکنه اشکال از چی باشه ؟
آیا امکان این هست که درایو رو تعویض کنم و یه درایو جدید نصب کنم ؟
اگر دوباره آبدیت LT3 بریزم درست نمی شه ؟
آخه می خوام قبل از اینکه دست کسی بدمش خودم بدونم مشکلش از چیه ؟

شما یکبار درایو رو باز کن دوباره ببندش ببین بازم صدا میده یا نه

من اگه به لایو وصل بشم برای اولین بار و بازی نکنم وقط میخوام ببینم چه خبره دست گاهم بن نمیشه کنسولlt3هست.

نه.به احتمال زیاد.(به احتمال زیاد گفتم چون هیچ چیزی 100% نیست)
حواستون باشه تو دستگاه بازی ای نباشه حتی اگه نمیخواین بازی کنید.

من اگه به لایو وصل بشم برای اولین بار و بازی نکنم وقط میخوام ببینم چه خبره دست گاهم بن نمیشه کنسولlt3هست.
اگه LT3 دارین با خیال راحت برین ولی بازی داخل دستگاه نزارین اگه برنرمکس نیست بازیاتون . موفق باشین .

دو سوال دیگه
میشه در لایو وب گردی کرد؟
ویروس نمیاد تو دستگاه.

نه.اینم از دسته گل های سیاست مسخره ی ماکروسافته که نمیشه وبگردی کرد.البته یه سری شبکه های اجتمایی و تلوزیونی و... رو تو خودش داره که اونم به لطف شیلترینگ و سرعت گند استفاده ی خاصی نمیشه کرد.
دومی هم نه.

مشکل در اجرای بازی

سلام دوستان محترم
من xbox رو خیلی وقت پیش خریدم حدود 3 یا 4 سال پیش دشبردم قدیمی بود یعنی نه اواتار داشت نه خیلی چیزای دیگه کنسول رو به مودم وصل کردم اپدیت کردم بهد که اپدیت تموم شد دشبردم جدید شد و چیزای دیگه ای رو هم که میخواستم داشت فقط مشکل اینه هر بازی رو که میزارم اجرا شه یه صفحه سفید میاد که به چند زبان دنیا این ارور رو نوشته:
to play this disk put it in an xbox 360 console
قبلا هم دستگاه رو بیرون نبردم برای اپدیت و این اولین باری بود که اپدیت کردم از راهنماییتون ممنون میشم.

درود
من یک مشکلی داشتم من الان برای بار سوم دیسک جدید Forza Motorsport 4 جدید خریدم و نصب کردم رو دستگاه ولی هر دفعه بعد از 5 دقیقه تو بازی این ارورو میده:Failed to authourize the disk میشه لطفا کمک کنید. ممنون:d

سلام
من تو ایکس باکس خیلی جدیدم و هر چی تو تاپیکا گشتم نتونستم جواب دو تا سوالمو پبدا کنم:
۱- تلویزیون من مدل la32s81b سامسونگ هست . به همراه ایکس باکسم که پریروز خریدم یه کابل HDMI هم خریدم ولی وقتی به پورت lcd م وصل می کنم یا اصلا تصویر نمی ده یا اگرم می ده یه سری خط های موازی نا منظم رنگی میاد . با هزار بد بختی و خاموش روشن کردن دستگاه بالاخره نصف تصویر دستگاه روی TV افتاد با کیفیت خیلی پایین که تونستم برم تو تنظیمات دستگاه تو Display و همه حالتهای ممکنه از جمله 1080i رو که مطمینم تلویزیونم ساپورت می کنه (‌چون یه رسیور HD دارم که خروجیش رو با HDMI می گیرم با کیفیت 1080i) رو امتحان کردم ولی بازم تصویر درست نشد. با دو تا کابل دیگه مم که مال دستگاهای دیگم هست هم ایکس باکسو وصل کردم بازم همین بساط هست... با کابل خود xbox هم که کیفیت پایینه...
۲- به همراه دستگام دو تا پک باتری ریشارژبل هم خریدم ولی یه ساعتم که با usb به دستگام وصل می کنم بازم شارژ تو خودشون نگه نمی دارن و سریع آلارم شارژ می دن؟؟!؟! به نظر شما می تونم با تبدیل آیفون به برق وصلشون کنم ۷-۸ ساعت تا ببینم شارژ میشه یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or