سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام . من ریجن ایکس باکسم ntsc-j هست و واقعا واسه پیدا کردن بازی فکم اومده پایین ، میخواستم بدونم که نمیشه ریجنو عوض کرد ؟
اگه کسی یه فروشگاه اینترنتی میشناسه که بازیای هماهنگ با ریجن j میفروشن معرفی کنید

سلام . من ریجن ایکس باکسم ntsc-j هست و واقعا واسه پیدا کردن بازی فکم اومده پایین ، میخواستم بدونم که نمیشه ریجنو عوض کرد ؟
اگه کسی یه فروشگاه اینترنتی میشناسه که بازیای هماهنگ با ریجن j میفروشن معرفی کنید
والا کمتر این ریجن بازی ها پیدا میشه.باید تو نت بچرخید تو این بازارچه ها شاید گیرتون اومد یا اینکه کنسولتون رو جی تگ(RGH) کنید تا ریجن فری بشه.

دوست عزیز ارزش نداره اینو جی تگش کنی چون هزینش زیاده و بدرد نمیخوره و لایوم نمیتونی بری پس سعی کن کنسولتو تو بازارچه بزاری برا فروش وقتی فروش رفت کمیم پول بزار یدونه pal بگیر و لذت ببر .

---------- نوشته در 12:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 PM ارسال شده بود ----------

ممنون بابت پاسخت
فقط یه سوال این مشکل نشناختن حافظه فقط برای فلش پیش میاد یا هارد هم ممکنه این مشکل براش پیش بیاد؟
منظورم هارد که به ارکید میخوره نه هارد اکسترنال عادی.
این هارد ها که هک شده اند چه طور؟
فقط برا فلشا این اتفاق میفته برا منکه اینجور بوده هاردم تا حالا نشده . موفق باشین .

سلام
من می خواستم دمای دقیق کنسول رو پیدا کنم چطور میشه پیدا کرد؟
slim 4gig
توحالتی که کنسول هک RGH شده باشه با استفاده از برنامه هایی که هست میشه دماشو فهمید تو حالت عادی همچین امکانی نیست.

درود
در حین بازی مکس3 (دیسک برنر مکس نیست) موقع سیو کردن کنسول پیغاد داد که قادر به سیو نیست بعد که از بازی بیرون اومدم دیدم سیوهای بازی مکس corrupt شدن و با اینکه حدود 9 گیگ فصای ازاد داشت هارد کنسول فقط 4 گیگ رو شناسائی میکنه مشکل چیه؟
یه نکته هم که یادم رفت وقتی توی قسمت storage کنسول میرم یه بخشی به اسم cloud save games یه همچین چیزی وجود داره که میشه disable یا enable ش کرد البته پیغام میده باید به لایو وصل شید.

آخرین ویرایش:
سلام میخواستم ببینم میشه اداپتور فالکون رو به جاسپر زد مشکلی پیش نمیاد؟

آداپتور های Xbox360 فت، نسل قدیم به جدید هاش می خوره، یعنی آداپتور Xenon به همه فت ها می خوره،آداپتور فالکون به خود فالکون و جسپر می خوره، آداپتور جسپر هم فقط به جسپر می خوره و ....

پس آداپتور فالکون رو بزنید به جسپر مشکلی پیش نمیاد

درود
در حین بازی مکس3 (دیسک برنر مکس نیست) موقع سیو کردن کنسول پیغاد داد که قادر به سیو نیست بعد که از بازی بیرون اومدم دیدم سیوهای بازی مکس corrupt شدن و با اینکه حدود 9 گیگ فصای ازاد داشت هارد کنسول فقط 4 گیگ رو شناسائی میکنه مشکل چیه؟
یه نکته هم که یادم رفت وقتی توی قسمت storage کنسول میرم یه بخشی به اسم cloud save games یه همچین چیزی وجود داره که میشه disable یا enable ش کرد البته پیغام میده باید به لایو وصل شید.
کارمون گیره بخدا... :d

من دستگاه باز کردم که تسمه سی دی رامو عوض کنم نحوه کارم اینه که در سی دی رام باز گذاشتم دستگاهو از برق کشیدم دستگاهو باز کردم سی دی رومو باز کردم بعد تسمرو عوض کردم بعدشم در سی دی رامو خودم با دست بستم ولی وصلش کردم سه چراغ شد بوی سوختگی از سی دی رام اومد از برق کشیدم سی دی رامو باز کردم گذاشتم تو دستگاه مشکل حل شد توی بازیم میره فقط این بوی سوختگی ماله چی بود مشکلی پیش نمیاد ؟ لطفا یکی کمک کنه

اقا سلام من مثله اینکه سیم برق درایومو اشتباه وصل کردم درایوم سوخت دادم پشت شهرداری بدون JTAG برام درست کرد گفت برد درایو عوض کردم DVD KEY از توش دراوردم, اگه برد سوخته باشه میشه DVDKEY از اون دراورد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or