سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوع دستگاه شما چیه؟ شما سعی کن دستگاه رو جایی بزاری که تهویه خوبی داشته باشه و بازی ها رو نصب کنی البته اگه آرکید نیستین.

نوع دستگاه Jasper ؛ همه ي بازي هارو هم نصب مي كنم.
خب یه چیزی میگم ولی به نظرتون شاید بی ربط باشه ولی برای خودم پیش اومده که میگم.
شما اگه خودتون میتونین دستگاهتون رو کپی خور کنین اول درایو دستگاه رو به حالت استوک برگردونین و بعد به LT + 2 و یا 3 آپگرید کنین(بستگی داره داشبورتتون چی باشه) و به احتمال زیاد درست میشه. و یا اگه اینکارو نمیکنین یک بار کش دستگاه رو توی قسمت مموری پاک کنین تا درست بشه.

سلام دوستان، من وقتی memory card xbox به کنسول دوستم می زنم می گهprofile corrupted واسه سیو ها هم همین طور کلا هر چی روی memory هست با usb هم همینطور... ولی روی کنسول خودم کار می کنه!!!! مشکل از کجاست؟؟؟ باید چیکار کنم!!!!!

سلام دوستان، من وقتی memory card xbox به کنسول دوستم می زنم می گهprofile corrupted واسه سیو ها هم همین طور کلا هر چی روی memory هست با usb هم همینطور... ولی روی کنسول خودم کار می کنه!!!! مشکل از کجاست؟؟؟ باید چیکار کنم!!!!!

شما وقتی اینکار رو می کنی OWNER تمام سیو ها و پروفایل هات تغییر پیدا می کنه. بخاطر همین شما باید با برنامه ی MODIO این سیو ها رو Rehash And Resign کنی تا آماده بشه برای پذیرفتن یک Owner جدید.

سلام به همگی.....اساتید من یه سوال بسیار مهم داشتم اونم اینکه میشه بازی های xbox360 رو کپی کنم؟مثلا خودم یه بازی از بیرون میخرم بعد یه dvd9 بگیرم میتونم به همون روش معولی کپی بزنم یا روظ خواصی میخواد؟اصلا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب یه چیزی میگم ولی به نظرتون شاید بی ربط باشه ولی برای خودم پیش اومده که میگم.
شما اگه خودتون میتونین دستگاهتون رو کپی خور کنین اول درایو دستگاه رو به حالت استوک برگردونین و بعد به LT + 2 و یا 3 آپگرید کنین(بستگی داره داشبورتتون چی باشه) و به احتمال زیاد درست میشه. و یا اگه اینکارو نمیکنین یک بار کش دستگاه رو توی قسمت مموری پاک کنین تا درست بشه.

يعني اگه من اين كار هارو نكنم X360 مي تركه . چون من الآن كلا نفهميدم بايد چي كار كنم.:blink:

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت اساتید جدید. من یه مشکلی دارم که شاید مشکل نباشه. الان داشبورد 2.0.14699.0 دارم و ال تی 3 دارم و هیچ مشکلی در اجرای بازی ندارم. وقتی می خوام کنسول رو خاموش کنم، قبلا به طور کامل یکدفعه خاموش می شد ولی الان وقتی خاموش می کنم 10 ثانیه فن کار می کنه وبعد جریان برق رو قطع می کنه. این مشکل است؟ اگه هست از کجاست و چه کار باید بکنم؟؟؟؟ :d

چند روزه دستگام بازی gears 3 رو اجرا نمیکنه اولش میاد توو لودینگ دیگه گیر میکنه یعنی داره لود میشه ولی هیچی سه دفه بازی رو عوض کردم ولی بازم هیچی بقیه بازیهارو اجرا میکنه الا این بقیه ی بازی هارو مثه بتمن و ریمن بتل 3 رو اجرا میکنه کسی نمیدونه چش شده؟؟؟

با سلام خدمت اساتید جدید. من یه مشکلی دارم که شاید مشکل نباشه. الان داشبورد 2.0.14699.0 دارم و ال تی 3 دارم و هیچ مشکلی در اجرای بازی ندارم. وقتی می خوام کنسول رو خاموش کنم، قبلا به طور کامل یکدفعه خاموش می شد ولی الان وقتی خاموش می کنم 10 ثانیه فن کار می کنه وبعد جریان برق رو قطع می کنه. این مشکل است؟ اگه هست از کجاست و چه کار باید بکنم؟؟؟؟ :d

کسی نبود؟

سلام بر دوستان عزیز! ممنون میشم راهنماییم کنین! من یه هارد 500گیگ Edata دارم و حدود 400گیگابایتش پره و میخواستم ببینم میشه واسه ایکسباکس هم استفادش کرد؟ در این صورت فایلهامو نباید پاک کنم و یا خودش خودکار پاک نمیشه قات بزنه بیچاره بشم؟

سلام بر دوستان عزیز! ممنون میشم راهنماییم کنین! من یه هارد 500گیگ Edata دارم و حدود 400گیگابایتش پره و میخواستم ببینم میشه واسه ایکسباکس هم استفادش کرد؟ در این صورت فایلهامو نباید پاک کنم و یا خودش خودکار پاک نمیشه قات بزنه بیچاره بشم؟
عزیزه دل فکر کنم باید فرمته خوده 360 بشه پس باید پاک شن حالا باز بپرس بعد واسه استفاده باید هارده اورجینال خوده 360 داشته باشی یا هارده لب تابی هک شده ی 360 باشه

quote_icon.png
نوشته شده توسط shahin wilson
کسی نبود؟

باید بری قسمت Systemبعدش برو گزینه console sttings بعدشstartup and shutdown و گزینه background downloadsرو خامش کن...بهمین سادگی ...بهمین خوشمزگی

quote_icon.png
نوشته شده توسط shahin wilson
کسی نبود؟

باید بری قسمت Systemبعدش برو گزینه console sttings بعدشstartup and shutdown و گزینه background downloadsرو خامش کن...بهمین سادگی ...بهمین خوشمزگی

دمت گرم حل شد ولی چه ربطی به Backgroud downloads داره؟؟؟!!!!!!:blink::crying1::frown::smoke1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or