سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسی از راهنماییت
من می خوام بدونم مشکلم چیه چرا بدون اینکه نصب کنم میشه بازی کرد ولی با نصب کردن دیگه نمی تونم بازی کنم و این ارور رو میده
ّFailed to authorize disc
خواهش میکنم اگر امکان داره یه راه حل درستی به من بدین.
البته یه تعداد بازی هم دارم که بدون هیچ مشکلی هم با نصب شدن هم بدون نصب شدن اجرا میشن.
این بازی هایی که خراب بودن رو یکبار بردم و DVD هاشو عوض کردم باز هم همین مشکل رو داره
شما اون کاری رو که گفتم کردی ؟ بازم نشد؟
اگه نشد برو بازی بنرمکس بگیر دیگه نیازی به ریپ موزیک هم نداره قمتش هم بین8 تا 11 هزار هست.

---------- نوشته در 03:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:50 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من فلشو برا هارد ایکس باکسم کانفیگ میکنم بعدش مثلا دو سه باز خاموش روشن کنم ایکس باکسو دیگه بعوان هارد نمیشناسه
نمیدونم والا ولی میگردم شاید بتونم جوابی پیدا کنم.

سلام.
من xbox360 slim دارم. چند روز پشی دادم برام lt3+ ریختن. الان که میخوام به وایرلس وصل شم error میده این پیغامو میده :
to use a wireless internet connection, connect an xbox360 wireless networking adaptor to your console
.
. مشکل کجاست ؟ چرا نمیتونم کانکت شم ؟؟
ایا نصاب مودمو سرقت کرده ؟
از کحا بفهمم که مودمو برنداشتند ؟؟

لطفا کمکم کنید !!!

سلام.
من xbox360 slim دارم. چند روز پشی دادم برام lt3+ ریختن. الان که میخوام به وایرلس وصل شم error میده این پیغامو میده :
to use a wireless internet connection, connect an xbox360 wireless networking adaptor to your console
.
. مشکل کجاست ؟ چرا نمیتونم کانکت شم ؟؟
ایا نصاب مودمو سرقت کرده ؟
از کحا بفهمم که مودمو برنداشتند ؟؟

لطفا کمکم کنید !!!

بله ممکنه یادش رفته باشه برو سمتش و بهش بگو بدون مشکل بهت تحویل میده.
بعضی وقتا پیش میاد

سلام دوستان.

من تقریبا 3 سالی است X360 دارم.مبتدی هم هستم.فقط بازی میکنم.آپدیت و ... رو میدم بیرون برام انجام بدهند.

سوالم این است که ایا j tag خطری داره ؟ چون خیلی ها رو دیدم دستگاه رو jtag نکردند و دلیل رو پرسیدم گفتن خطرناکه و دما رو میبره بالا...

من برای dlc میخوام بدم jtag کنند.اگر حتی 1 درصد خطر داره لطفا بگید.

ممنون.

سلاممتشکرم از راهنماییتاین کاری که گفتی انجام دادم. باز هم اولش شروع کرد به خوندن DVD و صداهای خرخر می داد بعد هم همون ارور رو داد و ریست شد.به نظر شما مشکل من با DVD برنر مکس حل میشه و نیاز به کار تعمیرات یا تنظیم کردن چیزی نیست ؟آیا لازم نیست بدم دوباره LT3 بریزن روش ؟

سلام دوستان.

من تقریبا 3 سالی است X360 دارم.مبتدی هم هستم.فقط بازی میکنم.آپدیت و ... رو میدم بیرون برام انجام بدهند.

سوالم این است که ایا j tag خطری داره ؟ چون خیلی ها رو دیدم دستگاه رو jtag نکردند و دلیل رو پرسیدم گفتن خطرناکه و دما رو میبره بالا...

من برای dlc میخوام بدم jtag کنند.اگر حتی 1 درصد خطر داره لطفا بگید.

ممنون.

