p.h.d
کاربر سایت
برد های ماتریکس برای جیتگ کردن خوبه یا نه؟
هیچ کس نمیدونه؟
یا هیچ کس جواب نمیده؟
بله بردش خوبه از برد cool runner هم میتونید استفاده کنید برد خوبیه
برد های ماتریکس برای جیتگ کردن خوبه یا نه؟
هیچ کس نمیدونه؟
یا هیچ کس جواب نمیده؟
بله بردش خوبه از برد cool runner هم میتونید استفاده کنید برد خوبیه
قیمت برا جی تگ کردن تو این قیمتی که شما داری خوبه.سلام.
دسته اسلیم تو اهواز چنده؟ (اصل)
بیرون برا جیتگ چند بگیرن خوبه؟
130 خوبه؟
100 چطور؟
درایوم رو بخوام عوض کنم بخواد لایت ان بزاره 70 خوبه؟
اگه نه چند خوبه؟
یه باحالتون جواب ماروهم بدهدوستان من اسلیم دارم 4 گیگ ال تی 3 با اخرین اپدیت بازی مکس پین
الان دو سه روزه که هیچ بازی رو نمیخونه حتی برنر مکس اگه میشه بگید مشکل چیه
همش ارور unreadable یا status code میده فیفا 12 رو هم که کلا اجرا نمیکنه ینی هیشکدوم از اون ارورا رو هم نمیده
سه حالت دارهسلام دوستان وقتی بازی میکنم وسط بازی دستگاه هنگ میکنه و بوق میزنه کسی میدونه مشکلش از کجاست؟
شما یه آهنگ رو ریپ گن رو دستگاه بعد آهنگ رو اجرا کن و بازی رو هم از رو هاردت اجرا کن بعد که رفتی تو بازی دکنه سبزxکه وست دسته هست رو برن برو تو منو مدیا آهنگ تو پاز کن و به بازیت ادامه بده.سلام
من هم یه همچیم مشکلاتی دارم
چند تا بازی دارم Gear of war 3 و ninja gaiden 3 و gost rocon که وقتی بدون نصب کردن بر روی هارد بازی می کنم مشکلی ندارن اما وقتی نصبشون می کنم و اجرا می کنم درایو شروع میکنه به خرخر کردن و بعد هم ارور دیسک میده و دستگاه ریست میشه. البته یه تعداد بازی هم دارم که نصب کردم و بدون هیچ مشکل یا سر و صدایی اجرا میشن مثل kambat یا چند تا بازی کینکت.
لطفا منو راهنمایی کنید . آخه 1300000 پول دادم هنوز یک ماه نشده داره کار میکنه
شما یه آهنگ رو ریپ گن رو دستگاه بعد آهنگ رو اجرا کن و بازی رو هم از رو هاردت اجرا کن بعد که رفتی تو بازی دکنه سبزxکه وست دسته هست رو برن برو تو منو مدیا آهنگ تو پاز کن و به بازیت ادامه بده.
موفق باشی.