سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان جدیدا Xbox من اچیومنت که آزاد میکنه نشون نمیده... یعنی دیگه وسط بازی نمی نویسه Achivment unlocked ... ولی وقتی میام تو دشبورد نگاه میکنم تا چنتا اچیومنت باز کرده و من نفهمیدم...

جریان چیه؟ چیکار کنم درست شه؟

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

خوب این راه حلی نداره؟ من می خوام بفهمم اچیومنت آزاد می کنم....!

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

با سلام.
یه سوال داشتم اینکه دستگاه من 4بار!!!!سه چراغ!!!!! شد.:d:d:dالبته نمیدونم چرا خراب نشد.بعد من دستگامو 4 سال دارم.
حالا علت خراب نشدن دستگاه چیه؟

Dashboard Update 2.0.15574.0

سلام. آقا من امروز ورژن 2.0.15574.0 رو دانلود کردم و ورژن قبلم 2.0.14719.0 بود.
این ورژن جدید رو بعده دانلود ریختم روی فلشم یعنی همون توی روت اصلی بدونه تغییر دادن اسم و داخل فلش هم کلا" خالی کردم و فقط همین فولدر $systemupdate توشه و فرمت فلشمم
FAT 32 هستش.
کنسول رو روشن کردم دیسک بازی رو درآوردم. کنسول رو خاموش کردم و فلش رو از جلوی کنسول وصل کردم آخه کنسول من 250 گیگ هستش. بعد که کنسول رو روشن کردم ازم خواست که آپدیت کنم و وقتی که روی Yes کلیک کردم یه درجه سریع پر شد حدود 5 ثانیه و بعد یه صفحه جدید باز شد که ارور داد !!!!!
از صفحه ارور عکس گرفتم و واستون گذاشتم.
خواهش میکنم حتما" ببینید و کمکم کنید. هر بار هم که کنسول رو خاموش و روشن میکنم این صفحه سفید ظاهر میشه !!!
http://axgig.com/images/87926273924591424577.jpg

راستی LT+v3.0 هم روو کنسولم نصبه.

سلام من هفته گذشته یه Xbox 360 GOW خریدم و به همراهش کینکت هم گرفتم من حدود 20 تا بازی هم خریدم از همین بازی های کپی شده معمولی ولی از این 20 تا 5 تا از بازی ها رو وقتی میزارم توی درایو یا اجرا نمیشن یا نصب نمیشن در واقع وقتی دیسکت سریع می چرخه مشکلی نداره ولی وقتی داره آروم آروم میچرخه ( روی همین بازی هایی که اجرا نمیشن) یه صدای خرخر میده بعد ارور میده که دیسکت faile شده ولی روی بقیه بازی ها مشکلی نداره و به راحتی نصب واجرا میشن
به نظر شما مشکل از درایو هست یا از دیسکتها چطوری می تونم تستش کنم

سلام من هفته گذشته یه XBOX 360 GOW خریدم و به همرلهش هم یه کینکت گرفتم و 20 تا بازی (از همین 2500 تومنی ها) هم خریدم که از این 20 تا بازی 5 تاشون رو وقتی میزارم توی داریو و درایو با سرعت زیاد می چرخه خبر نیست ولی وقتی سرعتش کم میشه شروع میکنه به خرخر کردن و در نهایت هم ارور میده و یا بازی اجرا نمیشه و یا اگر هم اجرا بشه (یا نصب بشه ) همون اول شروع بازی ارور میده و کنسول ریست میشه یا هنگ میکنه .........
به نظر تون مشکل از دیسکت ها هست یا درایو کنسول مشکل داره ؟
بقیه بازی ها مشکلی ندارن و به راحتی اجرا میشن...
متشکرم اگر راهنمایی کنید مرا ...!

سلام من هفته گذشته یه XBOX 360 GOW خریدم و به همرلهش هم یه کینکت گرفتم و 20 تا بازی (از همین 2500 تومنی ها) هم خریدم که از این 20 تا بازی 5 تاشون رو وقتی میزارم توی داریو و درایو با سرعت زیاد می چرخه خبر نیست ولی وقتی سرعتش کم میشه شروع میکنه به خرخر کردن و در نهایت هم ارور میده و یا بازی اجرا نمیشه و یا اگر هم اجرا بشه (یا نصب بشه ) همون اول شروع بازی ارور میده و کنسول ریست میشه یا هنگ میکنه .........
به نظر تون مشکل از دیسکت ها هست یا درایو کنسول مشکل داره ؟
بقیه بازی ها مشکلی ندارن و به راحتی اجرا میشن...
متشکرم اگر راهنمایی کنید مرا ...!

