سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
وقتی بازی های جدید مثل fifa 15 و gta v و call of duty:advanced warfare رو داخل دستگاه میزارم ارورمیده و میگه:unrecognized disk و unreadable disk
چکار کنم؟

یا دیسک خوب رایت نشده یا لنز درایو مشکل پیدا کرده . اگر با بازیهای دیگه مشکل نداره احتمالا دیسک خوب رایت نشده .

بازی های دیگرو میاره
یعنی مشکل از رایت بازیهاست؟ آخه مگه میشه همشون خراب رایت شده باشن؟
مشکل از دستگاه نیست؟(داشبورد دستگاه: 2.0.14719.0)(قدیمیه)

آخرین ویرایش:
دوستان سلام کنسول من جاسبر فت هستش یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی بازی تو کنسول نیست چه افقی چه عمودی بذارم کنسول رو حداقل 20 بار باید اجکت کنم تا درایو باز بشه وقتی هم دیسک توشه 4 پنج بار ،راهی هست برا حل مسکل؟؟

دوستان سلام کنسول من جاسبر فت هستش یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی بازی تو کنسول نیست چه افقی چه عمودی بذارم کنسول رو حداقل 20 بار باید اجکت کنم تا درایو باز بشه وقتی هم دیسک توشه 4 پنج بار ،راهی هست برا حل مسکل؟؟

تنها راهش اینه که دستگاه باز بشه و یک قطعه کوچک هست که باید عوض بشه.

چه قطعه ای؟ خودم چندین بار کنسول رو باز کردم ببینم میشه خودم تعویضش کنم؟
معمولا این مشکلی که شما شرح دادی بر می گرده به یک "کش" داخل رام که به مرور زمان شل میشه و خاصیت انعطاف پذیریش را از دست می ده از طرفی هم می توانه با خشک شدن روغن بین جرخ دنده ها باشه

معمولا این مشکلی که شما شرح دادی بر می گرده به یک "کش" داخل رام که به مرور زمان شل میشه و خاصیت انعطاف پذیریش را از دست می ده از طرفی هم می توانه با خشک شدن روغن بین جرخ دنده ها باشه

داداش دمتگرم کش حالتشو از دست داده بود انداختمش تو اب جوش مثل اولش شد چرخدنده ها رم روغن زدم مشکل حل شد

كنسول رو چند وقته داريد؟ ممكنه مشكل از لنز دستگاه باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام.خیلی وقته دارمش ولی لنزو تازه عوض کردم.همون دوبازی دیگه رو رفتم یه جای دیگه خریدم همون جایی که اون بازی اولیه رو خریدممثل آب خوردن کار کرد.بعد رفتم پیش فروشنده گفت بخاطر اینه که سی دیای من برنر مکسن سنگین ترن. راست میگه؟

سلام.خیلی وقته دارمش ولی لنزو تازه عوض کردم.همون دوبازی دیگه رو رفتم یه جای دیگه خریدم همون جایی که اون بازی اولیه رو خریدممثل آب خوردن کار کرد.بعد رفتم پیش فروشنده گفت بخاطر اینه که سی دیای من برنر مکسن سنگین ترن. راست میگه؟

حرف مفت زده فروشنده. ؛)

Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar

من 3 سال یا 4 سال xbox گرفتم وقتی روشن میکنم و بازی که میزارم play که میکنم دستگاه یه صدای خر خر مانندی میده بعضی وقت ها که اصلان بازی هارو نمیاره مثلا دارک سولز 2 رو نیاورد باید چی کار کنم لنز جدید بگیرم یا نه ؟

لنز خوب الان چند هست ؟

راهنمایی کنید ممنون میشم

من 3 سال یا 4 سال xbox گرفتم وقتی روشن میکنم و بازی که میزارم play که میکنم دستگاه یه صدای خر خر مانندی میده بعضی وقت ها که اصلان بازی هارو نمیاره مثلا دارک سولز 2 رو نیاورد باید چی کار کنم لنز جدید بگیرم یا نه ؟

لنز خوب الان چند هست ؟

راهنمایی کنید ممنون میشم

مشکل شما هم لنز هست و هم موتور و حدود 90 تومن هزینه دارد

- - -ویرایش - - -

حرف مفت زده فروشنده. ؛)

Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar

سنگینی دیسک روی قدرت خواندن اثر داره به یاد دارم 7 سال پیش دستگاه xbox خودم بازی های شرکت dc را نمی خواند بخاطر لیبیل چاپی بود که روی دیسک می چسباند. اکثر لبتاپ ها وقتی دیسک لیبیل دار یا چاپ دار داخلشون میگذارید صدای زیادی میده همین بخاطر اینه که ممکنه یک طرف cd بیشتر جوهر ریخته شده باشد و سنگین تر از طرف دیگر باشد. فکر کنم برای همه پیش آمده چه چرا درایو بعضی وقت ها خیلی صدا می دهد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or