سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام خدمت همه دوستان عزیز
بنده یه 360 فت دارم میخوام اونو با کابل اپتیکال به سینما خانگی وصل کنم ولی 360 خروجی اپتیکال نداره اگه میشه راهنمایی کنید
اگرم تبدیلی چیزی لازمه لطف کنید اسمشو با جایی که میشه ازش خرید ترجیحا فروشگاه اینترنتی چون شهرستانم بم بگید خیلی واسم حیاتیه
ممنون

سلام!
من با بازی3 max payne آپدیت داشبورد رو انجام دادم اما الان هر بازی رو که اجرا میکنم بعد از 5-6 دقیقه این ارور(failed to authorize disc) رو میده!!اشکال از کجاست؟؟
وقتی بازی رو از رو هارد پاک میکنم درست میشه!!اما وقتی نصبش میکنم باز ارور میده!!
ممنون میشم راهنمایی کنید!!

سلام دوستان عزیز...

ایکس باکس بنده مشکل تصویری پیدا کرده و هنگام استفاده رنگبندی اش به هم می ریزد...
چه کنم...؟!!

yqejzz7m9rvewg2z44.jpg

1tfgryxm58zv719q2.jpg

hqtiiudp5er2mvrjpcd.jpg

jaez5tlp78h8ywlitrqk.jpg

la66ivz6fqzdf98gtu.jpg

با سلام خدمت دوستان
من خیلی تازه واردم و هیچ اطلاعات خاصی ندارم
من فقط دیدم دستگاه رو روشن می کنم میگه آپدیت نا موفقه
رفتم تو سایتش SystemUpdate_14719_USB رو دانلود کردم و رو فلش ریختم و آپدیت شد
الان اکی شده ولی هر بازی رو میزارم اجرا کنه ارور میده که نمی تونه بخونه فکر کنم بازی های کپی رو نمی خونه یا نمی دونم ...
میشه واسه یه آدم مبتذی توضیح بدید چی کار باید کنم

با سلام خدمت دوستان
من خیلی تازه واردم و هیچ اطلاعات خاصی ندارم
من فقط دیدم دستگاه رو روشن می کنم میگه آپدیت نا موفقه
رفتم تو سایتش SystemUpdate_14719_USB رو دانلود کردم و رو فلش ریختم و آپدیت شد
الان اکی شده ولی هر بازی رو میزارم اجرا کنه ارور میده که نمی تونه بخونه فکر کنم بازی های کپی رو نمی خونه یا نمی دونم ...
میشه واسه یه آدم مبتذی توضیح بدید چی کار باید کنم

دوست عزیز ایا همه بازیاتو اجرا نمیکنه یا نه فقط بازی های جدیدتو . الان اگه فیفا داری فیفا 12 بزار ببینم اجرا میشه یا نه . اگه اجرا شد پس باید بازی های جدیدتون که اجرا نمیشنو باید یبار دیگه پچ کنین تا اجراشه . و درا خرم میشه بگی دقیق چه اروری میدی . ولی همون فیفا 12 یا پی اس 12 تست کنین جواب داد بازی جدیداتونو پچ کنین یبار دیگه .

سلام خدمت همه دوستان عزیز
بنده یه 360 فت دارم میخوام اونو با کابل اپتیکال به سینما خانگی وصل کنم ولی 360 خروجی اپتیکال نداره اگه میشه راهنمایی کنید
اگرم تبدیلی چیزی لازمه لطف کنید اسمشو با جایی که میشه ازش خرید ترجیحا فروشگاه اینترنتی چون شهرستانم بم بگید خیلی واسم حیاتیه
ممنون
من خودم با روش anyyet وصل کردم تنها به این صورت میشه وصل کرد!روش دیگه ای نیست متاسفانه!
اگه anyyet نمیدونی چیه برات توضیح بدم!

کسی نیست به ما جواب بده؟؟؟
من با بازی3 max payne آپدیت داشبورد رو انجام دادم اما الان هر بازی رو که اجرا میکنم بعد از 5-6 دقیقه این ارور(failed to authorize disc) رو میده!!اشکال از کجاست؟؟
وقتی بازی رو از رو هارد پاک میکنم درست میشه!!اما وقتی نصبش میکنم باز ارور میده!!
ممنون میشم راهنمایی کنی

!mohsen

ممنون میشم اگه توضیح بدین
در صورتی که سیستم سینمای خانگی خودتون رو به وسیله کابل hdmi به تلویزیون خودتون وصل کرده باشین گزینه ای به نام anyyet براتون فعال میشه که یعنی اتنقال صوتی اطلاعات دیجیتال از طریق کابل hdmi و دقیقا سیستمی مشابه با دیجیتال output داشته و فاقد افت کیفیت هست!در منو های دستگاه بگردین احتمالا قسمتی مرتبط با این موضوع مشاهده میکنین!یا کارتون دستگاه رو نگاه کنین ببینین روش نوشته annyet+!
اگه که داشت میزنین جستجوی دستگاه و بعد که پیدا کرد کار تمومه صدا از طریق سینمی خانگی پخش میشه و خوبی اصلی که داره کنترل صدای سینمای خانگی توسط کنترل تلویزیون!
البته اگه سیستم سینمای خانگیتون قدیمی بود میتونین از خروجی صدا اسفاده کنین که کمی باعث افت کیفیت میشه ولی مشکل اصلی که داره همون نیاز به کنترل سینمای خانگی برای تنظیم صدا!
نمیدونم سینمای خانگیتون چطوریه ولی اگه از این شش باندها باشه صد در داره!اگه نه هم از قدیمی ها باشه استفاده از خروجی صدای تلویزیون راهکار خوبیه!

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:17 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست به ما جواب بده؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنی
بازی هات برنر مکس نیست مشکل از این هست!
نسخه برنر مکس داشته باشی ارور نمیده!

ممنون بخاطر راهنمایی فقط مشکل من اینه که 360 به مانیتور وصله
استفاده از کابل vga تنها راهکار هست اگه گرفتی حواست باشه بهت تقلبی ندن اون که فیش هاش رنگش نقره ای هست اصلیه اون که طلایی هست تقلبی!
تقلبی رو تصویر نویز میندازه!

ممنون از جوابتون!!اما حتی بازی مکس پین هم این ارور رو میده!!
چجوری بارنر مکس کنم؟؟
یعنی این داشبورد جدید به بارنر مکس نیاز داره؟؟چون بازیای قبلیم رو داشبورد قبلیم این ارور رو نمیداد!!بعد از آپدیت اینجوری شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or