سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقایون
من یه باطری شارژی دوراسل انداختم تو دسته ام
خیلی بزرگه به طوری که به سختی درمیاد
جا باطریش نمیشکنه؟
ولی دسته کار میکنه
نه نمیشکنه خیالت راحت

---------- نوشته در 10:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:41 PM ارسال شده بود ----------

سلام
خواهش میکنم جواب بدید
من یه اکس باکس فت دارم. 250 گیگ هارد داره با دو تا دسته
دادم روش lt3 ریختن
اما موقع بازی با مکس پین سه این پیغام رو میده: failed to authorized disk
من فکر کردم از دیسک بازی است رفتم دادم عوض کردم اما باز هم همینه
مشکل از چی هست؟
روی بازی mass effect هم همین مشکل رو دارم
ورژن داشبورد من2.0.14719.0 هستش
ممنونم
لطفا کمک کنید چه کنم

شما اگه این حالت موقعی که بازی رو هارد نصبه برات روی میده مشکل از دیسکت هست که باید بارنر مکس باشه

---------- نوشته در 10:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز من منظورم این هست.وجود داره دسته ای که هم به pc وصل بشه و هم به x360.

628b95d8-979d-4596-8192-326270c61f80.PNG

Extended nine-foot cable that plugs into your console
Integrated headset port for Xbox LIVE® play
Adjustable vibration feedback for a personalized gaming experience
Works with most Windows Vista & Windows 7 PCs
همین دسته های سیم دار ایکس باکس به راحتی روی ویندوز هم جواب میده میتونی با یه برنامه رو کامپیوتر ازش استفاده کنی

سلام
خواهش میکنم جواب بدید
من یه اکس باکس فت دارم. 250 گیگ هارد داره با دو تا دسته
دادم روش lt3 ریختن
اما موقع بازی با مکس پین سه این پیغام رو میده: failed to authorized disk
من فکر کردم از دیسک بازی است رفتم دادم عوض کردم اما باز هم همینه
مشکل از چی هست؟
روی بازی mass effect هم همین مشکل رو دارم
ورژن داشبورد من2.0.14719.0 هستش
ممنونم
لطفا کمک کنید چه کنم

بازی ها رو از روی هارد پاک کن تا درست بشه . اگر میخوای رو هارد بریزی باید دیسک برنرمکس بازی رو تهیه کنی.

سلام به بچه های گل سایت.

اگه پستی که دادم در جا و مکان مناسب خود نیست به بزرگی خودتون ببخشید...چون آشنایی کامل ندارم و بهترین جا و مکان رو در این قسمت دیدم.

یه سوال فنی داشتم. من به تازگی یه XBOX خریدم و آشنایی کامل ندارم. دستگاه من 4 گیگ lt3 هستش...و من یه چند تا بازی از دوستم گرفتم که روی کنسول اون که lt2 هستن قبلا اجرا میشدن.
اما الان این بازی ها نه بر روی کنسول من اجرا میشن و نه بر روی کنسول دوستم...فقط یادآوری کنم که دوستم کنسولش رو آپدیت کرده.
بازی هایی که اجرا نمیشن....Assassins Creed Brotherhood و Assassins Creed Revelations و یکیشون هم BF3 هستش و چند تای دیگه...طبق تحقیقات این بازی ها مخصوص lt2 هستن.
حال آیا راه حل مناسبی برای حل این مشکل هست.

سلام به بچه های گل سایت.

اگه پستی که دادم در جا و مکان مناسب خود نیست به بزرگی خودتون ببخشید...چون آشنایی کامل ندارم و بهترین جا و مکان رو در این قسمت دیدم.

یه سوال فنی داشتم. من به تازگی یه XBOX خریدم و آشنایی کامل ندارم. دستگاه من 4 گیگ lt3 هستش...و من یه چند تا بازی از دوستم گرفتم که روی کنسول اون که lt2 هستن قبلا اجرا میشدن.
اما الان این بازی ها نه بر روی کنسول من اجرا میشن و نه بر روی کنسول دوستم...فقط یادآوری کنم که دوستم کنسولش رو آپدیت کرده.
بازی هایی که اجرا نمیشن....Assassins Creed Brotherhood و Assassins Creed Revelations و یکیشون هم BF3 هستش و چند تای دیگه...طبق تحقیقات این بازی ها مخصوص lt2 هستن.
حال آیا راه حل مناسبی برای حل این مشکل هست.

