سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
سوال من اینه که ایکس باکس من تقریبا مربوط به 9 ماه پیش هست که فکر میکنم LT2 باشه .... وقتی بازی مکس پین 3 رو خریدم خبر نداشتم که LT3 هست ، وقتی دی وی دی رو گذاشتم برام پیغام آپدیت اومد که فکر میکنم بر اساس چیز هایی که خوندم داشبورد رو آپدیت کرده ...
حالا سوالم اینه که من چطور باید LT3 نصب کنم ؟ آیا نیاز هست که بیرون اینکارو برای من بکنن با خودم هم میتونم ؟ ( چون یکی از دوستان به من گفت فقط نیاز به نصب یک فایل هست )
بعد این که بازی های قبلی برام خیلی هم نیست ، فقط میخوام بدونم فیفا ها ( استریت و معمولی ) آیا نیاز به خریداری مجدد دارن ؟ یا خیر ؟
قبلا از جوابتون ممنونم

سلام دوستان سوال این دوستمون سوال من هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان
سوال من اینه که ایکس باکس من تقریبا مربوط به 9 ماه پیش هست که فکر میکنم LT2 باشه .... وقتی بازی مکس پین 3 رو خریدم خبر نداشتم که LT3 هست ، وقتی دی وی دی رو گذاشتم برام پیغام آپدیت اومد که فکر میکنم بر اساس چیز هایی که خوندم داشبورد رو آپدیت کرده ...
حالا سوالم اینه که من چطور باید LT3 نصب کنم ؟ آیا نیاز هست که بیرون اینکارو برای من بکنن با خودم هم میتونم ؟ ( چون یکی از دوستان به من گفت فقط نیاز به نصب یک فایل هست )
بعد این که بازی های قبلی برام خیلی هم نیست ، فقط میخوام بدونم فیفا ها ( استریت و معمولی ) آیا نیاز به خریداری مجدد دارن ؟ یا خیر ؟
قبلا از جوابتون ممنونم

سلام دوستان سوال این دوستمون سوال من هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز ریختن lt3 برا کسیکه اولین باره ندیده چطور کنسول باز میشه و اصلا لحیم کاری بلد نیست توصیه نمیشه چون تو همون باز کردن کنسول چون بلد نیستین میزنین کل خارای کنسولو نابود میکنین و کنسولو به فنا میدین . بعد اینکه بازش کردین باید تا درایو باز بشه و لحیم کاریو اینا داره . کار سخت افزاریه اونیکه دوستتون گفته اپدیت داشتبورده و زمین تا اسمون فرق دارن با هم ، من توصیه میکنم بدین بیرون براتون lt3 بریزن 15 میگیرن میریزن زرنگ باشی 12 میتونی بدی . فیفا 12 نیازی به دوباره رایت کردن نداره ولی قققققفیفا استریت جدیده چون xgd3 هستش باید یا یبار دیگه تهیه کنین برا lt3 یا اینکه ازش ایمیج بگیرین بعد پچش کنین با برنامه abg بعد رایتش کنین همین . موفق باشین .

سلام من یک xbox 360 slim دارم میتونم با موس و کیبرد بازی کنم:-/ فقط بازیهای اول شخص مشکل دارم=((
آداپتور لازم داره یا داخل slimبدون آداپتور هم کار میکنه
مایکروسافت کنترل میسازه - دسته بازی هواپیمایی میسازه بعد کیبورد و موس نمیسازه . الان خیلیا به همین دلیل با PCحال میکنن

سلام من یک xbox 360 slim دارم میتونم با موس و کیبرد بازی کنم:-/ فقط بازیهای اول شخص مشکل دارم=((
آداپتور لازم داره یا داخل slimبدون آداپتور هم کار میکنه
مایکروسافت کنترل میسازه - دسته بازی هواپیمایی میسازه بعد کیبورد و موس نمیسازه . الان خیلیا به همین دلیل با PCحال میکنن
کسی جواب نمیده

کسی جواب نمیده

شما باید این قطعرو پیدا کنیین : XFPS
XFPS%20360+keyboard+mouse.jpg

قدیما 70 الی 90 بود قیمتش ، الان نمیدونم......

