سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام .. من یک مانیتور 3D LG گرفتم xbox رو با کابل HDMI وصل میکنم ... ولی یه مشکل دارم اینکه نمیدونم از کجا باید صدا بگیرم ..... کابل s/pdif هست که نه تو اتاق اسبیکر گرون قیمت دارم نه سینما خانگی که به اون وصل کنم .. کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟

دوستان کسی راه حلی برا مشکل منو پیدا نکرد ؟ :دی تو fifa کلا موقع پاس دادن چمن یه جورایی برفکی میشه و مخصوصا تو محیط های تاریک تصویر blurry میشه .. محیط های که سایه افتاده بازیکن اطرافش نور میگیره یا موقع پادادن کشیده میشه! کلا تصویر ثابت مشکلی نداره ولی وقتی حرکت هست اینطوری میشه!!

میشه چند تا فول اسم ببری؟؟ تو کامپیوتر اگه رزیولوشن رو بزاری رو 720 خیلی افتضاحه. رو ایکس باکس و پلی 3 هم بازیا همینجوری افتضاحن؟؟

په نه په بازیا 60 فریم و ultra اجرا میشن:))
ممد جان بار ها بهت گفتم دوره این کپسول ها رو خط بکش
یکم خرج کن یه گرافیکه خفن بگیر اونوقت بشین با بازیا حال کن

سلام به تمامی دوستان.
من یه مشکل بزرگ دارم یعنی من آپدیت 14699 را انجام دادم هکم پریده و بازی کپی می زارم میگه dont support disk آیا راهی هست بدون دوباره کپی خور کردن بتونم بازی کپی بازی کنم؟
من LT 2 داشتم

په نه په بازیا 60 فریم و ultra اجرا میشن:))
ممد جان بار ها بهت گفتم دوره این کپسول ها رو خط بکش
یکم خرج کن یه گرافیکه خفن بگیر اونوقت بشین با بازیا حال کن
واقعا نمیدونم چی کار باید بکنم. از طرفی اگه ایکس باکس بخرم یه سه سال مشغولم میکنه. همچنین یه سال پیش آخه من ارتقا داده بودم. از طرف دیگه راست میگی. گرافیک رو کنسولا ضعیفه.

سلام .
دوستان خودم جواب سوالم رو پیدا کردم.
باید بازی رو از تو هارد پاک کنم و دوباره نصب کنم.

---------- نوشته در 06:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:28 PM ارسال شده بود ----------

از آپدیت جدید هم نترسید.
خودم دارم استفاده میکنم.
خیلی عالیه.
lt 2 هم نمیپره.
اینم لینک دانلود از مایکروسافت آپدیت 14699
Usb update
Dvd & cd update

سلام به تمامی دوستان.
من یه مشکل بزرگ دارم یعنی من آپدیت 14699 را انجام دادم هکم پریده و بازی کپی می زارم میگه dont support disk آیا راهی هست بدون دوباره کپی خور کردن بتونم بازی کپی بازی کنم؟
من LT 2 داشتم
دوست عزیز 100% اگه به لایو وصل شدی و اپدیت کردی .اون اپدیت مخفی الان رو کنسولته واین dont support disk به خاطر این اپدیت مخفی هستش.
ولی من نمیدونم اگه به صورت افلاین اپ کنی ایا lt+2 میپره یا نه!
چون اینجا یکی میگه اجرا میکنه یکی میگه اجرا نمیکنه .

دوستانی که خبر های c4 رو دنبال میکنن یه سوال .... یه جا خوندم با اومدن lt3 باید بازی های xgd3 & ap2.5 دوباره براش رایته مجدد بشن .... حالا این رایته مجدد فقط برای نصب روی هارده یا کلا برای اجرا باید دوباره رایت شن؟؟؟

دوستانی که خبر های c4 رو دنبال میکنن یه سوال .... یه جا خوندم با اومدن lt3 باید بازی های xgd3 & ap2.5 دوباره براش رایته مجدد بشن .... حالا این رایته مجدد فقط برای نصب روی هارده یا کلا برای اجرا باید دوباره رایت شن؟؟؟
برای اجرا باید رایت مجددبشن

مشکل در اجرای بازیهای جدید

من کنسولمو به لایو وصل کردم و دیگه بازیها ی جدید رو اجرا نمیکنه به نظرتون میشه درستش کنم؟ آپدیت lt+2 داشتم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or