سلام دوستان
سوال من اینه که ایکس باکس من تقریبا مربوط به 9 ماه پیش هست که فکر میکنم LT2 باشه .... وقتی بازی مکس پین 3 رو خریدم خبر نداشتم که LT3 هست ، وقتی دی وی دی رو گذاشتم برام پیغام آپدیت اومد که فکر میکنم بر اساس چیز هایی که خوندم داشبورد رو آپدیت کرده ...
حالا سوالم اینه که من چطور باید LT3 نصب کنم ؟ آیا نیاز هست که بیرون اینکارو برای من بکنن با خودم هم میتونم ؟ ( چون یکی از دوستان به من گفت فقط نیاز به نصب یک فایل هست )
بعد این که بازی های قبلی برام خیلی هم نیست ، فقط میخوام بدونم فیفا ها ( استریت و معمولی ) آیا نیاز به خریداری مجدد دارن ؟ یا خیر ؟
قبلا از جوابتون ممنونم
سلام دوستان
سوال من اینه که ایکس باکس من تقریبا مربوط به 9 ماه پیش هست که فکر میکنم LT2 باشه .... وقتی بازی مکس پین 3 رو خریدم خبر نداشتم که LT3 هست ، وقتی دی وی دی رو گذاشتم برام پیغام آپدیت اومد که فکر میکنم بر اساس چیز هایی که خوندم داشبورد رو آپدیت کرده ...
حالا سوالم اینه که من چطور باید LT3 نصب کنم ؟ آیا نیاز هست که بیرون اینکارو برای من بکنن با خودم هم میتونم ؟ ( چون یکی از دوستان به من گفت فقط نیاز به نصب یک فایل هست )
بعد این که بازی های قبلی برام خیلی هم نیست ، فقط میخوام بدونم فیفا ها ( استریت و معمولی ) آیا نیاز به خریداری مجدد دارن ؟ یا خیر ؟
قبلا از جوابتون ممنونم
سلام دوستان سوال این دوستمون سوال من هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دستگاه روی LT3 زدم بازی هم LT3 هستش (روی یک دستگاه که LT3 هستش اجرا میشه) ولی واسه من این اررور میده: باید چکار کنم؟
Download IMG_4109.JPG
کسی جواب نمیدهسلام من یک xbox 360 slim دارم میتونم با موس و کیبرد بازی کنمفقط بازیهای اول شخص مشکل دارم
![]()
آداپتور لازم داره یا داخل slimبدون آداپتور هم کار میکنه
مایکروسافت کنترل میسازه - دسته بازی هواپیمایی میسازه بعد کیبورد و موس نمیسازه . الان خیلیا به همین دلیل با PCحال میکنن
کسی جواب نمیده
سلام .من یه ارکید LT3 دارم.اومدم از طریق خود دستگاه داشبورد رو اپدیت کردم.(ورژن یکی مونده به اخری بود ،کردم اخری)ولی کل سیوها و پروفایل ها که پرید هیچ،اواتار هم شده یه چیز سفید.تو بازی کردن مشکلی ندارم ولی چیکار کنم اواتار درست شه؟(وقتی پروفایل جدید هم میسازم اواتار نمیاد)
سلام.
یه سوال.
من اگه دسته سیمی xbox 360 اصل ماکروسافت که به pc هم وصل میشه رو میشه به xbox وصل کرد؟؟؟
من میخوام دسته سیمی برای pc بگیرم.اگه میخوره سیمی xbox رو بگیرم.
کسی اگه حدود قیمت داره بگه و آیا اصلا پیدا میشه؟؟؟
ممنون
دوست عزیز دسته ای که ماله کامپیوتر باشه و به اکس باکس بخوره وجود نداره ( یا اگرم داره کم یاب ) اما دسته ی اکس باکس رو میشه کاری که روی کامپیوتر هم باش کار کرد. (آموزششم هم قرار داده شده )