منم يه هفته بود كه اسليم250 گرفته بودم و دقيقا همين مشكل شما و صداهاي عجيب و غريب رو در اجراي دو تا از بازي ها از درايو ميشنيدم ولي با چند بار روشن و خاموش كردن دستگاه مشكلم حل مي شد(بازي را داخل درايو بزار و دستگاه را خاموش كن و مجددا روشن كن و منتظر باش تا دي وي دي رو بخونه).
البته اينكار را بايستي چندين بار متوالي تكرار كني تا شايد فرجي بشه(براي من كه فرجي شد).

سلام من هفته گذشته یه Xbox 360 GOW خریدم و به همراهش کینکت هم گرفتم من حدود 20 تا بازی هم خریدم از همین بازی های کپی شده معمولی ولی از این 20 تا 5 تا از بازی ها رو وقتی میزارم توی درایو یا اجرا نمیشن یا نصب نمیشن در واقع وقتی دیسکت سریع می چرخه مشکلی نداره ولی وقتی داره آروم آروم میچرخه ( روی همین بازی هایی که اجرا نمیشن) یه صدای خرخر میده بعد ارور میده که دیسکت faile شده ولی روی بقیه بازی ها مشکلی نداره و به راحتی نصب واجرا میشن
به نظر شما مشکل از درایو هست یا از دیسکتها چطوری می تونم تستش کنم

یکی از ویژگی های Xbox Slim این بود که سر صدای کمتری نسبت به سری های قبلی داره
با این چیزایی که شما گفتید ، فکر کنم DVD-Rom ایکس باکستون مشکل داره

البته اینم بگم که LT کردن دستگاه هم باعث همچین مشکلاتی میشه !!!

1) اینکه DVD-Rom سیستم باز میشه و از حالت اورجینال خارج میشه
2) LT کردن باعث میشه DVD-Rom با سرعت بیشتری DVD رو بخونه و سر صدای بیشتری کنه
ولی خب نباید مشکلی واسه اجرای بازی داشته باشه

کمک ... Microsoft Xbox 360 Limited Edition Gears of War 3 - 320GB

با سلام
دستگاه Microsoft Xbox 360 Limited Edition Gears of War 3 - 320GB را تازه خریدم که کپی شده نیز هست .اما بازی اورجینال Gears of War 3 که همراه خودش بوده وقتی میزنم Play هیچ اتفاق نمی افته (همراه بازی یه مارت هستش که دارای کد هست و راهنمایی که چگونه به live وصل بشی) اما من می خوام آفلاین بازی کنم .
همچنین 2 تا بازی کپی شده معمولی روی آن گذاشتن انها هم بازی نمی کند . البته هیچ خطایی هم نمی دهد .
لطفا راهنمایی کنید با توجه به اینکه دستگاه جدید هست آیا نیاز به تنظیمات دارد و قضیه بازیهای فوق هم چطوری هست ؟
با تشکر

با سلام
دستگاه Microsoft Xbox 360 Limited Edition Gears of War 3 - 320GB را تازه خریدم که کپی شده نیز هست .اما بازی اورجینال Gears of War 3 که همراه خودش بوده وقتی میزنم Play هیچ اتفاق نمی افته (همراه بازی یه مارت هستش که دارای کد هست و راهنمایی که چگونه به live وصل بشی) اما من می خوام آفلاین بازی کنم .
همچنین 2 تا بازی کپی شده معمولی روی آن گذاشتن انها هم بازی نمی کند . البته هیچ خطایی هم نمی دهد .
لطفا راهنمایی کنید با توجه به اینکه دستگاه جدید هست آیا نیاز به تنظیمات دارد و قضیه بازیهای فوق هم چطوری هست ؟
با تشکر
اگه هیچ بازی رو اجرا نمیکنه احتمالا درایوش رو موقع هک و کپی خور کردن سوزوندن. مگه شما دستگاه رو تو مغازه تست نکردید بعد انجام این عملیات ها؟ من خودم 5شنبه پیش به 4گیگ با کینکت گرفتم تنضیمات اولیه نمیخواست.
بیش مغازه دارش هم بری قبول نمیکنه بت میگه خودت سوزوندیش مگه اینکه گارانتی داشته باشه.

