والا کمتر این ریجن بازی ها پیدا میشه.باید تو نت بچرخید تو این بازارچه ها شاید گیرتون اومد یا اینکه کنسولتون رو جی تگ(RGH) کنید تا ریجن فری بشه.سلام . من ریجن ایکس باکسم ntsc-j هست و واقعا واسه پیدا کردن بازی فکم اومده پایین ، میخواستم بدونم که نمیشه ریجنو عوض کرد ؟
اگه کسی یه فروشگاه اینترنتی میشناسه که بازیای هماهنگ با ریجن j میفروشن معرفی کنید
سلام . من ریجن ایکس باکسم ntsc-j هست و واقعا واسه پیدا کردن بازی فکم اومده پایین ، میخواستم بدونم که نمیشه ریجنو عوض کرد ؟
اگه کسی یه فروشگاه اینترنتی میشناسه که بازیای هماهنگ با ریجن j میفروشن معرفی کنید
فقط برا فلشا این اتفاق میفته برا منکه اینجور بوده هاردم تا حالا نشده . موفق باشین .ممنون بابت پاسخت
فقط یه سوال این مشکل نشناختن حافظه فقط برای فلش پیش میاد یا هارد هم ممکنه این مشکل براش پیش بیاد؟
منظورم هارد که به ارکید میخوره نه هارد اکسترنال عادی.
این هارد ها که هک شده اند چه طور؟
سلام. میگم اگر بازی های ال تی سه رو باخود دیودی (بدون زدن روی هارد)بازی کنیم به لنز فشار میاد و خراب میشه؟
سلام. میگم اگر بازی های ال تی سه رو باخود دیودی (بدون زدن روی هارد)بازی کنیم به لنز فشار میاد و خراب میشه؟
توحالتی که کنسول هک RGH شده باشه با استفاده از برنامه هایی که هست میشه دماشو فهمید تو حالت عادی همچین امکانی نیست.سلام
من می خواستم دمای دقیق کنسول رو پیدا کنم چطور میشه پیدا کرد؟
slim 4gig
توحالتی که کنسول هک RGH شده باشه با استفاده از برنامه هایی که هست میشه دماشو فهمید تو حالت عادی همچین امکانی نیست.
سلام میخواستم ببینم میشه اداپتور فالکون رو به جاسپر زد مشکلی پیش نمیاد؟
کارمون گیره بخدا... :dدرود
در حین بازی مکس3 (دیسک برنر مکس نیست) موقع سیو کردن کنسول پیغاد داد که قادر به سیو نیست بعد که از بازی بیرون اومدم دیدم سیوهای بازی مکس corrupt شدن و با اینکه حدود 9 گیگ فصای ازاد داشت هارد کنسول فقط 4 گیگ رو شناسائی میکنه مشکل چیه؟
یه نکته هم که یادم رفت وقتی توی قسمت storage کنسول میرم یه بخشی به اسم cloud save games یه همچین چیزی وجود داره که میشه disable یا enable ش کرد البته پیغام میده باید به لایو وصل شید.