خطرش حین کار هستش
دست فرد بی تجربه نده برای RGH
بده آدمش برات انجام بده . باور کن بعضی وقتا یه سری کارا می بینم که فقط خود خدا پادر میونی کرده که بلایی سر دستگاه نیومده .
دما بالاتر میره یه کم
ولی قابل حله با افزایش نرم افزاری دور فن
دیگه یه عمر با خیال راحت بازی کن .

سلام دوستان پروفایل من corrupted شده:(
ولی درست قبل از این اتفاق به لایو وصل شدم و اکانت ساختم حالا چطوری میتونم پروفایلم رو ریکاوری کنم؟:-/

فک کنم بتونی از ایکس باکس لایو پروفالت رو دانلود کنی

---------- نوشته در 12:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 PM ارسال شده بود ----------

سلاممتشکرم از راهنماییتاین کاری که گفتی انجام دادم. باز هم اولش شروع کرد به خوندن DVD و صداهای خرخر می داد بعد هم همون ارور رو داد و ریست شد.به نظر شما مشکل من با DVD برنر مکس حل میشه و نیاز به کار تعمیرات یا تنظیم کردن چیزی نیست ؟آیا لازم نیست بدم دوباره LT3 بریزن روش ؟

این صدای خرخر ربطی به برنرمکس یا معمولی بودن دیسک نداره اول دیسک رو عوض کنید اگر باز همچین صدایی داشت کنسول رو پیش یک تعمیرکار ببرید

دوستان من اسلیم دارم 4 گیگ ال تی 3 با اخرین اپدیت بازی مکس پین
الان دو سه روزه که هیچ بازی رو نمیخونه حتی برنر مکس اگه میشه بگید مشکل چیه
همش ارور unreadable یا status code میده فیفا 12 رو هم که کلا اجرا نمیکنه ینی هیشکدوم از اون ارورا رو هم نمیده
کسی نبود ؟:(

ببخشید من یه آرکید آکبند امروز گرفتم که ریجنش ntsc u هست یا همون ntsc uc !!
خوب به نظر شما jtag کنم و قید لایو رو بزنم و دستگاه ریجنش فری بشه بهتره یا از همین استفاده کنم و بگردم دنبال بازیهای مخصوصش؟

ببخشید من یه آرکید آکبند امروز گرفتم که ریجنش ntsc u هست یا همون ntsc uc !!
خوب به نظر شما jtag کنم و قید لایو رو بزنم و دستگاه ریجنش فری بشه بهتره یا از همین استفاده کنم و بگردم دنبال بازیهای مخصوصش؟

اگه واقعا آنلاین باز هستی خوب جی تگ نکن ولی اگه دنبال دردسر نمیگردی جی تگ کن خیال خودتم راحت کن

اگه واقعا آنلاین باز هستی خوب جی تگ نکن ولی اگه دنبال دردسر نمیگردی جی تگ کن خیال خودتم راحت کن

آنلاین که فقط فیفا اونم فقط اولتیمیت تیم که عشقه
از اونور امکاناتی که بعد جیتگ باز میشه هست
نمی دونم والا عین چی تو دو راهی گیر کردم
راستی نگفتید بازیهای ریجن NTSC u کم هستند یا نه؟و اینکه این نوع کنسول مشکل دیگه ای که نخواهد داشت؟
ممنون از شما

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Beta-5

آنلاین که فقط فیفا اونم فقط اولتیمیت تیم که عشقه
از اونور امکاناتی که بعد جیتگ باز میشه هست
نمی دونم والا عین چی تو دو راهی گیر کردم
راستی نگفتید بازیهای ریجن NTSC u کم هستند یا نه؟و اینکه این نوع کنسول مشکل دیگه ای که نخواهد داشت؟
ممنون از شما

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Beta-5

من خودم تهران میشینم خیلی کم گیر میاد حالا شما که اهل تهران هستی یه سر برو پشت شهرداری (توپخونه) ببین چجوریاست
فرق دیگه ای با پال نداره فقط رجیونش فرق داره همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or