---------- نوشته در 11:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:55 AM ارسال شده بود ----------

اقا من دستگاهم رو یه هفتس که خریدم.خیلی جاها شنیدم که درایوش زود به مشکل میخوره برا همین بازی هارو ریختم رو فلش 16گیگ وسط بازی ارور میده که دیسک نا خوانا میباشد اما فلش رو جدا کنم از رو دی وی دی بازی کنم هیچی نمیگه.مشکل چی هست؟

اگه هیچ بازی رو اجرا نمیکنه احتمالا درایوش رو موقع هک و کپی خور کردن سوزوندن. مگه شما دستگاه رو تو مغازه تست نکردید بعد انجام این عملیات ها؟ من خودم 5شنبه پیش به 4گیگ با کینکت گرفتم تنضیمات اولیه نمیخواست.
بیش مغازه دارش هم بری قبول نمیکنه بت میگه خودت سوزوندیش مگه اینکه گارانتی داشته باشه.

---------- نوشته در 11:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:55 AM ارسال شده بود ----------

اقا من دستگاهم رو یه هفتس که خریدم.خیلی جاها شنیدم که درایوش زود به مشکل میخوره برا همین بازی هارو ریختم رو فلش 16گیگ وسط بازی ارور میده که دیسک نا خوانا میباشد اما فلش رو جدا کنم از رو دی وی دی بازی کنم هیچی نمیگه.مشکل چی هست؟
چون کنسولت رو داشبرد های 14 هست و بازی هات برنر مکس نیست.

میدونی چیه کلا با یو اس بی مشکل داره وصا نکن بهش میزنه میسوزونه . شما برین یه هارد برا خودتون تهیه کنین بازیاتونم برنرمکس تهیه کنین و بازی کنین دیگه هیچ وقت همچین اروری نخواهید دید . موفق باشین .

سلام.
من یه فلش 16 گیگ رو به ایکس باکسم Configure کردم.(مارک فلش Transcend)چند روز بعد وقتی که کنسول رو روشن کردم دیدم,ایکس باکس به عنوان هارد شناسایی نمی کنه و عین یک فلش ساده که دوباره باید Configure بشه شناسایی می کنه!(دوباره به حالت عادی برگشته!)
چند بار این اتفاق افتاده,میترسم الان که Xbox رو روشن میکنم دوباره همین اتفاق بیفته!
مشکل از چیه؟

آقا جوابی نیستی برای این مشکل؟

سلام. من بعضی بازی ها مثل saints row 3 رو تو ایکس باکسم میذارم و پیغام زیر رو میده:
this disc is unreadable
clean the disc whit a soft cloth-1
2-restart the console
میگه نمیتونه دیسک رو اجرا کنه
1-دیکس رو با یه دستمال نرم تمیز کن(دستمال کاغذی و پنبه نه چون این دوتا قاتل دیسک اند )
2-دستگاه رو ریست کن و بازی رو اجرا کن.

---------- نوشته در 11:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 PM ارسال شده بود ----------

میدونی چیه کلا با یو اس بی مشکل داره وصا نکن بهش میزنه میسوزونه . شما برین یه هارد برا خودتون تهیه کنین بازیاتونم برنرمکس تهیه کنین و بازی کنین دیگه هیچ وقت همچین اروری نخواهید دید . موفق باشین .
یو اس بی رو میسوزونه یا دستگاه رو؟ هارد اکستر نال یا هارد کنسول؟بازی بنرمکس چی هست؟

سی دیم تمیز تمیزه. حتی یه بار هم تعویض کردم بازم پیغام داد. رو هارد هم نصب می کنم بازم پیغام میده.چند تا بازی هم که قبلا کار می کرد مثل mw3- assassin's creed revelations-prototype2 و mass effect 3 الان پیغام میده. رو ایکس باکس دوستم هم امتحان کردم کار کرد. به نظرتون مشکل چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or