دوست عزیز اگه میخایین ساده رایت کنین و بازی کنین این روشیکه که من میگو انجام بدین . اول از همه برنامه ایمیج بورنو نصب کنین بعد از بازیاتون ایمیج بگیرین بعد اینکه ایمیج گرفتین اخرین ورژن نرم افزار abg نصبش کنین و اون موقع وصل بشین به اینترنت و گزینه ای زیر موجوده زده لاینچ اونو بزنین و منتظر بمونین چند لحظه تا نرم افزار چند لحظه یه دیتایی دانلود میکنه تا بازیتون اجراشه ، بعد اینکه کار دانلود تموم شد که زودم تموم میشه مشخصه کلا هر دکمه ای از رو کیبوردو فشار بدین صفحه بسته میشه و شما برین اونجایی که ایمیج بازیو ریختین میبینین 3 تا فایل موجوده ولی یه فایل 1 کیلو بایتی هستش شما رو اون دوبار چپ کلیک کنین ، همون لحظه نرم افزار ایمیج بورن باز میشه و شما سرعتو با توجه به dvd9 موجودتون انتخاب کنین و رایت کنین همین و از بازیتون لذت ببرین ولی اینو نمیتونین تو هارد نصب کنین و لایوم نمیتونین باهاش برین . ولی اگه میخایین تو هارد نصب بشه و با اون بازی تو لایو بازی کنین باید رایتر لایتوان بخرین و برنر مکس رایت کنین که دوستان اموزششو تو سایت گذاشتن موفق باشین .

سلام دوستان
من میخوام آواتارم رو بسازم نمیشه.باید به لایو وصل بشم؟
البته یه پیام میده فکر کنم باید داشبوردم رو آپدیت کنم؟؟

مهدی جان برا اواتار درست کردن نیازی به لایو ندارین . برین قسمت تنظیمات اواتار تو منو اصلی داشبورد و راحت درستش کنین .

مهدی جان برا اواتار درست کردن نیازی به لایو ندارین . برین قسمت تنظیمات اواتار تو منو اصلی داشبورد و راحت درستش کنین .
ممنون معین جان ولی از همون جا میرم نمیشه
فکر کنم باید داشبوردم رو آپدیت کنم
البته الان مسافرتم برم خونه آپدیت میکنم

ممنون معین جان ولی از همون جا میرم نمیشه
فکر کنم باید داشبوردم رو آپدیت کنم
البته الان مسافرتم برم خونه آپدیت میکنم

خوب اگه کنسولت LT3 هستش با خیال راحت کنسولتو اپدیت کن و نترس بزار درست بشه . موفق باشی مهدی عزیز .

سلام
دوستان من اطلاعات هارد قبلیم رو به هارد جدید انتقال دادم ولی ..
بعد از انتقال تمام فایل هام از جمله آواتار و سیو ها و ... آواتارم رفته و لباس ها و قیافه نشون داده نمیشه.
روی Edit Avatar هم میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و به اون محیطی که میشه آواتار رو ویرایش کرد نمیره. ممنون میشم کمک کنید.

سلام دوستان
من یه فلش به ایکس باکسم زده بودم که روش سیو میکردم و بازی نصب میکردم، به صورت کاملا ناگهانی ایکس باکسه گفت دیگه نمیشناسمش:|
تو قسمت Storage هم فقط گزینه کانفیگش فعال هست.
چه طوری میشه درستش کرد و سیو ها رو برگردوند؟

سلام دوستان
من یه فلش به ایکس باکسم زده بودم که روش سیو میکردم و بازی نصب میکردم، به صورت کاملا ناگهانی ایکس باکسه گفت دیگه نمیشناسمش:|
تو قسمت Storage هم فقط گزینه کانفیگش فعال هست.
چه طوری میشه درستش کرد و سیو ها رو برگردوند؟
100 درصد سوختهخ و کاریشم نمیشه کرد . برا منم یه فلشم دقیقا همینجوری شد و دیگم درست نشد .

دوستان من ایکس باکسم open try میداد دادم به تعمیرکار گفتم درستش کن اپدیت lt3 هم بنداز روش اما الان بش زنگ میزنم میگه درایو مپ نمیشه و از این حرفا میشه مگه؟ اخه مثلا شانسی گاهی اوقات بازیرو میاورد

دوستان من ایکس باکسم open try میداد دادم به تعمیرکار گفتم درستش کن اپدیت lt3 هم بنداز روش اما الان بش زنگ میزنم میگه درایو مپ نمیشه و از این حرفا میشه مگه؟ اخه مثلا شانسی گاهی اوقات بازیرو میاورد

دوست عزیز کنسولتونو بگیرین و ببرین بدین یه تعمیر کار کار بلد و درستش میکنه . موفق باشین .

open try باید لنز دستگاه عوض شود.

اگر لنز درست باز نشود یا اینکه داریو فرسوده شده باشه سطح نگهدارنده لنز تنظیمش بهم میخوره و قابل تنظیم نیست و باید کلا عوض بشه

در این حالت باید کل درایو را عوض کنید

موفق باشید

100 درصد سوختهخ و کاریشم نمیشه کرد . برا منم یه فلشم دقیقا همینجوری شد و دیگم درست نشد .

ممنون بابت پاسخت
فقط یه سوال این مشکل نشناختن حافظه فقط برای فلش پیش میاد یا هارد هم ممکنه این مشکل براش پیش بیاد؟
منظورم هارد که به ارکید میخوره نه هارد اکسترنال عادی.
این هارد ها که هک شده اند چه طور؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or