سلام.
یه سوال.
من اگه دسته سیمی xbox 360 اصل ماکروسافت که به pc هم وصل میشه رو میشه به xbox وصل کرد؟؟؟
من میخوام دسته سیمی برای pc بگیرم.اگه میخوره سیمی xbox رو بگیرم.
کسی اگه حدود قیمت داره بگه و آیا اصلا پیدا میشه؟؟؟
ممنون

سلام .من یه ارکید LT3 دارم.اومدم از طریق خود دستگاه داشبورد رو اپدیت کردم.(ورژن یکی مونده به اخری بود ،کردم اخری)ولی کل سیوها و پروفایل ها که پرید هیچ،اواتار هم شده یه چیز سفید.تو بازی کردن مشکلی ندارم ولی چیکار کنم اواتار درست شه؟(وقتی پروفایل جدید هم میسازم اواتار نمیاد)

سلام .من یه ارکید LT3 دارم.اومدم از طریق خود دستگاه داشبورد رو اپدیت کردم.(ورژن یکی مونده به اخری بود ،کردم اخری)ولی کل سیوها و پروفایل ها که پرید هیچ،اواتار هم شده یه چیز سفید.تو بازی کردن مشکلی ندارم ولی چیکار کنم اواتار درست شه؟(وقتی پروفایل جدید هم میسازم اواتار نمیاد)

از اینترنت دوباره آخرین ورژن رو دانلود کن بریز رو یو اس بی بزن به اکس باکس دوباره آپدیت کن احتمالا درست میشه.

---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 AM ارسال شده بود ----------

سلام.
یه سوال.
من اگه دسته سیمی xbox 360 اصل ماکروسافت که به pc هم وصل میشه رو میشه به xbox وصل کرد؟؟؟
من میخوام دسته سیمی برای pc بگیرم.اگه میخوره سیمی xbox رو بگیرم.
کسی اگه حدود قیمت داره بگه و آیا اصلا پیدا میشه؟؟؟
ممنون

دوست عزیز دسته ای که ماله کامپیوتر باشه و به اکس باکس بخوره وجود نداره ( یا اگرم داره کم یاب ) اما دسته ی اکس باکس رو میشه کاری که روی کامپیوتر هم باش کار کرد. (آموزششم هم قرار داده شده )

gta : episodes from liberty city در بخش آنلاين نميشه رمز خاصى انجام داد ؟ يا چيز هاى عجيب و غريب مثل كد خاصى چيزى . ميخوام بقيه رو كامل لوله كنم به خاطره همين :دى

ببخشيد اگر اينجا ميپرسم چون جاى ديگه اى جوابم رو ندادن

دوست عزیز دسته ای که ماله کامپیوتر باشه و به اکس باکس بخوره وجود نداره ( یا اگرم داره کم یاب ) اما دسته ی اکس باکس رو میشه کاری که روی کامپیوتر هم باش کار کرد. (آموزششم هم قرار داده شده )

دوست عزیز من منظورم این هست.وجود داره دسته ای که هم به pc وصل بشه و هم به x360.

628b95d8-979d-4596-8192-326270c61f80.PNG

Extended nine-foot cable that plugs into your console
Integrated headset port for Xbox LIVE® play
Adjustable vibration feedback for a personalized gaming experience
Works with most Windows Vista & Windows 7 PCs

سلام
خواهش میکنم جواب بدید
من یه اکس باکس فت دارم. 250 گیگ هارد داره با دو تا دسته
دادم روش lt3 ریختن
اما موقع بازی با مکس پین سه این پیغام رو میده: failed to authorized disk
من فکر کردم از دیسک بازی است رفتم دادم عوض کردم اما باز هم همینه
مشکل از چی هست؟